koliko otrok si želite-imate??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Inaa** napisal/-a:ful mi je čudno, ko takole vidim da nas je res dosti takih, ki niso neki ful navdušene nad otroki. js se ponavadi počutim ful čudno, ko pride kdo z mejhnim otročkom in so vsi navdušeni, vsi se kregajo kdo ga bo mel v naročju - meni je pa čisto vseeno, ni mi do tega da bi ga pestovala, ni mi do govorjenja kolk so fletni, ni mi do nič in se zdej dobro počutim, ko vidim tuki da nisem edina
Verjemi, da nisi edina. Starejša kot sem, manj imam željo po otrocih. Ne vem kako se naj v njihovi družbi obnašam, mi tudi ni do pestovanja, pa da mu tam neki buci buci govorim... Ko pa slišim kakšnega otroka, ki se dere (recimo kje v trgovini), pa tudi po najrajšem možnem postopku zbežim stran!
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Js mam pa ful rada otroke. S tistimi res micinimi (<1 leto) se sicer ne znajdem najbolj (imam občutek da me mlada nadobudna mamica nonstop s sokoljim pogledom prestreljuje, kdaj bom z glavo od malega užgala v omaro al neki), kar je pa okoli 3-9 let smo pa najboljši kolegi .
Nevem, nekaj je na njih, ko so tako še otroško zaupljivi, na vse se tako hitro in iskreno odzovejo, in se takoj pozna če ti spremeniš svoj odnos do njih (npr, če si prijazen, se igraš z njimi te ful hitro vzljubijo in obratno). Socialni eksperimentki na dveh nogah .
Potem z najstniki in njihovimi hormoni mam pa spet težave - sej načeloma gre, ampak ko pride kaka situacija, ko začnejo noret in izlivat svoje hormonske izbruhe (ponavadi zaradi največjih možnih banalnosti) pa sem vedno razpeta med "kul starejšo sestro" in "tečno teto".
Svojih otrok pa (trenutno) nočem nikoli. Srčno upam, da si (kmalu) premislim.
Nevem, nekaj je na njih, ko so tako še otroško zaupljivi, na vse se tako hitro in iskreno odzovejo, in se takoj pozna če ti spremeniš svoj odnos do njih (npr, če si prijazen, se igraš z njimi te ful hitro vzljubijo in obratno). Socialni eksperimentki na dveh nogah .
Potem z najstniki in njihovimi hormoni mam pa spet težave - sej načeloma gre, ampak ko pride kaka situacija, ko začnejo noret in izlivat svoje hormonske izbruhe (ponavadi zaradi največjih možnih banalnosti) pa sem vedno razpeta med "kul starejšo sestro" in "tečno teto".
Svojih otrok pa (trenutno) nočem nikoli. Srčno upam, da si (kmalu) premislim.
-
Poppy. - Debatorica
- Na forumu od: 30. 4. 2012
Jaz sem si vedno želela imeti dva - fantka in punčko. Še preden sem imela resnega fanta, sem si zelo želela, da bi nekoč imela družino. Sedaj, ko pa imam fanta, si pa otrok še dolgo ne želim. Malo sem sebična in bi rada še nekaj let uživala sama s svojim. Zadnje čase me malo mineva sploh imeti otroke, ker vse več videvam res nevzgojenih otrok, ob kateih lahko izgubiš živce. Čeprav si sam pri sebi misliš, da ti pa že ne boš tak starš, imam pomisleke, kaj če se ne bom znašla in svojega otroka ne bom znala vzgojit kot bi rada ter bom pristala med starši s temi nevzgojenimi otroki. Vem pa, da je nekje globoko v meni še vedno materinska želja in bi mi zaradi tega na stara leta bilo žal, če ne bi imela otrok in vnukov. Bom pa po moje na koncu imela samo enega.
-
*Eliza* - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2010
Jaz si želim otroke, ne sicer še kaj kmalu, ampak čez par let pa že... Čeprav imam občutek da ne znam z njimi So mi srčkani in vse, ampak jih pestovat in se z njimi pogovarjat ... hmmm, kaj pa vem, ne znajdem se. Poleg tega imam med sodelavkami par mladih mamic in zgleda kot da se ne znajo več pogovarjati drugega kot o svojih otrocih in mi grejo včasih kar fajn na živce
-
OranGina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2011
nič ali kvečjemu enega (kot kompromis neizmerne želje po otrocih bodočega fanta/moža). sem pa zelo rada teta svojim nečakom, naj še jih kar delajo
Life isn´t about finding yourself....it´s about creating yourself! (George Bernard Shaw)
-
Sand Castle. - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 6. 2013
imamo triletno Sofijo , si želiva še enega ampak še bova počakala kakšno leto ali dve
Only dead fish go with the flow.
-
Sand Castle. - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 6. 2013
Hvala
Only dead fish go with the flow.
- Edinstvena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Maribor
oh... nevem... bi, nebi obdobja mam... ampak dolgoročno se pa bolj nagivam k nebi, ker sem kr dost egoist otrok pa zahteva tolk pozornosti in vsega... sem z veseljem v družbi otrok, se tudi kdaj grem varuško... samo to je tak, 2-3 ure max za zdaj pa nimam niti resnega fanta niti se samo sebe ne vidim v tej vlogi sem pa lahko dost srečna, da mam take starše ki ne pritiskajo niti ne omenjajo da bi vnukce meli... ker pri kolegicah, čeprav smo še mlade (24) in nam biološka ura še ne brni, je kr dost drugače...
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
Sama si želim 2 otroka. Načeloma sem vedno mislila imeti samo enega, ampak zadnje čase razmišljam drugače. Za spol mi je res vseeno, samo če pa bi lahko izbirala, pa bi imela par - fantka in deklico. Mi je pa za fantka ful lepo ime Vid, za punčko pa Tamara ali pa tudi kakšno krajše ime. Sem pa si nekako predstavljala, da bom imela otroka pri 27, 28ih, ampak v prvi vrsti je pomemben odnos med partnerjema, dom in pa služba, šele nato se lahko razmišlja o otrocih. Pri meni nekako velja rek: ''Najprej štalca, pol pa kravca.''
Sassy, Classy & a bit Smart Assy
-
SchneeEule - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2009
- Kraj: Gorenjska
Ali bi tiste, ki ste rekle, da nimate želje imeti otrok, popustile in kakšnega vseeno imele, če bi partner težil k temu, in zakaj?
There are always a few people doing it in a way weird enough to grab my attention.
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Največ dva. Bi ju pa imel v razliki max. dveh let, da ni prevelike razlike v letih. Sicer imaš potem dva pubertetnika doma hkrati pa oba na polno meče, sta pa tudi lahko precej dobra prijatelja in zaveznika skozi življenje. Pa če bi že lahko izbiral najraje fanta in punco oz. dva fanta. Tri punce doma imet mora bit že kar hudič
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]