koliko otrok si želite-imate??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- anonimka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2005
js bi mela dva (fantka pa punčko) ... če je otrok en sam mu je dovgčas (lastne izkušnje... )... če sta dva je ql... če jih je preveč rabš pa velik živcov, k jih pa js nimam
.... vsaj moje mnenje in želja je tako
.... vsaj moje mnenje in želja je tako
Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
enega ali pa dva. punčko pa fatka bi mela. fantka malo starejšega. mogoče 1, 2 leti. edincom je dolgčas (vem, saj sem sama edinka)
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
- veja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2005
krfjolca napisal/-a:Sem se odločla, da bodo 3, če jih bo bog dal
Jerneja - Nejka
Sara
Tajda
ne dat ime NEJKA. jsm neja, pa me izzivcira ce mi kdo rece Nejka. Isto mam sosolko Jernejo, pa znori ce ji kdo rece Nejka. Zgleda je neki na tem, nek cudn prizvok al neki
vejevje
- limoncaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2006
Jaz bi tud 3 otročičke mela. Ker z bratom sva dva in se ful ne razumema, mi je ful bad, že od majhnega se sploh ne pogovarjava. Kot da ne bi mela brata. Zdaj ko sva starejša (23 in 26 let) je enako, ne znam si pojasnit kako je do tega odtujenja prišlo.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Mene pa zanima, ZAKAJ si želite otroke. Čudno vprašanje?
Zato, ker imate otroke rade, ker bi rade prenesle svoje gene naprej, ker se vam zdi, da otrok obogati zvezo, ker bi rade imele družino....
Meni bi bil glavni motiv, če bi se odločila za otroka, da dam nekomu življenje. Sama sem ful srečna, da živim in sem hvaležna svojim staršem, ker so me spravili na ta svet.
Sicer imam otroke rada in se čisto o.k. razumem z njimi, ampak realno gledano nisem najbolj navdušena za imeti svojega. Se mi zdi, da bi mi blazno zakompliciral vse skupaj... ampak kot rečeno, včasih me pa prime, da je mogoče škoda, ker eno bitje ne bo nikoli obstajalo...
Zato, ker imate otroke rade, ker bi rade prenesle svoje gene naprej, ker se vam zdi, da otrok obogati zvezo, ker bi rade imele družino....
Meni bi bil glavni motiv, če bi se odločila za otroka, da dam nekomu življenje. Sama sem ful srečna, da živim in sem hvaležna svojim staršem, ker so me spravili na ta svet.
Sicer imam otroke rada in se čisto o.k. razumem z njimi, ampak realno gledano nisem najbolj navdušena za imeti svojega. Se mi zdi, da bi mi blazno zakompliciral vse skupaj... ampak kot rečeno, včasih me pa prime, da je mogoče škoda, ker eno bitje ne bo nikoli obstajalo...
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
kr.ena ...torej če bi zanosla pa bi mela vse pogoje (dobr se razumela z partnerjem, mela dobro finačnčno stanje, dom,...) bi se odločla za splav??zgolj zaradi tega ker si ti ne želiš met štručke?? hmm..jz pa si želim met čez kakih 5let fantka pa pol kasnej kdaj še punčko če pa bom mela samo punčko jo bom pa tudi vesela dopadejo se mi pa bol kratka imena tjan, lan, žak, iza,... (že tu se vidi da bi mela rajš fantka kr sm navedla 3 imena )ampak glavno da je štručka karkol že bo to malo bitje bo melo dobro mamico pa sm prepričana da bo tut očka vredu, drugače ne bi zanosila
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Ne, Renatka, me nisi prav razumela. Splava ne bi šla delat, če bo ratalo, pač bo- samo malo filozofiram o tem, zakaj se ljudje odločajo za imet otroke. In sem pač napisala, kaj bi bil meni motiv.
Sicer nisem niti najmanj religiozna in sem načelno ZA pravico do splava, sama ga pa ne bi šla delat, ker če bi zanosila, bi se mi to zdel en znak, da se je eno bitje odločilo priti na ta svet in izbralo mene za posrednika.
Ej, ne vem, kaj je danes z mano, čudne stvari nakladam...
Sicer nisem niti najmanj religiozna in sem načelno ZA pravico do splava, sama ga pa ne bi šla delat, ker če bi zanosila, bi se mi to zdel en znak, da se je eno bitje odločilo priti na ta svet in izbralo mene za posrednika.
Ej, ne vem, kaj je danes z mano, čudne stvari nakladam...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov