ko zveza obstane.

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 03. Jul. 2011 22:11

delusional napisal/-a:s takim tipom je nekaj narobe. 1000%

Torej potrjuješ, da je nekaj narobe s to tvojo kolegico oz. s tabo?
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 03. Jul. 2011 22:13

kaj naj ti pomagam ljubica, če si ne znaš sama?

me prav zanima katera stara znana uporabnica si je umislila nov nick, da ne bi s temle problemom srala po svojem tukaj predstavljnem sanjskem življenju pod drugim nickom?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 03. Jul. 2011 22:13

Prav tako je njegova izbira glede druženja, žuranja, izhodov, počitinic vedno prvo oprta na njih in ne name. Tako sva vedno sama, in nikoli v družbi.

Kako pogosto pa pride do teh situacij? Žuranje s kolegi, počitnice?
A vidva kaj hodita ven? Kaj pa počitnice?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 03. Jul. 2011 22:14

McLarnovc napisal/-a:
delusional napisal/-a:s takim tipom je nekaj narobe. 1000%

Torej potrjuješ, da je nekaj narobe s to tvojo kolegico oz. s tabo?

da. to sem rekla že stokrat.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 03. Jul. 2011 22:14

delusional napisal/-a:me prav zanima katera stara znana uporabnica si je umislila nov nick, da ne bi s temle problemom srala po svojem tukaj predstavljnem sanjskem življenju pod drugim nickom?

Počitnice so no. :D Je za pričakovat porast odpiranja takih tem... :D

delusional napisal/-a:da. to sem rekla že stokrat.

V čemu je torej problem? Da veš, da je nekaj narobe s tabo pa ne veš kaj, da veš, da kaj je narobe s tabo, pa ne veš kako to popravit, ali kaj tretjega?
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 03. Jul. 2011 22:17

avtorica teme s čudnim imenom, ti predlagam, da res ne pustiš tega tipa in prenašaš vse kar ti naredi, ker res mislilm da ni hujšega kot bit samska pri 23ih. potem boš postala takšna kot jaz in boš takšne pisala po forumu in boš totalno zagrenjena. tega pa res nočeš! boljše vsaj ena taka usrana zveza, kjer si ti šele na tretjem mestu!

McLarnovc, pa zakaj bi kaj popravljala? jaz sama sebi sem super.
Zadnjič spremenil delusional, dne 03. Jul. 2011 22:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Ccanabera
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Ccanabera » 03. Jul. 2011 22:18

Mr. Simpaticus napisal/-a:P.S...pomoje njemu čist ustreza da sam hot žurat brez tebe, ker si lahko da duška tko al pa drgač. Kako točn ne vem, vem pa kako znajo fantje izkoriščat to da so na eni strani v zvezi, na drugi pa živijo "samsko" življenje! Drgač je to top kombinacija, k pa sčasoma zvezo odpelje v propad!

Točno tako. In ni problem v tem da mu ne zaupam ali ne vrjamem. Me tudi ne moti če gre sam ven ali karkoli. Samo nekako počasi mi zmanjkuje razumevanja, in se mi ne da več prenašat tega. Pa sva se miljonkrat o tem pogovarjala pa pravi ja ja ok, sicer meni je super it sam, samo bi se dalo kej naredit ampak nikoli nič. Ne vem več kako naj spremenim oz. prilagodim situacijo da bo obema ok. Nisem pa pripravljena tega prenašat v nedogled. :((
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 03. Jul. 2011 22:20

pa kako nisi tega pripravljena prenašat v nedogled!?!?!
a dej no, ne moreš tako. baba tečna. a bi mogu skoz bit s tabo al kaj?
Ccanabera
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ccanabera » 03. Jul. 2011 22:36

*mala* napisal/-a:Kako pogosto pa pride do teh situacij? Žuranje s kolegi, počitnice?
A vidva kaj hodita ven? Kaj pa počitnice?

On gre 1× na teden žurat z njimi + razna dobivanja, pijačke, športne aktivnosti itd. Greva v kino, na kavo, sprehod po mestu, na enodnevne izletke občasno. Poleti na počitnice za teden ali dva. ampak vedno sama.

Žurat pa ne. never. ever. ever.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 03. Jul. 2011 22:41

če si pa neka zatežena zoprna nesproščena p***a, ki se ne vklopi v njihovo družbo, zakaj bi te marali? logično da jih moti, če se on ne more sprostit zraven tebe in ga non stop nadziraš in če se ne znaš fajn met.
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a she-devil » 03. Jul. 2011 22:45

Tako kot si v zadnjem postu opisala situacijo niti ne zgleda tako črno. Jaz ravno tako ne hodim žurat s svojim in tudi on ne gre z mano in mojimi kolegicami. Verjamem, da ti je hudo ob tem, da te njegova družba ne sprejme, ampak če tako pomisliš te niti ne rabi.. saj imaš svoje prijatelje in svoje življenje, s fantom pa ravno tako preživljaš čas, tako kot si napisala..
Breakfast is my religion! (The Mask)
Ccanabera
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ccanabera » 03. Jul. 2011 23:11

She devil: na nek način se strinjam s tabo. Še vedno pa ostaja del,ki mi ne daje miru

Delusional: če te ne jemljem osebno, si pravzaprav zelooooo zeloooo zabavna ;)
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 03. Jul. 2011 23:15

itak da ti nekaj ne da miru, ker dobro veš, da te na teh žurkah vara.

enkrat ko grejo oni ven, se naskrivaj priplazi na njihov žur, ali pa še boljše, ti pojdi ven in slučajno zaiideš v isti lokal oz. diskač in boš videla vse.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 03. Jul. 2011 23:25

delusional napisal/-a:fant, ti pri 23ih se res še nimaš kaj sekirat.

je pa neki res.
zadnje čase ko grem vn, težko presodim koliko je kdo star in koliko si misli, da sem jaz stara.
pa vedno prva vprašam.
zadnje čase se mi dogaja to: "Kolko si stara?" on: "Ma jaz sem že staaaaaaaaar." jaz: "kolko star?" on: "27" ali pa "30".
tako. tudi moški se počutijo stari, če so samski pri teh letih in tudi oni imajo biološko uro.

Stvar je jasna. Ti si obtičala na določeni stopnji in s svojim načinom iskanja tipa najdeš vedno bolj nezrele modele, ki pri 27-30 ne vedo, kaj bi sami s sabo.

Normalni 30-letniki so ali v zvezi, ali pa, tudi če so samski, vedo kaj hočejo in da tega ne bodo našli na študentskem žuru ob 3 zjutraj.

30-letniki, ki jih ti srečuješ na raznih žurih, preganjajo 22-letnice, sami pri sebi pa vedo, da bi morali že počasi iti na next level v lajfu, tega pa niso sposobni. Zato se počutijo stare.

Če pri 30 živiš, kot da si star 20, si pač en star najstnik.
Ccanabera
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ccanabera » 03. Jul. 2011 23:34

D.: Če bom kdaj v življenju hotela početi kaj takega se bom obrnila kar nate, zgleda da si takih reči vešča. :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov