koliko otrok si želite-imate??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Joj, kr.ena,
veš kolikokrat sem se jaz to spraševala - kaj je tisto, zaradi česar vse punce govorijo, da si želijo imeti otroke?
Kaj vidijo v tem takega, kaj jih tako fascinira, kar mene ne??
Tud jaz gledam na to tako, da bi se mi življenje čist spremenilo in obrnilo na glavo, česar pa nočem, pa tud se ne vidim nikoli z otrokom ob sebi..
No, povejte!
veš kolikokrat sem se jaz to spraševala - kaj je tisto, zaradi česar vse punce govorijo, da si želijo imeti otroke?
Kaj vidijo v tem takega, kaj jih tako fascinira, kar mene ne??
Tud jaz gledam na to tako, da bi se mi življenje čist spremenilo in obrnilo na glavo, česar pa nočem, pa tud se ne vidim nikoli z otrokom ob sebi..
No, povejte!
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Jaz sem po moje tako neodločna, da bi najraje, da ena višja sila odloči namesto mene... sama se ne bom nikoli zavestno odločila- mi je preveč minusov. Čeprav sem prepričana, da bi bilo čisto kul, če bi ga imela. Potem bi ga valjda imela ful rada in skrbela zanj itd... ampak da bi šla prostovoljno v to- no way
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Js si želim otroke in vse obveznosti, ki spadajo zraven. Men ma čar prav vse... rojevanje, nočno vstajanje, previjanje, hranjenje... prav vse se mi zdi, da bom počela z največjim veseljem... ko sem bila mlajša sem si vedno želela OGROMNO otrok (tudi 7)... danes pa so moje želje drugačne... mela bi enega, dva, tudi tri.... samo da bi bili zdravi.... res si želim postati mati!
My dreams are my reality...
- thaly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Jz sm pa zadnjič vidla nekje na netu delček PORODA in me je tko odvrnilo od misli na otroke da mi je še zdaj malo slabo ker je izgledalo OGABNO
Se mi pa vedno kadar sem srečno zaljubljena vzbudi materinski nagon, ampak zdaj po temlem videu.. NE HVALA
Kako vse ve, ki hočte met celo trumo otrok gledate na to, ali se vam nič ne gabi vsa tista kri pa sluz pri porodu.. ????
Sem pa zelo proti splavu in ne vem kaj bi naredila če bi zanosila Bo treba zlo pazit na kontracepcijo.
Se mi pa vedno kadar sem srečno zaljubljena vzbudi materinski nagon, ampak zdaj po temlem videu.. NE HVALA
Kako vse ve, ki hočte met celo trumo otrok gledate na to, ali se vam nič ne gabi vsa tista kri pa sluz pri porodu.. ????
Sem pa zelo proti splavu in ne vem kaj bi naredila če bi zanosila Bo treba zlo pazit na kontracepcijo.
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Trenutno si želim enega otroka.Pred kakšnim letom tudi jest nisem čutila nobene velike želje da bi jih imela,zadnje par mesecev pa so se moji občutki glede tega spremenili in zato sem tudi nehala jemati tablete. Zdej pa vsak mesec čakam ali bo prišla "teta" ali ne. Upam da bo kmalu prišel mesec ko je ne bo.
Malo se bojim poroda vendar se mi pa niti slučajno ne gabi.
Malo se bojim poroda vendar se mi pa niti slučajno ne gabi.
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
Velouria napisal/-a:Malena|8 napisal/-a:...imela bi 2...ampak vem da ne bom mogla imeti dobenega...saj so mi povedali da ne bom mogla imeti otrok ko pa pri 19tih ze to zves...pa je tudi panika
To so tut moji frendici rekl po operaciji jajčnikov pred dvemi leti.
Zdej ma pa rok čez 1 mesec.
Tut zdravniki se včasih zmotjo in upanje umre zadnje.
Poznam tak primer tut jz(to je bla moja teta) sedaj ma pa 1 leto staro punčko k je edn največjih sončkou.
Se pa strinjam ja upanje umre zadnje!
-
pjotra - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2004
Jest sicer še ne razmišljam o tem, ampak sem hotla napisat, da poznam eno družino, kjer imajo 4 otroke. Fora pa je - da sta punčki enojajčni dvojčici, fantka sta pa tudi enojajčna dvojčka. Tolk so luštna družina, pa tolk se majo fajn......
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
pjotra napisal/-a:Jest sicer še ne razmišljam o tem, ampak sem hotla napisat, da poznam eno družino, kjer imajo 4 otroke. Fora pa je - da sta punčki enojajčni dvojčici, fantka sta pa tudi enojajčna dvojčka. Tolk so luštna družina, pa tolk se majo fajn......
ooo, ful lepo..to se pa ne zgodi velikokrat
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov