ko zveza obstane.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
- nekateri se ne skurbajo nikoli, nekateri se kurbarjo ceu lajf, nekateri se skurbajo večkrat... ni nujno, da se je nekdo dokončno skubral že pred 23ih letom, tudi če sam tako trdi... lahko ga pri 28ih spet prime...
- družba ima predsodke do parov, kjer je moški mlajši. in to večje predsodke, kot jih je imela včasih. nikoli ne želim zgledat starejša od svojega tipa. tragično se mi zdi, da so se moje znanke začele petljat z mlajšimi,ker očitno starejših ni več na trgu. najhujši udarec za ego pa se mi zdi, da ti 3 leta mlajši šmrkavec reče, da on ne bi hodil s tabo, ker nima časa za punco, ker more diplomo pisat. (primer od kolegice) - mislim da nižje kot tako ne moreš past.
- družba ima predsodke do parov, kjer je moški mlajši. in to večje predsodke, kot jih je imela včasih. nikoli ne želim zgledat starejša od svojega tipa. tragično se mi zdi, da so se moje znanke začele petljat z mlajšimi,ker očitno starejših ni več na trgu. najhujši udarec za ego pa se mi zdi, da ti 3 leta mlajši šmrkavec reče, da on ne bi hodil s tabo, ker nima časa za punco, ker more diplomo pisat. (primer od kolegice) - mislim da nižje kot tako ne moreš past.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
delusional napisal/-a:najhujši udarec za ego pa se mi zdi, da ti 3 leta mlajši šmrkavec reče, da on ne bi hodil s tabo, ker nima časa za punco, ker more diplomo pisat.
Kaj je pa to takega? Poba je vsaj po pravici povedal...
Resen nasvet. Mogoče bi morala it kak dan malo ven v naravo, na kolo/rolerje/whatever, da si malo zluftaš glavo. Bo svet takoj lepši.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
delusional - Cosmopsiho
sem si včeraj zluftala glavo.
tisto zgoraj mislim, da je res žalostno.
pri 26ih letih, da bi ji vsaj recimo kak starejši hud jebač rekel: ej bejbi, nimam časa za resno zvezo, ker sem ful hud poslovnež in morem mislit na svojo kareiro.
ne pa da ti en grd navaden smrdljiv 3 leta mlajši pezde reče, da nima časa ker ma diplomo za pisat. sramota! raje fukam z vibratorjem 5 let!
tisto zgoraj mislim, da je res žalostno.
pri 26ih letih, da bi ji vsaj recimo kak starejši hud jebač rekel: ej bejbi, nimam časa za resno zvezo, ker sem ful hud poslovnež in morem mislit na svojo kareiro.
ne pa da ti en grd navaden smrdljiv 3 leta mlajši pezde reče, da nima časa ker ma diplomo za pisat. sramota! raje fukam z vibratorjem 5 let!
-
McLarnovc - Cosmofrik
Jaz pa nevem kaj je to takega. In ker je nekdo rekel, da nima časa za punco, ker se posveča pisanju diplome, ga še ni treba označevati za smrdljivega pezdeta... Zaradi takih izpadov imaš probleme.
Pač...tip piše diplomo...jebat ga...life goes on. Bi bilo boljše, da bi šel v neko zvezo kjer bi trpela ona, on, ker bi mu ona utrujala zakaj nima nikoli časa, in konec koncev tudi pisanje njegove diplome.
Pa glavo si si očitno premalo zluftala...
Pač...tip piše diplomo...jebat ga...life goes on. Bi bilo boljše, da bi šel v neko zvezo kjer bi trpela ona, on, ker bi mu ona utrujala zakaj nima nikoli časa, in konec koncev tudi pisanje njegove diplome.
Pa glavo si si očitno premalo zluftala...
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 03. Jul. 2011 21:49, skupaj popravljeno 1 krat.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
delusional napisal/-a:- nekateri se ne skurbajo nikoli, nekateri se kurbarjo ceu lajf, nekateri se skurbajo večkrat... ni nujno, da se je nekdo dokončno skubral že pred 23ih letom, tudi če sam tako trdi... lahko ga pri 28ih spet prime...
...in obstajajo tudi taki, ki se ne kurbajo več k najdejo nekoga s katerim bi lahko bli celo življenje(to ne pomen da boš na polno zaljubljena, ampak no sej če se ne motm si v dolgi vezi že bla tko da veš o čem je govora)
delusional napisal/-a: - družba ima predsodke do parov, kjer je moški mlajši. in to večje predsodke, kot jih je imela včasih.
Družba ima predsodke do gejov, ciganov in morda še koga...do parov kjer je moški mlajši 2, 3 leta pa prvič slišm.
delusional napisal/-a:nikoli ne želim zgledat starejša od svojega tipa. tragično se mi zdi, da so se moje znanke začele petljat z mlajšimi,ker očitno starejših ni več na trgu. najhujši udarec za ego pa se mi zdi, da ti 3 leta mlajši šmrkavec reče, da on ne bi hodil s tabo, ker nima časa za punco, ker more diplomo pisat. (primer od kolegice) - mislim da nižje kot tako ne moreš past.
Glede na to kok ženske date nase v teh časih mislm da težko zgledaš starejša od tipa, razn če ni ta razlika več kot ne vem govorim na pamet 10 let recmo!
Pisanje diplome, je bil pa najbrž samo lep izgovor, medtem ko mu ta dekla ni ustrezala po vsej verjetnosti kako drugače, konc koncec vsaka k je 26,27 let stara tud nima briljantnega karakterja že zarad te starosti, da o ostalih stvareh sploh ne govorimo!
Na konc lahk sam to rečemo, edina razlika med osebo staro 23 let pa nekom k jih ma 28 je ta da je starejši dal že neki čez, ampak glede na to, da nekateri dajo določene stvari že prej čez, se lahko to nekak tud ujame kljub starostni razliki!
Zadnjič spremenil Mr. Simpaticus, dne 03. Jul. 2011 21:56, skupaj popravljeno 2 krat.
- Ccanabera
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 7. 2011
Stara sm 23, velika prelomnica haha. mislim, da se opredeljavat v neke skupine +/-23 je nesmiselno, sploh glede na to kakšna je razlaga dveh možnih skupin. Tud če si star 25 let, se nekdo nebi smel zadovoljiti z manj samo zaradi tega ker lahko potencialno ostane sam. totalno nesmiselno.
Problemi. Hm. Predvsem me njegova družba ne sprejema. Glede na to je fant stalno v kontaktu z njimi, pride velikokrat do situacije ko ne morem zraven, se počutim izločeno in izrinjeno. Je pa selektiven do ljudi s katerimi se druži, tako da moja družba odpade v tem primeru. Se noče prilagoditi. Predvsem tukaj se še vedno drživa na isti točki, kljub pogovorom in prepirom. Prav tako je njegova izbira glede druženja, žuranja, izhodov, počitinic vedno prvo oprta na njih in ne name. Tako sva vedno sama, in nikoli v družbi. Dostikrat pride do tega da bi si jaz nekaj želela, ampak že vnaprej vem da nimam izbire, da me ne bo upošteval in pika. Tudi s kompromisi ne. Zelo me boli in mi je težko da je takšna situacija, in zato nezadovoljstvo na tem področju počasi prehaja še na neko ravnodušnost do preostalih lepih stvari ki jih imava. Nikakor ne morem ločiti tega da imam problem na enem področju in je ostalo ok. Tisto mi je tako zelo pomembno, da pokvari celotno sliko. Vem da je vrjetno težava tudi v meni, ampak tako zelo težko to sprejemam in ostajam zadovoljna glede ostalih stvari. nPReprosto mi stvari okrog naju stojijo na mestu.
Problemi. Hm. Predvsem me njegova družba ne sprejema. Glede na to je fant stalno v kontaktu z njimi, pride velikokrat do situacije ko ne morem zraven, se počutim izločeno in izrinjeno. Je pa selektiven do ljudi s katerimi se druži, tako da moja družba odpade v tem primeru. Se noče prilagoditi. Predvsem tukaj se še vedno drživa na isti točki, kljub pogovorom in prepirom. Prav tako je njegova izbira glede druženja, žuranja, izhodov, počitinic vedno prvo oprta na njih in ne name. Tako sva vedno sama, in nikoli v družbi. Dostikrat pride do tega da bi si jaz nekaj želela, ampak že vnaprej vem da nimam izbire, da me ne bo upošteval in pika. Tudi s kompromisi ne. Zelo me boli in mi je težko da je takšna situacija, in zato nezadovoljstvo na tem področju počasi prehaja še na neko ravnodušnost do preostalih lepih stvari ki jih imava. Nikakor ne morem ločiti tega da imam problem na enem področju in je ostalo ok. Tisto mi je tako zelo pomembno, da pokvari celotno sliko. Vem da je vrjetno težava tudi v meni, ampak tako zelo težko to sprejemam in ostajam zadovoljna glede ostalih stvari. nPReprosto mi stvari okrog naju stojijo na mestu.
