Ko zveza ni več to kar je bila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Men moj sploh nikol ni nič napisal na FB. Naj ga pustim?
Sicer pa ja, ta zveza nikamor ne pelje.
Sicer pa ja, ta zveza nikamor ne pelje.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- rebelgirl
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
če fbja ne uporablja redno in če nikomur ne komentira,piše pol še nekok razumem da teb tut ne. če pa drugim piše in gleda in komentira teb pa ne, je pa to men čudn. že sam če sklepam po seb-valda da ne bom buljila in pisarla komentarje pod slike drugih in vseh, samo mojga tipa ne.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
*mala* napisal/-a:^^ Men moj sploh nikol ni nič napisal na FB. Naj ga pustim?
babe, jaz prisežem, da mi moj še niti niti enkrat samkrat ni NIČ napisal na fb (pa ga ima!), niti nobene slike lajkal. jaz pa njemu isto ne. pa se o tem nikoli niti pogovarjala nisva, ker sva pri teh rečeh na isti valovni dolžini. mene bi motilo, da bi mi na fb pošiljal pozdrave pa poljube pa mi pisal verze. halo?! ima telefon. (toliko o tem, je pa čisto postransko).
če/ko te nekaj tako hudo moti, bo vedno le še huje. zdaj, jaz nisem privrženka žvaljenja in prekomernega poljubljanja v javnosti (sploh kake trole, kafiči,.. to je za mulce), ampak, da sma pa na izletu in me nebi poljubil mi pa tudi ne bi bilo vseeno.
jaz ne bi vztrajala...
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
...
Zadnjič spremenil Marichuy90, dne 02. Apr. 2012 14:07, skupaj popravljeno 1 krat.
-
neenchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
- Kraj: nekje med oblaki
ja sej nimaš druge kot pa, da se pogovoriš z njim oz. se vsaj poskušaš...ni mi jasno kk se ne moreta pogovarjat o vaju in sta par...ne znam si predstavljat kk to funkcionira.. tako kot so že napisale punce, probaj pa boš videla koliko je sploh interesa z njegove strani, če se bo pa izmikal pogovru, ga pa direkt vprašaj kako si on predstavlja vse skup, vaju, vajino zvezo oz. odnos naprej.... želim ti vso srečo pri reševanju
- *metika*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2010
tuki je očitno da sta skupi samo iz navade.ker že to da razmišlaš kako bi žurala,flirtala,hodila na zmenke,se znorela in bi rada to počela je en znak da ti ni več do zveze.ker če si z nekom v zvezi,v dobri zvezi, v kateri si srečn pol ne rabš drugih stvari.k pa ugotoviš da ti neki menka,da neki pogrešaš pa vidš da tega v zvezi ne morš dobit pol je pa to en dobr znak da to vrjetn ni to.
ne sme te bit strah nehat.lej začela sta pr 15 in zdej si stara 20,to je 5 let.veš kok se v tem času človk spremeni?sej je čist razumlivo da maš pr 20 drugačne želje pa poglede na stvari kt pr 15.in zarad tega se ne rabš nobenmu opravičvat.
ne sme te bit strah nehat.lej začela sta pr 15 in zdej si stara 20,to je 5 let.veš kok se v tem času človk spremeni?sej je čist razumlivo da maš pr 20 drugačne želje pa poglede na stvari kt pr 15.in zarad tega se ne rabš nobenmu opravičvat.
- sunnygirl2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2011
Živjo, odločila sem se da kar tukaj postavim svoje vprašanje da ne bom po nepotrebnem odpirala nove teme,
sama imam enako težavo s fantom sva skupaj že tri leta in včasih mislim da sem se naveličala že vsega skupaj ampak po drugi strani čutim da je on pravi zame in da želim preživeti življenje ob njem, toda zadnje čase se samo še kregava in sem zmedena ker ne vem kaj naj naredim, naj vztrajam v zvezi ali enostavno pustim vse skupaj in začnem na novo?
vesela bom vsakega odgovora ali nasveta
sama imam enako težavo s fantom sva skupaj že tri leta in včasih mislim da sem se naveličala že vsega skupaj ampak po drugi strani čutim da je on pravi zame in da želim preživeti življenje ob njem, toda zadnje čase se samo še kregava in sem zmedena ker ne vem kaj naj naredim, naj vztrajam v zvezi ali enostavno pustim vse skupaj in začnem na novo?
vesela bom vsakega odgovora ali nasveta
- Treselle
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2010
Če čutiš, da je on pravi, js definitivno ne bi šla stran od njega. Vprašanje je glede česa se kregata, malenkosti? Mogoče je problem v vajini zvezi monotonost. V tem primeru zamenjajta vajine navade. Pejta kam športat skupej - smučanje, drsanje, kkšn sprehod v naravo. Zvečer ne ostajajta pred tv-jem, prvoščita si kkšn pošten žur, se skupi znorita v kkšnmu diskaču, pejta na kkšn koncert ...
Če pa je problem kje drugje, pa to zadevo razjasnta. Zlo je pomembn pogovor v zvezi. Da se odkirto pogovorita o težavah. A čutiš težave samo ti, al tud on to opaz? A te daje na stranski tir? Za pravi nasvet bi mogl zvedt mal več informacij.
Odmor pa ne pride v poštev, ker ponavadi je to konc zveze.
Če pa je problem kje drugje, pa to zadevo razjasnta. Zlo je pomembn pogovor v zvezi. Da se odkirto pogovorita o težavah. A čutiš težave samo ti, al tud on to opaz? A te daje na stranski tir? Za pravi nasvet bi mogl zvedt mal več informacij.
Odmor pa ne pride v poštev, ker ponavadi je to konc zveze.
turn up the music, turn down reality
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
odvisno okoli česa se kregata.
Če se to ne bo uredilo bi jst končala, ker me lahk čaka še 10 pravih.
Drgač pa js mislim, da je bolj problem v naveličanosti kot pa v kreganju. Če gledam pri sebi, me tisto vsakdanje kreganje ne moti, sej pa ni zveze brez kreganja. Če pa bi ugotovila, da me zveza dolgočasi oz. da sem naveličana bi prekinila, ker nimam počet kaj v takšni zvezi.
Itak je pa na prvem mestu tle pogovor s tipo. Skupaj ugotovita zakaj se kregata in česa in zakaj si naveličana.
Če se to ne bo uredilo bi jst končala, ker me lahk čaka še 10 pravih.
Drgač pa js mislim, da je bolj problem v naveličanosti kot pa v kreganju. Če gledam pri sebi, me tisto vsakdanje kreganje ne moti, sej pa ni zveze brez kreganja. Če pa bi ugotovila, da me zveza dolgočasi oz. da sem naveličana bi prekinila, ker nimam počet kaj v takšni zvezi.
Itak je pa na prvem mestu tle pogovor s tipo. Skupaj ugotovita zakaj se kregata in česa in zakaj si naveličana.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
- sunnygirl2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2011
Glede tega sva se že pogovarjala ampak on pravi da je to zato ker naj bi bila preveč skupaj pa čeprav sva skupaj samo za vikend in še to samo zvečer, kregava pa se ponavadi le zaradi malenkosti oziroma o nepomembnih stvareh
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
se strinjam z nanamišo.
po drugi strani, sta pa za kreg vedno potrebna dva. začni pri sebi: poskusi sprejet te njegove nepomembne napake in naj te malenkosti ne razburjajo več. pa se bosta odvadla pričkat za brez veze.
po drugi strani, sta pa za kreg vedno potrebna dva. začni pri sebi: poskusi sprejet te njegove nepomembne napake in naj te malenkosti ne razburjajo več. pa se bosta odvadla pričkat za brez veze.
Vsak raj ima svojo kačo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov