koliko otrok si želite-imate??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cat85 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 2. 2005
Uh.. kolk jih bo bog dal tolk jih bo
Ne, ne.. Jaz bi imela najmanj dva svoja.. Če bi finančno in psihično bla sposobna, potem mogoče tud kakega več..
Ampak ker znajo bit današnji otroci "strojčki" za požiranje denarja in uničevanje živčkov ne vem kak bi šlo skoz..
Tak da bota dva čist OK..
Ne, ne.. Jaz bi imela najmanj dva svoja.. Če bi finančno in psihično bla sposobna, potem mogoče tud kakega več..
Ampak ker znajo bit današnji otroci "strojčki" za požiranje denarja in uničevanje živčkov ne vem kak bi šlo skoz..
Tak da bota dva čist OK..
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
- ninaf
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
cat85 napisal/-a:Uh.. kolk jih bo bog dal tolk jih bo
To je pa čisto resno rekla ena gospa, ki jo poznam, in ima sedaj (zaenkrat) sedem otrok.
Ampak meni se to zdi veliko preveč. Jst bi imela dva. Če bi lahko izbirala, bi imela fantka in punčko (po možnosti dvojčka, če ne bi bla pa ful vesela, če bi bil fantek prvi). Ampak, ko/če bo, bom vesela karkoli bo!!!
- *kylie*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
upam da nekega dne bom mela vsaj dva otroka
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
zdi se mi fajn met 2 razlicnga spola... pr ns doma sva 2 sestrce (in 2 polbrata,ki ne zivita pri nas),in kdrkol sm jz kej omenla al pa prosila v zvezi z frendi je bil odgovor: oni so fantje...
ce mas pa otroka razlicnih spolov, jima pa pomoje iste stvari dovolis da ni zamer in razlik...
pa zdi se mi da je lepo ce ma puncka bratca, k paz nanjo...
ce mas pa otroka razlicnih spolov, jima pa pomoje iste stvari dovolis da ni zamer in razlik...
pa zdi se mi da je lepo ce ma puncka bratca, k paz nanjo...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]