koliko otrok si želite-imate??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
3... V bistvu je odvisn od dost dejavnikov...npr: denarja, sluzbe. K ce mas mal dnarja je bedno met vec otrok , k matras sebe in otroke...ce mas sluzbo tako, ki ti ne pusca dost casa za otroke, jih je pol tut brezveze met, k otroci rabjo mamico
-
lisička - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 7. 2004
- Kraj: malo tuki malo tam
KiSsMyAsS napisal/-a:Se dober mesec in bom mela svojga prvega otrocka. Zelela sm si fantka in bom tut mela fantka. Cez kaksnih 5 let pa se puncko - moj dragi hoce met puncko na usak nacin
uaaa Full lepo Jaz vam želim vsem, da bi bilo vse ok z bebico in da bi uživali ob prihodu novega člana
-
-anonymus- - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2005
hihi kissmyaas velik sreče!
jest si pa želim tko ene 4 otroke... ker mam pač rada otroke, pa nima veze al so fantki al punčke...
jest si pa želim tko ene 4 otroke... ker mam pač rada otroke, pa nima veze al so fantki al punčke...
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
jst bi mela dva...najraj kr dvojcke...ker mi je to tko lepo
ce bi mela pa fulll kesa tko da mi ne bi blo treba skrbet financno al bomo zmogli al ne, bi jih mela pa polno bajto...resno! ker jih mam full rada
ce bi mela pa fulll kesa tko da mi ne bi blo treba skrbet financno al bomo zmogli al ne, bi jih mela pa polno bajto...resno! ker jih mam full rada
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov