koliko otrok si želite-imate??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
No ja, trenutno itak nobenga an ... sam pol enkrat si pa nekak želim veliko družino, mogoče 3 otroke? Ne vem no, gor sm rasla, poleg bratca še s sestrično in bratrancem pa da sm bla skoz ful v stiku z vrstniki pa tko ....
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Zdej še neki cajta nobenga...
Pol pa pomojm 2.. Mela bi pa otroke sigurn (sam upam, da jih ne bom razvadla, ker zdej ko svoja bratranca tamala gleda, sam z očmi zavijam )..Drgač so mi pa tamali res taki corti.. Najboljš mi je k te kšn čist mejhn mulčk skoz gleda al pa kej okol leta, pol mu pa pomahaš al se pa nasmejš se pa takoj za mamico skrije, hehe ...
Pol pa pomojm 2.. Mela bi pa otroke sigurn (sam upam, da jih ne bom razvadla, ker zdej ko svoja bratranca tamala gleda, sam z očmi zavijam )..Drgač so mi pa tamali res taki corti.. Najboljš mi je k te kšn čist mejhn mulčk skoz gleda al pa kej okol leta, pol mu pa pomahaš al se pa nasmejš se pa takoj za mamico skrije, hehe ...
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- kathy
- Debatorica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: ljubljana
januška napisal/-a:zdej ne vem a vse ki si ne želite otrok, a ste še tako mlade, ali ste prepričane da jih resnično ne želite imeti??
ne gre mi v glavo da si ne želite nekaj resnično svojega
ne me narobe razumet, ampak resnično bi rada tudi vas jaz razumela
Jst sm stara 24 let kmal bom 25...in sem glede otrok prepričana že od osnovne šole...tuki ni nč za razumet pač tko to je....sej gay-a tud ne poskušaš razumet in se postavt v nejgov položaj....
Eni so za to da bi mel otroke, eni pa niso...pa če smo že pri Papežu...on tud nima otrok, pa vse nune in menihi, pa jih noben čudn ne gleda in ne sprašuje zakaj se je odločil ne bit poročen, ne seksat in ne met otrok....
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
januška napisal/-a:zdej ne vem a vse ki si ne želite otrok, a ste še tako mlade, ali ste prepričane da jih resnično ne želite imeti??
ne gre mi v glavo da si ne želite nekaj resnično svojega
ne me narobe razumet, ampak resnično bi rada tudi vas jaz razumela
Ne morš razumet, niti ne poskušaj ker nima smisla,veliko si jih res premisli in jih kasneje ima pogosto po 30-em, morda si bom tudi jaz, nikoli ne reci nikoli, ampak planiram pa jih v svojem življenju ne. Enostavno se hočem posvetiti predvsem sebi.
Ko gledam mlade mamice z otroki, se mi zdi kar luškano, pol pa pride neki kar bi rada počela, pa zarad otroka ne bi mogla, pa največkrat je tako, da se večina dela okoli otroka prenese na mater in jaz niti slučajno nebi prenesla, da bi moj dec veselo okol letal, jaz bi pa doma kričača prenašala.
Pa da ne govorim o porodu, najprej se matraš, pol pa tvoj dec gre in se ga s kolegi napija, ker je dobil otroka in ga žurajao na ta račun, ti pa ležiš vsa izmučena v porodnišnici, medtem ko si ti tista ki si ga resnično zaslužiš it zažurat, ampak ga naslednjih nekaj let zarad kričača ne boš šla.
Mogoče bi mela otroka če bi bla moški. ja fotr je res bit luštn, dokler pa moški ne bojo prevzel rojevanja, pa ne hvala.
Pa nism zdej neki žurer, to sm dala sam kot primer. Sej pravm, nikoli ne reci nikoli, ampak če bo ta nikoli ostal nikoli, bom čist zadovolna.
Ps. to je samo eden od razlogov!
pa pa
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
*missy* napisal/-a:jaz si pa ne želim otrok...vsaj zaenkrat me še ni prijelo
se podpišem pod tole.
-
tehtnicaJM - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Mela bi 1-ega, in probala nuditi vse kar bi lahko, pa ne mislim materjalno...no mal ze ampak bol čustveno.
Ostanite zvesti sebi...
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
midva imava sina,ki je sedaj prvošolček.ogromno časa se ukvarjava z njim,oba imava zahtevni službi,tako,da bova ostala kar pri enem!!imam srečo,da je moj partner pravi moški,ki ve kaj pomeni biti dober oče,pozoren partner,....če greva ven,greva skupaj,sinek pa je takrat pri babici..vzgoja otroka se mi zdi ena izmed najtežjih nalog,pa vendar najlepša.
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
-
Gregec - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Ja sam pa ne morem to reč, vedno je to odvisno vsaj od dveh...
Men se zdi, da je zlo pomembno kolikšne prihodke imaš, ni pa to odločilna stvar (pač ni takega luksuza)
Jz bi mel najraje 3. Da bi nas pol, ko bom že star, bilo veliko doma za praznike...
Men se zdi, da je zlo pomembno kolikšne prihodke imaš, ni pa to odločilna stvar (pač ni takega luksuza)
Jz bi mel najraje 3. Da bi nas pol, ko bom že star, bilo veliko doma za praznike...
-
BuNNy_bLuE - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2004
3:D! Fuuul bi jih rada mela, kr edinčka nočem, dva otroka sta pa preveč standard
~*BoRn 2 Be WiLd*~
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov