koliko otrok si želite-imate??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
jz bi mela pa 2... puncko pa fantka... mislm jz mam tud se kr neki do tega da bom mela usaj 1- bom sele 18... drgac bi pa tud fant rad meu puncko pa fantka... jz bi jima dala ime tara, eleonora oz. ella,... pa kai, ian,... mau bl cudna imena sicer, sam vsaj nima ga vsak...
-
margicka - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2005
- Kraj: Štajerska
jaz bi tud mela 2, kr enga za drugim...tud po faksu in ko bom nekje zase in jima mela kaj nudit
drgac pa bi jih mela tud komot polno hiso...sem ze razmisljala o tem, da bi mela kak mini vrtec..
drgac pa bi jih mela tud komot polno hiso...sem ze razmisljala o tem, da bi mela kak mini vrtec..
Izkoristi dan, kot da jutrišnjega ne bo...
-
Pepuzlin - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 9. 4. 2005
- Kraj: Malmö-Sweden
js si želim met 3 otroke! ker če gre eden na wc, sta še vedno dva da se lahk igrata in ni nibenem dolgčas! mal heca! drugač pa res si želim met tri otroke!
-
barbie_girl - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 7. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
karmy21 napisal/-a:barbie_girl napisal/-a:o ful lepo, kako mu je pa ime, ce smem vprasat?
aljoša
lepo ime.
- Ajdita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2005
¤MajC¤ napisal/-a:Ajdita napisal/-a:Js si zelim met pa sedem otrok... Ze od nekdaj! Sedem je taka pravlicna stevilka... Sedem ja (zaenkrat sem pri ena:D)
bos zivljenje posvetla rojevanju? krasno super kariera
ja posvetila bi otrokom... Sicer prcakujem druzga otroka (ce bo vse po sreci) in hkrati zakljucujem drugi letnik medicine tako da nameravam svoje zivljenje posvetit otrokom in hkrati biti zdravnica. mpak najprej otroci! Ce bom doma zaradi njih bo moje poslanstvo ravno tako izpolnjeno... Nekatere smo se pac rodile mame
- črna_dalija
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 1. 2005
- Kraj: far far away.... :)
jst bi mela 2 otroka, mogoče 3, več pa že ne imena.... hmmm, všeč so mi Žiga, Luka, Ana, Zala, Liz.. .. . . . . veliko jih je
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov