ko zveza obstane.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Ccanabera
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 7. 2011
s fantom sva skupaj že 4 leta. v tem času sva imela mnogo vzponov in podcev. Med drugimi sva se že parkrat razšla, predvsem zaradi različnih pogledov na najino zvezo in predstav o tem kako naj bi bilo. V vsem tem času v zvezi nikoli ni bilo sledov nezvestobe, ali kakšnih večjih polemik, kjer bi glede na lastna moralna pravila dokončno zaključila zadevo. trenutno sva v situaciji kjer nisem ne srečna a tudi nesrečna ne. še vedno me mučijo določeni problem, prisotni že tri leta. bojim se, da bom ostala ujeta v neko kompromisno zvezo, kjer ne bom več okusila sreče, temveč samo ostala v neki pasivnosti zaradi navade, navezanosti in ljubezni ki jo čutim do njega. Problemi, ki se pojavljajo že dolgo časa, delujejo nepremostljivi še za dolgo časa - težava ni v meni temveč v njem da jih ne reši. Zanima me če se je še kdo soočal s tako situacijo ko ne moreš ne naprej in ne nazaj, na kakšen način čimbolj objektivno oceniti situacijo in čimbolje nadaljevati z zadevo. naj omenim še, da mi ni v interesu zaključiti zveze, in si želim napredka v njej, vendar ne vem več če je to možno, ker že par mesecev stagnirava na isti točki.
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
Da, sem imela precej podobno izkušnjo. Če se fant ne bo pripravljen spremeniti in vlagati v vajino zvezo, je sama ne moreš rešiti in je bolje zaključiti. Torej sta samo 2 izhoda, s fantom se pogovoriš in če se strinja, začneta aktivno delati na izboljšanju vajinih odnosov, ali pa prekineta zvezo, ostaneta močna karakterja in tokrat ne poskušata "pogrevati stare župe".
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Problemi, ki se pojavljajo že dolgo časa, delujejo nepremostljivi še za dolgo časa - težava ni v meni temveč v njem da jih ne reši.
Kaj pa so tej problemi, ki jih ne reši, ti pa nisi nič kriva?
Glede na to, da sta skupaj 4 leta, si mogoče tudi ti del problema s tem, ko fanta ne sprejmeš takšnega kot je in še naprej upaš, da bo rešil tisto, kar je čisto možno da nerešljivo.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
ja, predvsem je odvisno za katere probleme gre oz. ali te ti problemi zelo motijo (sklepam pa da te, ker če ne, ne bi odprla temo ).
Razumem da stagnirata, da se nikamor ne premikata... Mogoče rabiš malo trjši prijem do svojega tipa oz. mu jasno razloži da tega ne boš prešala. Če mu je do tebe, se bo že potrudil da se bodo zadeve uredile, čeprav nimam pojam zakaj se gre pri teh problemih. Če pa ne bo šlo, je zmeraj še opcija zaključit zvezo. Slabo je pa da je pa to, da te v 4-letni zvezi morijo problmei že 3 leta, kar pomeni da je samo eno leto bilo vse OK.
Razumem da stagnirata, da se nikamor ne premikata... Mogoče rabiš malo trjši prijem do svojega tipa oz. mu jasno razloži da tega ne boš prešala. Če mu je do tebe, se bo že potrudil da se bodo zadeve uredile, čeprav nimam pojam zakaj se gre pri teh problemih. Če pa ne bo šlo, je zmeraj še opcija zaključit zvezo. Slabo je pa da je pa to, da te v 4-letni zvezi morijo problmei že 3 leta, kar pomeni da je samo eno leto bilo vse OK.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Če bi napisala za kakšne probleme gre bi ti po mojem lažje znali svetovat. Glede na to, da sta že skušala reševat te probleme in da sta že par krat zaradi tega šla narazen pa če od takrat nič ni boljše po mojem da se niti ne bo izboljšalo... če se tud do zdaj ni. Tak da jaz skoraj ne vidim druge rešitve kot da končaš zvezo v kateri že zdaj nisi srečna, žal.
Yada, yada, yada...
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ni važno za kake probleme se gre, ker če bo povedala, se boste na to obesile da joj.
koliko si stara ti avtorica teme in koliko tvoj tip?
zdej tko.
če si pod 23, pol ga pusti takoj. nima smisla to vlečt in imaš še časa za najt drugega tipa.
če si nad 25, pa je za premislit. ker če tega tipa pustiš, pol možno, da ostaneš sama in ne boš nikol mela družine in otrok. lahko ga sicer pustiš, ampak ti svetujem, da si še prej poiščeš kakega novega kandidata. ker pri 25+ res ni za bit samski. kaj boš pa počela brez tipa?
zdej tko.
če si pod 23, pol ga pusti takoj. nima smisla to vlečt in imaš še časa za najt drugega tipa.
če si nad 25, pa je za premislit. ker če tega tipa pustiš, pol možno, da ostaneš sama in ne boš nikol mela družine in otrok. lahko ga sicer pustiš, ampak ti svetujem, da si še prej poiščeš kakega novega kandidata. ker pri 25+ res ni za bit samski. kaj boš pa počela brez tipa?
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
delusional napisal/-a:ni važno za kake probleme se gre, ker če bo povedala, se boste na to obesile da joj.
zdej tko.
Samo ti si pomoje resno za h kakemu psihiatru. Sicer dopuščam še dve drugi možnosti...a) da v resnici nisi takšna ampak je tole na forumu le nek tvoj AE in b), da tako jeb**o dobro trollaš.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
delusional - Cosmopsiho
fant, ti pri 23ih se res še nimaš kaj sekirat.
je pa neki res.
zadnje čase ko grem vn, težko presodim koliko je kdo star in koliko si misli, da sem jaz stara.
pa vedno prva vprašam.
zadnje čase se mi dogaja to: "Kolko si stara?" on: "Ma jaz sem že staaaaaaaaar." jaz: "kolko star?" on: "27" ali pa "30".
tako. tudi moški se počutijo stari, če so samski pri teh letih in tudi oni imajo biološko uro.
je pa neki res.
zadnje čase ko grem vn, težko presodim koliko je kdo star in koliko si misli, da sem jaz stara.
pa vedno prva vprašam.
zadnje čase se mi dogaja to: "Kolko si stara?" on: "Ma jaz sem že staaaaaaaaar." jaz: "kolko star?" on: "27" ali pa "30".
tako. tudi moški se počutijo stari, če so samski pri teh letih in tudi oni imajo biološko uro.
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
ah dj ne govorte neumnosti...če ne gre ga pust, nima veze kok si stara-20 al pa 40, če mislš da se da, furita naprej zvezo. Te časovne omejitve so absurdne do amena.
Jz tud lahk tole delusional povabm na kavo šele k bo stara 27, pa se bo najprej upirala, pa na ves glas razlagala kako sovraž tipe in kako ji gremo vsi na k***c in oh in sploh, na konc ji bo pa kmal jasn, da sm njen sanjski tip in pol bo pač mogla spremenit tele svoje poste za nazaj!
Jz tud lahk tole delusional povabm na kavo šele k bo stara 27, pa se bo najprej upirala, pa na ves glas razlagala kako sovraž tipe in kako ji gremo vsi na k***c in oh in sploh, na konc ji bo pa kmal jasn, da sm njen sanjski tip in pol bo pač mogla spremenit tele svoje poste za nazaj!
-
delusional - Cosmopsiho
zakaj 27?
Simpaticus, ti si nažalost 3 leta mlajši. kaj naj jaz s tabo, tudi če bi mi bil všeč. pol bi bla jaz 30, bi hotela otroka, ti pa bi se pr 27ih odloču, da bi se še mal kurbal. da ne govorim o tem, da bi se ob tebi vedno počutla stara.
Simpaticus, ti si nažalost 3 leta mlajši. kaj naj jaz s tabo, tudi če bi mi bil všeč. pol bi bla jaz 30, bi hotela otroka, ti pa bi se pr 27ih odloču, da bi se še mal kurbal. da ne govorim o tem, da bi se ob tebi vedno počutla stara.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Jaz sem vedno bolj prepričan, da je tole kar beremo na forumu od delusional nek njen AE, vsaj glede na to koliko je zagrenjena, drugače si ne znam predstavljat, kako takšna oseba lahko sploh funkcionira iz dneva v dan.
Pa če si že tako obupana(vsaj tako deluješ), ker ne moreš dobit tipa, bi mogoče veljalo pomisliti, da je problem v tebi in ne v tipih okoli tebe. Če voziš po cesti in vsi vozijo kontra tebi.................
Pa če si že tako obupana(vsaj tako deluješ), ker ne moreš dobit tipa, bi mogoče veljalo pomisliti, da je problem v tebi in ne v tipih okoli tebe. Če voziš po cesti in vsi vozijo kontra tebi.................
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 03. Jul. 2011 21:25, skupaj popravljeno 1 krat.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
delusional napisal/-a:zakaj 27?
Zgolj primer!
delusional napisal/-a:Simpaticus, ti si nažalost 3 leta mlajši. kaj naj jaz s tabo, tudi če bi mi bil všeč. pol bi bla jaz 30, bi hotela otroka, ti pa bi se pr 27ih odloču, da bi se še mal kurbal. da ne govorim o tem, da bi se ob tebi vedno počutla stara.
-Ta tvoja časovna ne vem kako se temu sploh reče, omejenost ti ne dela nobene usluge! Si kdaj pomislna, da mogoče pa obstajajo ljudje ki so sicer stari "samo" 25 pa razmišljajo mal bolj odraslo, da so se skurbal že prej in majo tega dost?!?
-Si pomislna mogoče, da leta niso tok pomembna. Da se lahko kadarkol zmisl nekdo pa ti pač reče da je starejši, ker gleda na to da glih ne nosš sabo DNK testerja pač ne boš mogla vedt kaj in kako. Ko zveš si itak že na polno zaljubljena?
-Sej razumem, da ti določene stvari niso ušeč, sam s tem ko določene ljudi odpikaš že vnaprej zarad...zopet zgolj primeri:starosti, ne vem drugačnih verskih prepričanj...mal nabijam že, ampak mislm da si dojela bistvo,konc koncev sama seb ožaš krog potencialnih izbrancev, tud tistih, ki jih tvoj "zanimiv" karakter ne odbije že v štartu! Ne vem, škoda se mi zdi, k predvidevam da si čist uredu punca/ženska al karkol že je tvoja definicija osebe ženskega spola pri tvoji mladosti.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]