koliko otrok si želite-imate??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
*melby* napisal/-a:KiSsMyAsS napisal/-a:Zelim si met 2 da se bota skup igrala pa to. Ce bo use po sreci pa 1. pride ven septembra.
Iiiiiiii, čestitam
Jst tutttt, jst tuttttt ... Kok lepo ... Jst tut komi čakam na to, samo ko je treba najprej še faks narest in met lepo zagotovlje ne vse materialne dobrine pol pa hop v akcijo ...
Drugač pa bi jst mela punčko Tio in fantka Tila ... ... pa še kup ostalih imen mam v mislih ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Jaz bi jih imela 5. 3 svoje in 2 posvojena.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Mela bi eno punčko in enga posvojenčka :angel: !
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
t-e-a - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: Kranj
Jz bi mela približn ene pet otrok, ker se mi zdi to the best ... mejhni, kjutiš, corty ... itd.
Samo vse bolj kot premišjujem o tej zadevi bolj mi je vse nejasno ... stara sm osemnajst let in če me kdo vpraša kje se vidm čez par let zmeri rečem da kot mamica, glede faksa in teh zadev pa še zmerej nimam pojma kam in kako ... ne bi bla pa rada samo mamica ...
Pa tud da bi lahko preživljala tako družino, bi morala imet kr neki pod palcam ...
Čudm se pa tud, da me vsi ko jim omenm kok otrok bi rada imela samo grdo oz. začuden pogledajo, kot bi hotl rečt če sm nora, ampak v sloveniji pa že tko al tko primankuje otrok ???
Samo vse bolj kot premišjujem o tej zadevi bolj mi je vse nejasno ... stara sm osemnajst let in če me kdo vpraša kje se vidm čez par let zmeri rečem da kot mamica, glede faksa in teh zadev pa še zmerej nimam pojma kam in kako ... ne bi bla pa rada samo mamica ...
Pa tud da bi lahko preživljala tako družino, bi morala imet kr neki pod palcam ...
Čudm se pa tud, da me vsi ko jim omenm kok otrok bi rada imela samo grdo oz. začuden pogledajo, kot bi hotl rečt če sm nora, ampak v sloveniji pa že tko al tko primankuje otrok ???
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
jst bi rad imel 3 otroke, hm ce bi se samo jaz vprasal bi ze vsaj eden bil na poti...
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
neizmerno si želim dveh otrok,vendar dokler ne naredim faksa ali dobiva svojega stanovanja ne želim imeti otrok,vsaj dokler sva pri starših. potem pa bo treba malo pohitet da ne bova prestara,ker bi bila rada še kolikor toliko mlada mamica,ki se ji bo dalo ukvarjat z malčkom-tako kot moja teta- tolk je čudovita z malim da mi je res za vzor. pa naš mali pikec david-joj kolk ga imam rada-čist sem utrgana nanj
-
šečeru - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
1 samo si želim vendar ne še zdaj
Zadnjič spremenil šečeru, dne 02. Apr. 2005 6:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
Joj, otročki ... Moja šibka točka ... Jaz si jih že zdaj takoooo zeloooo želim, pa to vendar ni mogoče ....
Drugače bi pa imela 2, 3 otroke, no če bi jih več prišlo, pa bi jih itak obdržala ... 2 imeni pa mava z lubijem že izbrani, vendar vam jih ne izdam ... So pa slovenska
Drugače bi pa imela 2, 3 otroke, no če bi jih več prišlo, pa bi jih itak obdržala ... 2 imeni pa mava z lubijem že izbrani, vendar vam jih ne izdam ... So pa slovenska
- kathy
- Debatorica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: ljubljana
bubyka napisal/-a:kathy napisal/-a:Za enkrat še nobenega, pa tud v bližni prihodnosti (nadalnih 20let) nebi mela nobenega...
Mal sem firbec pa me zanima zakaj ne? A to reno a kaj? Kaj a jih ne maras??
Ja, jih mam čist rada če jih majo drugi, pa če jih jst dobim za urco ali dve...to je pa tud vse.
Tko k si že prej eni napisala, da ma pač rada mir, tko je tud pr men, pa še velik časa ti vzamejo in ti omejijo svobodo...jst pa nažalost ne maram odrekat svoji svobodi in početju kar men tist trenutek paše...se zlo težko drugim prilagajam...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov