koliko otrok si želite-imate??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
žensko telo je bojda na porod zoptimizirano pri 19. 19
stari ste že
stari ste že
-
HuDoBa - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 5. 2008
- Kraj: Prekmurje
haylee napisal/-a:HuDoBa napisal/-a:Nič. Ne maram otrok...
Upam, da jih ne boš vzljubila, ko bo že prepozno
Dokler bodo človeški mladiči rabili vsaj 18 let da odrastejo, bodo ob tem blazno finančno breme in jih bodo/bomo ženske spravljale na svet....mislim da ni bojazni
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
2....ki bosta magično prišla iz mene na način, kjer NE bom razrtgana in šivana, posrana, poscana, polomljena, napol slepa in hemeroidna zrd poroda in še zaradi 9mesecev bruhanja in kostantnega scanja in food cravingov(dobr te so že zdj), posledično v obupnem stanju + ne bom staknla poporodne depresije. Ja, tko bo. Dva.
It was forever..but it didnt last long..
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
no, no...na izi...dosti žensk je že rodilo, pa so v večini vse preživele
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:25, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
"preživele" ja, barely! >:/ pa še to! 30 let staranja FFS! THE HORROR!
It was forever..but it didnt last long..
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Jaz tudi ne razumem, kako da je toliko nekih tegob in zdravstvenih težav povezanih s porodi (ne samo fizične spremembe in raztrganine, tudi razna nevarna tveganja, sprožitev kakšnih bolezni, okvara ščitnice itd.), a naj ne bi bilo to nekaj naravnega Ne vem, a ostale živali imajo tudi težave al je to bolj pri človeku
Tale članek zgoraj je pa tudi šokanten, ja (čeprav ne vem, če je bilo to ravno zaradi poroda, očitno je imela že od prej to bolezen ali nekaj takega)... sem mislila, da je potegavščina, pa sem našla potem originalni kitajski posnetek, tako da verjetno ni. Je šla pa očitno ravnokar na operacijo:): http://www.whatsontianjin.com/news-5972 ... henan.html
Tale članek zgoraj je pa tudi šokanten, ja (čeprav ne vem, če je bilo to ravno zaradi poroda, očitno je imela že od prej to bolezen ali nekaj takega)... sem mislila, da je potegavščina, pa sem našla potem originalni kitajski posnetek, tako da verjetno ni. Je šla pa očitno ravnokar na operacijo:): http://www.whatsontianjin.com/news-5972 ... henan.html
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
Nekje v idealnem, pravljičnem svetu, bi si ljudje lahko izbirali celo to, koliko otrok imeti. Meni se zdi malo neumestno to razmišljati, koliko otrok bi imela, ker: 1. Nikjer ne piše , da sem jih sploh sposobna imeti. 2. Nikjer, ne piše, da jih bom s kom imela imeti. 3. Nikjer ne piše, da bo ta nekdo sposoben imeti otroke. 4. Nikjer ne piše, da bo svet takrat primeren kraj za imeti otroke. 5. Nikjer ne piše, da bo dovolj denarja za otroke. 6. Nikjer ne piše, da ne bo zdravstvenih ovir ali komplikacij. 7. Nikjer ne piše, da bo takrat in tam v tistem trenutku in tistem mestu sploh tašna obojestranska želja.
Tako da,... To, koliko jih hočem, bom razmišljala takrat, ko bom to nameravala izvesti
Tako da,... To, koliko jih hočem, bom razmišljala takrat, ko bom to nameravala izvesti
-
Rollin #3 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 6. 2011
- Kraj: Izola
Pomoje pa je treba prej pomislit. Ker npr da si jih zazelis 10 pa nimas bajte ne dnarja in zivis v mali podnajemni garsonjerici je to bolj tezko se potem kar zmislit. Sej ne recem da mora zdaj vsak otrok imet svoj bazen, ma en normalen standard vseeno rabi. Jaz bi mela 2 ali 3.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov