koliko otrok si želite-imate??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Jaz bi mela pa dva Verjetno zato, ker sva tut z bratcem sam 2, pa si ne predstavljam, da bi bil še en otrok zraven..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- ledena čajka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2005
ko sm bla mlajša sem zmeri govorla, da bi imela 3 deklice in da bi jim dala ime Višnja, Jagoda in Malina.
ma zdaj pa pa si sploh ne želim met otrok sicer sem še itak premlada (18) sam vseeno ne čutim potrebe in si sebe nikakor ne morem predstavljati kot "mamo"
ma zdaj pa pa si sploh ne želim met otrok sicer sem še itak premlada (18) sam vseeno ne čutim potrebe in si sebe nikakor ne morem predstavljati kot "mamo"
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
_____________Združena tema_____________
Mene pa zanima, kakšno je vaše razmišljanje glede otrok...si jih vse (že) želite? Je mogoče še kje katera, ki o tem še ne razmišlja, oz. si nekak sebe v materinski vlogi ne predstavlja (še?)? Jst nevem, ali me bo to minilo, ampak bolj in bolj mislim, da ne, da ne bom imela otrok...?
Mene pa zanima, kakšno je vaše razmišljanje glede otrok...si jih vse (že) želite? Je mogoče še kje katera, ki o tem še ne razmišlja, oz. si nekak sebe v materinski vlogi ne predstavlja (še?)? Jst nevem, ali me bo to minilo, ampak bolj in bolj mislim, da ne, da ne bom imela otrok...?
- party girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: ...tu pa tam...
hehe...js sm pa to že use načrtovala.fajn bi blo če bi najprej mela fantka, pol pa čez ene dve leti pa punčko,ane. pol k pa bota starejša bi pa ona loh furala z njegovimi frendi.
sweet,sweeter,the sweetest,me.....
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Shannan napisal/-a:Zase vem, da nikoli ne bom imela otrok. To že od nekdaj vem, in se ne sprašujem, zakaj. Ampak eni ne razumejo.
ja, evo, to sm imela v mislih..sicer nism še tako prepričana, ampak..ne vidim se z otroki. zdej pa sploh, ko sem s takim tipom, ki že ima enga otroka in nima želje, da bi imel še kakšnega. Eni res ne razumejo...kot da je bistvo v človekovem življenju to, da ima otroka. Zame to ni tako.
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Enegaaa, ... Mogoče dva. Mogoče!
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
čokoladka007 - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 6. 2005
- Kraj: Near Heaven
lally napisal/-a:puncka in fantek...