koliko otrok si želite-imate??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Malena|8 napisal/-a:...imela bi 2...ampak vem da ne bom mogla imeti dobenega...saj so mi povedali da ne bom mogla imeti otrok ko pa pri 19tih ze to zves...pa je tudi panika
Malena, kaj so ti kar direkt rekli, da jih ne moreš imet?? Ker jaz če bi jih lahko imela, bi si želela vsaj enega, ampak ne gre in pomojem se bom podstopila nadaljnih poizkusov umetne oploditve (na pozitiven uspeh itak lahko le upam). Kaj pri tebi ne pride v poštev ta možnost? Sorry za offtopic.
-
Malena|8 - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 12. 2005
Snow flake napisal/-a:Malena|8 napisal/-a:...imela bi 2...ampak vem da ne bom mogla imeti dobenega...saj so mi povedali da ne bom mogla imeti otrok ko pa pri 19tih ze to zves...pa je tudi panika
Malena, kaj so ti kar direkt rekli, da jih ne moreš imet?? Ker jaz če bi jih lahko imela, bi si želela vsaj enega, ampak ne gre in pomojem se bom podstopila nadaljnih poizkusov umetne oploditve (na pozitiven uspeh itak lahko le upam). Kaj pri tebi ne pride v poštev ta možnost? Sorry za offtopic.
hmm,...jah v faco so mi povedali: Barbara zal ne bos mogla imeti otrok...zaradi resnih tezav...te tezave so mi zaradi tega unicile ze marsikatero zvezo( pa ne recem da sem se pogovarjala o otrocih ze pri 19tih...ampak tako...ko pogovor nanese na to koliko bi jih imel...in vedno se konca stavek...jaz pa nocem tujega otroka...) No in sem se odlocila da v vsakem primeru posvojim fantka in puncko... Ime jima bo pa Adja ter Dragan
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Malena ko bo prišel moški ki te bosprejel s tem, ga ne bo zanimalo ali mu boša lahko dala svojega otroka ali ne. Enostavno bo želel osto kot ti. Saj nihče od nas nima zagotovila da bomo nekoč imeli svoje otroke. Kaj če se nama z možem zgodi,da mu ne bom mogla dat tako željenega otroka? Vem da mi bo stal ob strani,ker me sprejema takšno kakršna sem, in seveda obratno Če nihče od teh fantov tega ne more sprejet se ne sekiraj, uživaj v življenju si še zelo mlada. Tudi tvoj čas bo prišel,če ne drugače boš nekemu otročičku lahko nekoč ponudila varen,topel in poln ljubezni domek in seveda partnerja ki bo to sprejel. Vse ob svojem času.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
pikovita - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2005
malena....ful mi je hudo za tebe jst se najbolj bojim tega, da ne bi mogla met otrok (k jih mam res ful rada)...in ti res ful želim, da bi posvojila otroka pa ti bo prnesu sončka!
sicer si želim dva otroka, pa tud z enim bi bla zadovolna, sam da bi ga lahko maximlano razvajala ma če so to tok luškana bitja...vedno ko pride bratova mala k nam se sam čudim kok ta otrok zmore, pa s tistim smehom mi vedno polepša dan
sicer si želim dva otroka, pa tud z enim bi bla zadovolna, sam da bi ga lahko maximlano razvajala ma če so to tok luškana bitja...vedno ko pride bratova mala k nam se sam čudim kok ta otrok zmore, pa s tistim smehom mi vedno polepša dan
...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...
- sonček=)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
jest bi tut mela dva. ampak dve punčki, da so fant(je) pol v manjšini. imena sem pa že enkrat prej povedala. mislm, dabi ble kr saša, patricija, klavdija. mogla bi eno izločt, kar pa bi nardila skupi s fantom/možem.
najpomemebnajše se mi zdi, da se z možom strinjata. pol gre pa vse čist izi.
najpomemebnajše se mi zdi, da se z možom strinjata. pol gre pa vse čist izi.
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
Malena|8 napisal/-a:...imela bi 2...ampak vem da ne bom mogla imeti dobenega...saj so mi povedali da ne bom mogla imeti otrok ko pa pri 19tih ze to zves...pa je tudi panika
To so tut moji frendici rekl po operaciji jajčnikov pred dvemi leti.
Zdej ma pa rok čez 1 mesec.
Tut zdravniki se včasih zmotjo in upanje umre zadnje.
Osebno sem pa zmeraj govorila, da nočem met otrok. At all. Problem je v tem, da si jih moj dragi zelo želi, jst mam pa občutek da to res ni zame. Tko da bo očitno eden od naju mogu spremenit mnenje in občutek mam, da bom to jst... Čeprov ful težko verjamem.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
js bi pa mela dve posvojeni punčki!kšne mulatke!!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ej, ful mi je žal zate in upam, kot mnogo drugih tukej, da so se pa mogoče le zmotili, ali pa da po kakšnem "čudežu" vseeno ti uspe!
...ampak kok mi je to grda ironija .. Jst sem vedno govorila, da bi jih rada mela polno hišo (pa še v kakšni omari in na vrtu ), pa me je do pred kratkim skrbel, če nisem slučajno neplodna .... hja .... in zdej se bom mogla odpovedat temu..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]