koliko otrok si želite-imate??

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

koliko otrok si želite-imate

1
59
11%
2
271
49%
3 ali več
172
31%
nobenega
56
10%
Skupaj glasov : 558

Uporabniški avatar
lisička
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 7. 2004
Kraj: malo tuki malo tam

Neprebrana objavaNapisal/-a lisička » 20. Jun. 2005 12:16

@ napisal/-a:
mily napisal/-a:ja sej vem, sej vem sam smo glih urnk začel spat pa planic smo se znebil. uh človk včas ne ve kaj je najboljš :oops:

Ne, saj imaš prav...Jaz nimam pojma kako je imet otroka in koliko dela in neprespanih noči je z njim. Bom potem videla kako bo, ko bomo pri nas naročili kakšnega dojenčka... :D

@ kako pa planirata vidva? Nekaj časa tako, potem pa še kakšnega člana :)
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 20. Jun. 2005 12:19

ja sej to je res, odvisn je tut karakter otroka naša tamala je živ hudiček :twisted: morm laufat za njo, sm včasi zvečer čist sheblana :freak: kregat se pa itak nikol ne morš-tiste vlke plave učke :hearts:
Uporabniški avatar
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 5. 2005
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objavaNapisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L » 20. Jun. 2005 14:47

jaz bi mela pa 2 fantka........anžeta in tilna......he he(sanje...so še daleč...... :lol: :lol: :lol: )
Uporabniški avatar
Zvezdica007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Med zvezdicami...

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvezdica007 » 20. Jun. 2005 14:52

O, tem niti slučajno še nočem razmišljati, ker sem še sama en veliki otrok :D. Za enkrat si še ne morem predstavljati neprespanih noči, pokakanih planičk, jokanja, življenja brez žuranja in odpovedovanja, primankovanja časa za sex in 100% posvetitev otročku... Če bo že kakšen prijoku na svet bo samo 1.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 20. Jun. 2005 14:58

Zvezdica007 napisal/-a:O, tem niti slučajno še nočem razmišljati, ker sem še sama en veliki otrok :D. Za enkrat si še ne morem predstavljati neprespanih noči, pokakanih planičk, jokanja, življenja brez žuranja in odpovedovanja, primankovanja časa za sex in 100% posvetitev otročku... Če bo že kakšen prijoku na svet bo samo 1.

če človek ni pripravljen potem je res bolje da nima otrok, čeprav mislim da nisi nikoli čisto pripravljen, saj je realnost ko dobiš otroka na začetku precej kruta. nič ni tako kot si si predstavljal ker si nonstop utrujen in zaspan, ko pa malo zrastejo so pa pravi sončki :flower:
Uporabniški avatar
mucyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2004
Kraj: MB-okolica

Neprebrana objavaNapisal/-a mucyka » 20. Jun. 2005 15:48

Ne vem....Verjetno dva, da enemu ne bi bilo nikoli dolg čas, ker vidim, kako je z mano.... :(
LoVe is in The Air !!!!
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 20. Jun. 2005 16:02

lisička napisal/-a:
@ kako pa planirata vidva? Nekaj časa tako, potem pa še kakšnega člana :)

Sorči, šele zdele sem vidla tvoj post... Slika

Zaenkrat še nič ne planirava, ampak če bo pa kaj vmes prišlo, pa pač bo...Se mi zdi, da bolj ko planiraš, slabše je. Pa tud nekak sva si uredila glavne stvari - konec šolanja (zaenkrat), začasni domek, služba, poroka...Tko da zdaj je le še vprašanje časa, kdaj naju bo kaj presenetilo...
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 20. Jun. 2005 16:50

Mily wauuuuuuuu ... jst bi tut mela punčko ... :D :wink: Fullll lepo res ... kako ji je pa ime?? ja jst sm čisti ferbec kar se tega tiče ... pa kkšno slikco tut lahko prlimaš ... :wink:

No pa da ne bom čist off topic ... midva z bratom sva 3 leta razlike pa se mi zdi to čist ok ... zdej se itak vedno bol štekava, tko da ... men se zdi tko ene 3 leta lih fajn ... :)
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
*n*i*n*c*h*y*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *n*i*n*c*h*y* » 21. Jun. 2005 9:29

2 minimalno, mozno je tudi da 3. Kaj vec pa ne. Sicer pa je se to kar nekaj let dalec, tako da bomo se videli. :D
U m4k3 m3 WiLD!
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 21. Jun. 2005 9:32

jaz sm wedno pravla dobenga dobenga...zaj pa je mama v soboto prnesla neke male cotike od sestricne...tk kjuuuut..take male jopice
ena je tka rdeca pa ma muciiike gor zasiiite pa zelena oblekica pa rdeca jaboooolcka=) pa roza oblekica pa bela cipkiiica....zaj pa hocem met eno princesko v roza oblekici:P :D
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 21. Jun. 2005 9:33

no ce pa neo princeska bom pa vzgojila gey princa v roza hlackah:P
Uporabniški avatar
samjaz
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a samjaz » 21. Jun. 2005 9:34

¤MajC¤ napisal/-a:no ce pa neo princeska bom pa vzgojila gey princa v roza hlackah:P

Kako egoistično dejanje, sam zato da bi mel lušne cotkice oblečene :D
Uporabniški avatar
bubyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bubyka » 21. Jun. 2005 9:46

Js bi mela tud full rada puncko....princesko ja! :ja: Blondi pa skodrana, pa v belo pa roza bi jo oblacla :angel: pa modre okice....ce so (smo) pa tok bolj mirne pa pridne od fantkov :) No sej...ce bo pa fantek bo pa moj crkljivček :knuddel: :)
Uporabniški avatar
bubyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bubyka » 21. Jun. 2005 9:57

A se men sam zdi, al je res tko, da se zadnje case na svet vecino fantki prijokajo!!? :? Dej nej ksne rece da pozna par zensk k so zdele sam puncke dobile! :D Lih vcer sva se mojim :hearts: pogovarjala in ugotavlala, da so sam se fantki no... :(
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 21. Jun. 2005 11:45

Amm žena od mojga bratranca je tut fantka rodila ... :wink:
Sm pa brala ... hmm v ponedeljek mislim, da v Anteni al celo v Dnevniku, da so v Angliji delal neko raziskavo med 5492 nosečnicami od tega je bilo 250 vegeterjank, ki baje rodijo rodijo več punčk, kot tiste nosečnice z mešano prehrano ... Zakaj je tako raziskovalci niso zanili pojasniti ... znano jim je le da povezanost s hrano bogato s kalcijem, kalijem in magnezijem vpliva na rojstvo dečkov. Hmmm zdej pa ja ... jst se odpovedujem mesu ... :D :wink:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]