koliko otrok si želite-imate??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Joj, jst pa sploh ne bi mela otrok.
Ma sploh mi ni, recimo pol mojih prjatlc ma že te štruce, men pa sploh ne potegne. Pridem na obisk, vidm tamale, pa sj ne vem, kaj bi z njimi počela.
Ma tolk stvari bi rada v življenju počela, da se mi nite ne zdi fer met otroka, ker bi nekdo od naju po moje trpel...
Ma sploh mi ni, recimo pol mojih prjatlc ma že te štruce, men pa sploh ne potegne. Pridem na obisk, vidm tamale, pa sj ne vem, kaj bi z njimi počela.
Ma tolk stvari bi rada v življenju počela, da se mi nite ne zdi fer met otroka, ker bi nekdo od naju po moje trpel...
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
bledolicnica napisal/-a:Jaz pa sem že od malega nora na otroke. Ko sem bila stara 5 let sem babici vedno govorila, da jih bom imela 100. Sedaj pa bi vsaj 1 rada in to čim prej. Oba si ga ful želiva, samo trenutna situacija (moj faks, živiva pri njegovi mami) tega ne dopušča, čeprav sva tik pred tem, da se požvižgava na vse in gremo... Sicer pa imam še itak samo 1 leto faksa za nardit, tak da bo že.
Imena pa
Fantek: Simon, Vito, Primož
Punčka: lara, Sanja, Alina
Wiiii ... med imeni za fantka je tudi najin favorit , Lara pa sem jaz ...
-
BlackCobra - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2005
jz bi pa rada mela full otrok c bi se dalo...sam da bi bli zdravi
-
reimi - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2005
Jaz bi imela 2: najprej fantka, pol čez pet let pa punčko. Isto kot je pri nas doma, le da sva za bratom 9 let razlike, kar tudi ni slabo.
Na žalost sem pred kratkim prekinila zvezo tako da bo treba poiskat še očija!
Veliko sreče, saj veš rek, v tretje gre rado!
Na žalost sem pred kratkim prekinila zvezo tako da bo treba poiskat še očija!
Veliko sreče, saj veš rek, v tretje gre rado!
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Smreka napisal/-a:Joj, jst pa sploh ne bi mela otrok.
Enako. Včasih me kar malo zaskrbi, zakaj me pri teh letih še ni zagrabil "materinski čut". Meni so froci toooolk mem, sploh če niso tiho . Če so čisto pri miru ali če spijo, so še ok. Ne vem, če mene vprašaš, bi v tem trenutku (ne govorim za prihodnost, ker ne vem, kaj in kdaj me bo zagrabilo), rajši imela 2 - 3 kuže, kot pa enga kričača.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Če bi lahko imela otroke, bi že ziher mela vsaj enga.
Drgač pa želim si vsaj enega, dva pa bi bila povsem zadosti.
Drgač pa želim si vsaj enega, dva pa bi bila povsem zadosti.
-
BuNNy_bLuE - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2004
3- če maš 1 ni zanimivo, 2 sta pa dolgočasen standard
~*BoRn 2 Be WiLd*~
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
Jaz bi imela 2 no... odvisno tudi od tega koliko jih bom sposobna preživljati. Želim pa da bi bila deklica starejša, deček pa mlajši (približno 2-3 leta razlike)
Ime za punčko bi bilo Mia, Eva, Eneja (ampak to bi napisala kot "Eneya"), Alina... za fantka pa Nejc, Alan/Alen, Tim...
Ime za punčko bi bilo Mia, Eva, Eneja (ampak to bi napisala kot "Eneya"), Alina... za fantka pa Nejc, Alan/Alen, Tim...
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
- sweet n'' spicy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 5. 2005
Pri nama bi mela pa jst dva (ker sem edinka in mi je blo vedno dolgčas), on bi imel pa enega (ker ima mlajšega brata s katerim se nikol nista prenašala, ko sta bla mlajša).
Tko da najprej enega, potem pa še malo prepričevanja z moje strani... pa bo
Tko da najprej enega, potem pa še malo prepričevanja z moje strani... pa bo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov