koliko otrok si želite-imate??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lisička - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 7. 2004
- Kraj: malo tuki malo tam
@ napisal/-a:mily napisal/-a:ja sej vem, sej vem sam smo glih urnk začel spat pa planic smo se znebil. uh človk včas ne ve kaj je najboljš
Ne, saj imaš prav...Jaz nimam pojma kako je imet otroka in koliko dela in neprespanih noči je z njim. Bom potem videla kako bo, ko bomo pri nas naročili kakšnega dojenčka...
@ kako pa planirata vidva? Nekaj časa tako, potem pa še kakšnega člana
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
jaz bi mela pa 2 fantka........anžeta in tilna......he he(sanje...so še daleč...... )
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
O, tem niti slučajno še nočem razmišljati, ker sem še sama en veliki otrok . Za enkrat si še ne morem predstavljati neprespanih noči, pokakanih planičk, jokanja, življenja brez žuranja in odpovedovanja, primankovanja časa za sex in 100% posvetitev otročku... Če bo že kakšen prijoku na svet bo samo 1.
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Zvezdica007 napisal/-a:O, tem niti slučajno še nočem razmišljati, ker sem še sama en veliki otrok . Za enkrat si še ne morem predstavljati neprespanih noči, pokakanih planičk, jokanja, življenja brez žuranja in odpovedovanja, primankovanja časa za sex in 100% posvetitev otročku... Če bo že kakšen prijoku na svet bo samo 1.
če človek ni pripravljen potem je res bolje da nima otrok, čeprav mislim da nisi nikoli čisto pripravljen, saj je realnost ko dobiš otroka na začetku precej kruta. nič ni tako kot si si predstavljal ker si nonstop utrujen in zaspan, ko pa malo zrastejo so pa pravi sončki
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
lisička napisal/-a:
@ kako pa planirata vidva? Nekaj časa tako, potem pa še kakšnega člana
Sorči, šele zdele sem vidla tvoj post...
Zaenkrat še nič ne planirava, ampak če bo pa kaj vmes prišlo, pa pač bo...Se mi zdi, da bolj ko planiraš, slabše je. Pa tud nekak sva si uredila glavne stvari - konec šolanja (zaenkrat), začasni domek, služba, poroka...Tko da zdaj je le še vprašanje časa, kdaj naju bo kaj presenetilo...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Mily wauuuuuuuu ... jst bi tut mela punčko ... Fullll lepo res ... kako ji je pa ime?? ja jst sm čisti ferbec kar se tega tiče ... pa kkšno slikco tut lahko prlimaš ...
No pa da ne bom čist off topic ... midva z bratom sva 3 leta razlike pa se mi zdi to čist ok ... zdej se itak vedno bol štekava, tko da ... men se zdi tko ene 3 leta lih fajn ...
No pa da ne bom čist off topic ... midva z bratom sva 3 leta razlike pa se mi zdi to čist ok ... zdej se itak vedno bol štekava, tko da ... men se zdi tko ene 3 leta lih fajn ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
*n*i*n*c*h*y* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2005
2 minimalno, mozno je tudi da 3. Kaj vec pa ne. Sicer pa je se to kar nekaj let dalec, tako da bomo se videli.
U m4k3 m3 WiLD!
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
jaz sm wedno pravla dobenga dobenga...zaj pa je mama v soboto prnesla neke male cotike od sestricne...tk kjuuuut..take male jopice
ena je tka rdeca pa ma muciiike gor zasiiite pa zelena oblekica pa rdeca jaboooolcka=) pa roza oblekica pa bela cipkiiica....zaj pa hocem met eno princesko v roza oblekici:P
ena je tka rdeca pa ma muciiike gor zasiiite pa zelena oblekica pa rdeca jaboooolcka=) pa roza oblekica pa bela cipkiiica....zaj pa hocem met eno princesko v roza oblekici:P
-
bubyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2005
Js bi mela tud full rada puncko....princesko ja! Blondi pa skodrana, pa v belo pa roza bi jo oblacla :angel: pa modre okice....ce so (smo) pa tok bolj mirne pa pridne od fantkov No sej...ce bo pa fantek bo pa moj crkljivček :knuddel:
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Amm žena od mojga bratranca je tut fantka rodila ...
Sm pa brala ... hmm v ponedeljek mislim, da v Anteni al celo v Dnevniku, da so v Angliji delal neko raziskavo med 5492 nosečnicami od tega je bilo 250 vegeterjank, ki baje rodijo rodijo več punčk, kot tiste nosečnice z mešano prehrano ... Zakaj je tako raziskovalci niso zanili pojasniti ... znano jim je le da povezanost s hrano bogato s kalcijem, kalijem in magnezijem vpliva na rojstvo dečkov. Hmmm zdej pa ja ... jst se odpovedujem mesu ...
Sm pa brala ... hmm v ponedeljek mislim, da v Anteni al celo v Dnevniku, da so v Angliji delal neko raziskavo med 5492 nosečnicami od tega je bilo 250 vegeterjank, ki baje rodijo rodijo več punčk, kot tiste nosečnice z mešano prehrano ... Zakaj je tako raziskovalci niso zanili pojasniti ... znano jim je le da povezanost s hrano bogato s kalcijem, kalijem in magnezijem vpliva na rojstvo dečkov. Hmmm zdej pa ja ... jst se odpovedujem mesu ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov