koliko otrok si želite-imate??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz upam, da bom imela dva ali tri.
In če bo fantek bo obvezno Matheus.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
MUMI napisal/-a:Hely_3 napisal/-a:Jaz upam, da bom imela dva ali tri.
Kar nej bo fantek....lepo ime
Moj frend je Matic ampak po švedsko je Matheus tko da ....
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
t-e-a - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: Kranj
Zanč sva se pogovarjala z mojmu tipam in ker on že ma enga otroka je reku da bi rd imel še najm ene tri, kar je pa men tko ena lepa številka kar pomen 4 otroke use skupi no pa lahko še kšn po ''nesreč'' rata hehehehehe
Ma ne tko tm med 3 in 5 otrok defenitivno če bom le imela tok dnarja da bom lahko use preživlala
Ma ne tko tm med 3 in 5 otrok defenitivno če bom le imela tok dnarja da bom lahko use preživlala
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Malena|8 napisal/-a:...imela bi 2...ampak vem da ne bom mogla imeti dobenega...saj so mi povedali da ne bom mogla imeti otrok ko pa pri 19tih ze to zves...pa je tudi panika
zal mi je zate... upam, da se bos nekoc odlocila posvojiti kaksnega otroka ter mu s tem morda resila zivljenje... iz lastnih izkusenj pa ti povem, da je mogoce tudi tujega otroka vzeti za svojega in to tudi cutiti...
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Malena tudi meni je žal zate. Po čem pa skepajo da 100% ne boš mogla imet otrok?Poznam kar nekja parov,ki so jim rekli da ne bojo mogli imet otrok-med njimi tudi moji prijateljici,ki je pred slabim mesecem postala mamica prečudovite deklice. Tudi zdravniki se motijo- upam da v tvojem primeru tudi,razen če nimaš res hudih težav
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov