koliko otrok si želite-imate??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- januška
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2005
zanima me koliko otrok si želite imeti v svoji družini?
midva z možem imava 2 vendar si neznansko želiva še kakšnega, vednar si ga žal zaradi služb ne upava imeti
kaj pa vi??
rodila sem dva fanta in želel bi imeti še deklico, ampak ne da mi je to obvezno
midva z možem imava 2 vendar si neznansko želiva še kakšnega, vednar si ga žal zaradi služb ne upava imeti
kaj pa vi??
rodila sem dva fanta in želel bi imeti še deklico, ampak ne da mi je to obvezno
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
januška napisal/-a:LOVRO in JAKOB
všeč so mi pa še:LENART, URH, ŠPELA, AJDA,ANJA...
zelo imava rada slovenska imena
kako pa bi jim ti dala ime
nice jakob & ajda... full lepa imena joj, ne vem, nisem se razmisljala o tem, je se dalec... zelim ti, da bi se ti zelja uresnicla glede se 1 otroka (po moznosti puncke )
- Caitlin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
jst bi tud imela 3!
v OŠ sem sicer vedno govorila da mi imela tako kot moja mami 4; 2 fantka pa 2 punčki, pa po možnost da sta dva dvojčka, sam me je sedaj to minilo! z dvojčki je preveč dela
v OŠ sem sicer vedno govorila da mi imela tako kot moja mami 4; 2 fantka pa 2 punčki, pa po možnost da sta dva dvojčka, sam me je sedaj to minilo! z dvojčki je preveč dela
težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
-
samjaz - Debatorica
- Na forumu od: 21. 9. 2004
Jaz sem si zmeraj želela tri otroke. Ne vem kdaj mi bo to ratalo, bom mogla počasi pohitet. Moj sicer nekaj govori o dveh, ampak itak, da ma mela tri, če bo vse po sreči (pa ne da bi bilo vse po moje, sam moja želja je v tem primeru močnejša od njegove). Čeprav sem zmeraj mislila, da bom prvega imela do 28. leta, drugega do 30. in tretjega do 32. leta. Malo zamujam
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
js zdjle u tem trenutku nebi mela nobenga...sm čist premlada(18) ...tko vsaj še ene 15 let, ne bi rada vidla pozitivnga testa nosečnosti...
pol enkrat pa mogoče enga max. 2...ker se mi zdi blazn velka odgovornost vzgajat novo bitje, k zdj u tem trenutku včasih še sama s sabo ne znam, kaj šele z otrokom...
pa tud sama seb se ne zdim preveč familjaren človek...pach...ne me zdj zato grdo gledat, tko k nekateri
...sam me pa mal skrbi, da se zarečenega kruha največ poje...tko d upam d nebom čez ene 15 let strašila okol z enimi 5 froci
pol enkrat pa mogoče enga max. 2...ker se mi zdi blazn velka odgovornost vzgajat novo bitje, k zdj u tem trenutku včasih še sama s sabo ne znam, kaj šele z otrokom...
pa tud sama seb se ne zdim preveč familjaren človek...pach...ne me zdj zato grdo gledat, tko k nekateri
...sam me pa mal skrbi, da se zarečenega kruha največ poje...tko d upam d nebom čez ene 15 let strašila okol z enimi 5 froci
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
Midva bova imela najmanj tri in največ štiri. Sva se o tem že velikokrat pogovarjala in upam, da nama bo dano, da bova starša. Tudi v moji družini smo trije in v njegovi tudi, tako da od tu izvira želja po najmanj treh otrocih.
Mi je pa enkrat fant rekel, da bi jih imel kar pet Upam, da se je šalil, ker toliko jih pa ne bi imela.
Mi je pa enkrat fant rekel, da bi jih imel kar pet Upam, da se je šalil, ker toliko jih pa ne bi imela.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov