koliko otrok si želite-imate??

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

koliko otrok si želite-imate

1
59
11%
2
271
49%
3 ali več
172
31%
nobenega
56
10%
Skupaj glasov : 558

Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cukrck » 06. Jun. 2005 18:57

pupica20 napisal/-a:ok zdj pa ena mal neumesna sam kaj pa tuja imena?npr. Apple od one igralke?? HHHHAAAAAAAALLLLLLLLLL0OOOOOOOOOO

a ni dala to Gwineth Palthrow ( al kva je že ona ) tko hčerki ime? Mislim podn!
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cukrck » 06. Jun. 2005 18:58

Ups...
sleepy beauty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sleepy beauty » 06. Jun. 2005 22:08

Bageera napisal/-a:Ne nisem nč od tega... Sem pa pristašica slovenskih imen in mi je to, da dajejo razne spaka-imena, krneki-imena, dvojna imena in tuja imena totalno kretensko in men se eni otroci kr smiljo k majo tok čudna imena.... :roll:

Če sam pogledaš, kuko dajejo določene slavne osebe v sloveniji imena svojim orokom, ma joj noooo.... Mene kar srat prime ko slišim, da ma kakšen otrok 2 imena... Pa še tuja al pa krneki imena pa kombinacija vsega tega skupi, pol ma pa po možnosti še 2 imena in 2 priimka....
:roll: brezveze...

en moj bivši sošolc je mel kar 3 imena!!!
:eek:

tud jest sem pristaš slovenskih imen in sem tud svojmu sinu dala tako ime. ima pa na žalost zaradi zapleta okoliščin dva priimka in morem priznat da je to zlo moteč faktor :/
Ancica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ancica » 06. Jun. 2005 22:53

Hčerkica Pike Božič ma že eno tako trapasto ime. Se mi zdi, da vsi znani Slovenci v želji po tem, da bi imeli njihovi otroci kar se da nenavadna imena, vsem dajejo pasja imena. :twisted:
Ena kolegica hoče dat svojemu sinu ime Konstantin :eek: ... Ubogi otrok!
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 07. Jun. 2005 7:49

Bageera napisal/-a:Jzt sm pač bl staromodna, če lahko temu tko pravim in so mi všeč imena: Kaja, Polona, Maša, Tjaša, Brina, Tilen, Matic, Jan ...

No no prosim lepo tole pa že niso staromodna imena ... :D

Drugač pa če smo že pr tej temi tut men niso všeč ta razna imena kot so Luna, Val, Rosa Angela (tko je miljonarček dau ime svoji hčerkici) :roll: , ampak ok vsak se pač odloči in da svojmu otroku tako ime k je njemu všeč ...
Men so najbol všeč kratka imena, ne vem zakaj, samo se mi zdijo pač luškana ... in tko k sm že miljonkrat povedala ... moj fantek bo TIL punčka pa TIA ... ja ja dvojčka bom mela ... :D :wink:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 07. Jun. 2005 12:13

Jst bi mela pa tri punčke......... :hearts: ....sam ne še zdej, čez ene par let.
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 07. Jun. 2005 12:14

uršy napisal/-a:Jst bi mela pa tri punčke......... :hearts: ....sam ne še zdej, čez ene par let.

iiiiiiiiiiiiiii ... kok lepo ... punčke so tok sweet ... :wink:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 07. Jun. 2005 12:24

tiasha napisal/-a:
uršy napisal/-a:Jst bi mela pa tri punčke......... :hearts: ....sam ne še zdej, čez ene par let.

iiiiiiiiiiiiiii ... kok lepo ... punčke so tok sweet ... :wink:

iiiii jaaaa, jst bi tut raj mela punčko :D
Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a fiona » 07. Jun. 2005 12:43

Jaz tudi tri, ali pa pet...odvisno... Od nacina zivljenja. Bom pa imela dva.... Vseeno ali puncka ali fantek..ne vem kaj je hujse izvedet...da je 13letna hcerka ze seksala ali 12 letni sin grozil v soli z nozem....
Ancica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ancica » 07. Jun. 2005 12:58

Men je pa vseeno kaj bom mela in koliko jih bom mela, glavno bo, da bodo zdravi! Ni bolj groznega kot to, da izveš, da boš imel invalidnega otroka ali pa s kako boleznijo in ki sploh ne bo poznal drugega življenja, kot tistega v bolnišnici.
sleepy beauty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sleepy beauty » 07. Jun. 2005 13:31

Ancica napisal/-a:Men je pa vseeno kaj bom mela in koliko jih bom mela, glavno bo, da bodo zdravi! Ni bolj groznega kot to, da izveš, da boš imel invalidnega otroka ali pa s kako boleznijo in ki sploh ne bo poznal drugega življenja, kot tistega v bolnišnici.

:respekt:
se popolnoma strinjam s tabo. sej ko si dejansko enkrat noseč se se nehaš obremenjevat s tem katerega spola bo ker ti je prioriteta da je z otrokom vse vredu.
sej je res, da potem ko opravijo ultrazvok in povejo da je vse ok mal pomisleš kok bi blo fajn če bi bla punčka, pa filing maš da je punčka, pa rečejo da je punčka, ti kupiš vse v roza, pol pa rodiš fantka. ampak ti je dejansko čist vseen sam da je zdrav in sam tvoj tvoj :freude:
Sončnica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Sončnica* » 07. Jun. 2005 13:40

sleepy beauty napisal/-a:
Ancica napisal/-a:Men je pa vseeno kaj bom mela in koliko jih bom mela, glavno bo, da bodo zdravi! Ni bolj groznega kot to, da izveš, da boš imel invalidnega otroka ali pa s kako boleznijo in ki sploh ne bo poznal drugega življenja, kot tistega v bolnišnici.

:respekt:
se popolnoma strinjam s tabo. sej ko si dejansko enkrat noseč se se nehaš obremenjevat s tem katerega spola bo ker ti je prioriteta da je z otrokom vse vredu.
sej je res, da potem ko opravijo ultrazvok in povejo da je vse ok mal pomisleš kok bi blo fajn če bi bla punčka, pa filing maš da je punčka, pa rečejo da je punčka, ti kupiš vse v roza, pol pa rodiš fantka. ampak ti je dejansko čist vseen sam da je zdrav in sam tvoj tvoj :freude:

Punce, kako prav razmišljate.....
Res je hudo, ko zveš, da tvojemu malemu otročku ne bo uspelo, da je bolan.... :cry: Takrat je izbira imena zadnje, kar te zanima....
Ampak jaz sem mojemu angelčku vseeno dala ime, ki mu je bilo namenjeno. In se ga vsako minuto vsakega dne spomnim in ga nosim v srčku.....
Pozdravčki :angel:
Uporabniški avatar
incognito
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 11. 2004
Kraj: Mb

Neprebrana objavaNapisal/-a incognito » 08. Jun. 2005 10:48

Jaz hočem fantka, ker niti pod pogojem ne bom financirala hčerkinih modnih muh in je prenašala, ko se ji bo zamerla najboljša prijateljica, pustil fant al karkoli podobnega :D

Žana: izpeljanka iz imena Žan ali francosko Jean... niti pod pogjem ni rusko ime, sicer pa so bli francozi pod Napoleonom tudi v Rusiji in se je tako razširil njihov vpliv :) če hočeš rusko ime, izberi Katjuša, Svitlana ali pa Anuška oz. kakšno temu podobno ime :)
Uporabniški avatar
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ela* » 08. Jun. 2005 11:11

tiasha napisal/-a:
Bageera napisal/-a:Jzt sm pač bl staromodna, če lahko temu tko pravim in so mi všeč imena: Kaja, Polona, Maša, Tjaša, Brina, Tilen, Matic, Jan ...

No no prosim lepo tole pa že niso staromodna imena ... :D

Drugač pa če smo že pr tej temi tut men niso všeč ta razna imena kot so Luna, Val, Rosa Angela (tko je miljonarček dau ime svoji hčerkici) :roll: , ampak ok vsak se pač odloči in da svojmu otroku tako ime k je njemu všeč ...
Men so najbol všeč kratka imena, ne vem zakaj, samo se mi zdijo pač luškana ... in tko k sm že miljonkrat povedala ... moj fantek bo TIL punčka pa TIA ... ja ja dvojčka bom mela ... :D :wink:

Luna je ime moji muci :love: tjaša ful lepa imena maš zbrana, res so mi všeč...meni je pa za pupo ful všeč LIA :freude:
as if.
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2005
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 08. Jun. 2005 11:22

men je pa totalno vseeno kolk jih bo in katerega spola bojo sam d bojo zdravi!!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov