koliko otrok si želite-imate??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Boris napisal/-a:ryu10kyu, če je človek neumen, ga mora narava nekako ukrotiti. Se strinjam.
Jah...se bojim da bomo morda naleteli na situacijo kakršna je v filmu idiocrazy
Torej ljudem ki so nacionalisti in nestrpneži prepovedati imeti otroke..ali pa zažgati kot čarovnice na grmadi...v bistvu bolje druga opcija kakor prva...da slučajno kdo ne uide selekciji...burn mother fuckers burn burn
Cigane pa itak zažgati brez selekcije...pa žide in črnce, pa stare ljudi ki samo penzije vlečejo in niso več družbeno koristni samo negativno vplivajo na državno blagajno Tako bi bilo veliko več hrane za nas prave ljudi ki nismo ksenofobični in zafrustrirani z nacionalizmom in nismo nestrpni
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
_~**SaaŠii**~_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
- Kraj: Ljubljana
jst si želim met najmanj 3..to je neki najlepšega met otroka..svojo družino..želim si ful u vrtcu delat z otroci ..glede spola mi pa ni pomembno al je fantk al punčka..sam da je zdrav..
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Jez bi tudi 3 in me čudi, da nas ma ful to številko u glavi . Glede spola... sam, da so zdravi...
Boris... Kitajcev je preveč, Afričanov je preveč, itd., zakaj ne bi raje oni mal zmanjšali?
Boris... Kitajcev je preveč, Afričanov je preveč, itd., zakaj ne bi raje oni mal zmanjšali?
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
jest si tud nobenega ne želim.pa ne vem zakaj,taka pač sem
lih danes se mi je sanjalo,da sem imela dojenčka pa da kao nisem preveč skrbela zanj.cela nočna mora
pa pomoje sem ena redkih,ki se ji otroci ne zdijo luštni.dojenčki so mi sicer ful luštni,ampak ko malo zrastejo pa ne več
lih danes se mi je sanjalo,da sem imela dojenčka pa da kao nisem preveč skrbela zanj.cela nočna mora
pa pomoje sem ena redkih,ki se ji otroci ne zdijo luštni.dojenčki so mi sicer ful luštni,ampak ko malo zrastejo pa ne več
-
Boris - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 7. 2006
- Kraj: Novo mesto
moi T napisal/-a:Jez bi tudi 3 in me čudi, da nas ma ful to številko u glavi . Glede spola... sam, da so zdravi...
Matr vola in vse, ki jim bolhe plezajo po riti!
Kitajcev je največ, res je.
Od kod pa tebi misel, da je Afričanov preveč?
Gostota je pomembna, ne pa številčnost.
Gostota pomeni št. ljudi na mersko enoto.
In Evropejci imamo krepko večjo gostoto prebivalstva, kot Afričani.
Problem Afričanov je, da ne znajo ustrezno gospodariti, kmetovati, kar jim gre za oprostiti, saj se neprestano bijejo vojne.
Še enkrat, samo zate.
Na tej slikici je mapa gostote prebivalstva -
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:World_population_density_map.PNG
Na tej slikici je mapa števila prebivalstva -
http://mapsofworld.com/world-top-ten/world-top-ten-most-populated-countries-map.html
Afričanov ni preveč zato, ker bi bila njihova gostota prevelika, temveč zato, ker na splošno nimajo urejenega gospodarstva, so revni, lačni.
Samo par držav Afrike ima večjo gostoto prebivalstva, kot Slovenija.
Nas pa je preveč zato, ker je naša gostota prevelika. Severna in Južna Amerika, Avstralija, Rusija, Afrika, vse te dežele imajo MANJŠO (saj vem, da nekaterim ne bo šlo v glavo) gostoto prebivalstva, kot Evropa.
Preden boš naslednjič pokazala s prstom na Afričane, se dvakrat ugrizni nekam
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Meni se pa tole ne zdi tako drastično kakor bi človek morda pomislil na prvi vtis...res je pa to da tam kjer je podnebje bolj človeku neprijazno je tudi manj naseljenih ljudi...edino Indija me je šokirala...Kitajska je pa kolikor poznam bolj na jugu naseljena in se več dogaja kakor zgornja Kitajska.
Torej bi po tej statistiki morala kakšna huda bolezen ali pa katastrofa udariti da se malo razredči prebivalstvo...Evropa in Indija bi bila tega potrebna.
Kje ste Bin Ladnovci?
Torej bi po tej statistiki morala kakšna huda bolezen ali pa katastrofa udariti da se malo razredči prebivalstvo...Evropa in Indija bi bila tega potrebna.
Kje ste Bin Ladnovci?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov