Koliko časa spoznavate "bodočega" partnerja?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
nixie napisal/-a:Pred začetkom zveze mislim, da je zelo pomebno, da se dva vsaj enkrat dobita sama, si vzameta čas drug za drugega in predvsem, da sta trezna
Zakaj? Kaj se pa v resnici spremeni, ko sta enkrat v zvezi, če sta se prej dobila samo enkrat?
-
nixie - Debatorica
- Na forumu od: 17. 10. 2009
Nič se ne spremeni Smo je dosti večja verjetnost, da niti približno ne veš s kom imaš opravka.
Potem ko te npr. po dveh mesecih naveličan vsega pusti pa prideš na forum in odpreš temo: kam so šli vsi resni fantje/ zakaj naletim na same kretene/ kje ste spoznali tipa za resno zvezo/ koliko časa si vzamete za zmenke preden začnete resno zvezo,.....................
Potem ko te npr. po dveh mesecih naveličan vsega pusti pa prideš na forum in odpreš temo: kam so šli vsi resni fantje/ zakaj naletim na same kretene/ kje ste spoznali tipa za resno zvezo/ koliko časa si vzamete za zmenke preden začnete resno zvezo,.....................
-
neenchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
- Kraj: nekje med oblaki
najboljše je spontanost, kot pri vseh zadevah... z bivšim (prvim fantom) se nisva poznala prej, so naju skupni kolegi predstavili, sva se zaljubila na prvi pogled in sva se potem tekom zveze spoznavala.. s sedanjim pa sva se spoznala mal potem ko sva z bivšim šla narazen, ker sem js zamenjala družbo in v novi družbi je bil tud on..sicer mi je že na začetku padel v učke, samo nisma imela nič, ker sva oba prebolevala bivšo zvezo, dve leti sva bila kolega, se spoznavala, tu pa tam sva ga srala (nikol nisva sexala), noben od naju ni bil za resno zvezo, tud ni blo kakega dogovora, da se ne dobivama z drugimi, po dveh letih druženja, se je pa počas začelo razvijat in zdej sva skupi 5 let in pol...tako pri meni kot pri njemu je bil še nekdo v igri, ampak sva se tolk zaljubila, da sma pristala skupi..in ko sva se enkrat pogovarjala o teh najinih začetkih, se oba strinjama, da je blo tako čist ok, lepo počasi, brez pričakovanj, ker si tako lahko spoznal človeka iz vseh plati, si bil sproščen in ni blo tiste nervoze in vsega kar spada zravn...
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:40, skupaj popravljeno 1 krat.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Horus napisal/-a:
-partijo šaha (ali primerljive igre)
-partijo kakšnega športa
-partijo sexa
Dobra, ni kej!
Bi pa dodala še, da imamo določene ženske tukaj problem, ker če moškega premagaš v prvih dveh alinejah, imaš skoraj nič šans priti do tretje
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- Horus
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
torej moreš bit, za uspešno zvezo, po defaultu bolj neumen od svojega tipa?
ma horus, dej ne palamudi.
ma horus, dej ne palamudi.
- Horus
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
aha, torej se morem delat bolj neumna od svojega tipa, če hočem met mir v bajti.
And then the Cheshire Cat says:'' Give that pipe back to me, u've had enough. ''
And then the Cheshire Cat says:'' Give that pipe back to me, u've had enough. ''
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Tega pretvarjanja se po moje hitro naveličaš.....slej ko prej ti poči film.
Pač iščeš, in iščeš, in iščeš.....dokler končno ne najdeš nekoga toliko neumnega, da ne opazi, da si pametnejša
Pač iščeš, in iščeš, in iščeš.....dokler končno ne najdeš nekoga toliko neumnega, da ne opazi, da si pametnejša
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
Ni se treba nič pretvarjat, ni treba da je vedno on pametnejši in boljši. Sicer pa bistvo je da ima on tak občutek.
Da bi imela tako neumnega tipa, tega bi se pa res naveličala hitro.
Drugač pa sva se z mojim nekaj časa samo na salsi videvala in pogovarjala, po nekaj tednih je rekel za telefonsko in potem sva se začela dobivat tudi izven plesišča in se je vse skupaj razvijalo zelo počasi. Spoznavaš nekoga lahko celo življenje, to koliko si z nekom ustrezata pa vidita potem kako funkcionirata dejansko v vezi.
Da bi imela tako neumnega tipa, tega bi se pa res naveličala hitro.
Drugač pa sva se z mojim nekaj časa samo na salsi videvala in pogovarjala, po nekaj tednih je rekel za telefonsko in potem sva se začela dobivat tudi izven plesišča in se je vse skupaj razvijalo zelo počasi. Spoznavaš nekoga lahko celo življenje, to koliko si z nekom ustrezata pa vidita potem kako funkcionirata dejansko v vezi.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Čisto odvisno od primera do primera. Nisem imela nikoli določenega termina. Fanta pa najbolje spoznaš v kritičnih trenutkih, v nesreči, ipd.
Zmotilo me je pa recimo, da se je nenavadno obnašal, da se mi ni zdel več prijazen, da sem ugotovila kakšno slabo ozadje, slabo razvado.
Zmotilo me je pa recimo, da se je nenavadno obnašal, da se mi ni zdel več prijazen, da sem ugotovila kakšno slabo ozadje, slabo razvado.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]