-
McLarnovc - Cosmofrik
Ubistvu res ne, ker mi ni jasno zakaj je tak big deal, če je tip eni bejbi rekel, da nima časa za zvezo, ker je obremenjen z diplomo... Za nekatere je diploma pač dokaj pomembna, poleg tega ni-so/-smo vsi na FDV-ju, kjer diplomiraš lahko z eno 50str dolgo seminarsko nalogo o pomenu bureka pri nas.
(tole zadnje je bolj karikatura, ne ciljam na nobenega direktno)
(tole zadnje je bolj karikatura, ne ciljam na nobenega direktno)
-
delusional - Cosmopsiho
mah... mi lahko poveš kako gre lahko ženska še nižje, da se spetljači s 3 leta mlajšim, ki ji potem reče, da more pisat diplomo kao?
ej, jaz sem padla tako nizko 2 al 3 leta nazaj, da mi je en kuhar bivši zadrogiranec rekel, da ne bi hodil z mano. (na srečo vsaj tako nizko nisem padla, da bi sexala z njim).
to je tako. tipi čutijo žensko obupanost in potem se še smrdljivemu grdemu študentku in enemu kuharju tako dvigne ego, da se še takšen potem dela budalo iz tebe.
ej, jaz sem padla tako nizko 2 al 3 leta nazaj, da mi je en kuhar bivši zadrogiranec rekel, da ne bi hodil z mano. (na srečo vsaj tako nizko nisem padla, da bi sexala z njim).
to je tako. tipi čutijo žensko obupanost in potem se še smrdljivemu grdemu študentku in enemu kuharju tako dvigne ego, da se še takšen potem dela budalo iz tebe.
-
delusional - Cosmopsiho
ti avtorica teme sploh nisi v zvezi. zgleda da si to samo domišljaš.
če on preživi več časa s svojo družbo in ti nisi sprejeta v to družbo, in niti na morje ne gresta skupaj, kako ti pol sploh veš da hodita?
ti si zmešana res. ti ne znaš bit samska. pol pa govoriš da kako pri 25ih ni big deal bit samski. zakaj pa pol ti nisi samska pri 23ih?
če on preživi več časa s svojo družbo in ti nisi sprejeta v to družbo, in niti na morje ne gresta skupaj, kako ti pol sploh veš da hodita?
ti si zmešana res. ti ne znaš bit samska. pol pa govoriš da kako pri 25ih ni big deal bit samski. zakaj pa pol ti nisi samska pri 23ih?
-
McLarnovc - Cosmofrik
Hej, kaj pa naj potem reče nek fant, ki ga je recimo 5 punc ena za drugo skenslalo na najbolj bedne načine? Tak bi se potem po tvoje moral it zajugat na prvo lipo....
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
Ccanabera napisal/-a:šment punca, zdj sm jz ratala offtopic
Uglavnm, tvoja zveza še ni v kurcu, ampak za normalno zvezo se morš zavedat da tko ne bo šlo več naprej. Najbrž je tvoj fant še na prenizki stopnji odraslosti da bi dojel določene stvari, ki so potrebne da bo ta veza funkcionirala. Sama dva povsod, sej se lepo sliš, sam to ne bo šlo do konc lajfa. Al bo odprl tist svoj krog še za tvoje kolega al pa jebi ga, bosta samotarja, če se boš s tem lahko sprjazlna.
P.S...pomoje njemu čist ustreza da sam hot žurat brez tebe, ker si lahko da duška tko al pa drgač. Kako točn ne vem, vem pa kako znajo fantje izkoriščat to da so na eni strani v zvezi, na drugi pa živijo "samsko" življenje! Drgač je to top kombinacija, k pa sčasoma zvezo odpelje v propad!
- Ccanabera
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 7. 2011
delusional napisal/-a:ti avtorica teme sploh nisi v zvezi. zgleda da si to samo domišljaš.
Ne.. nekak ni tko. greva ampak greva sama skupaj. Ne preživi več časa z njimi, samo mene ni nikoli zraven ko je z njimi. So me čisto lepo sprejeli v prvem letu zveze, je bil pa kasneje problem ker so kolegi ratali ljubosumni in jezni name ker jim ga kradem.
Tu na forumu ne pišeš da komu pomagaš in svetuješ, temveč da ku*caš in stresaš na druge svoj lasten obup in mizerijo v upanju, da nardiš še koga na tem mini cosmo svetku še bolj obupanega in zafrustriranega od sebe. - oh ja se bo pa vsaj našel prijatelj ali dva Way 2 go sugar ))
Zadnjič spremenil Ccanabera, dne 03. Jul. 2011 22:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov