Ko zveza ni več to kar je bila

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 07. Dec. 2010 18:52

claire napisal/-a:se mi zdi, da če tu ne bi bilo brata od tvoje frendice, bi ti še čez 10 let visela s tem tipom, s katerim ti očitno ni za bit.
ne vem zakaj rabite nek konkreten razlog (takoj drugega potencialnega partnerja na primer), da si upate sploh pomisliti, da vaša veza ni več kul. me to razjezi. /.../ pojdi in se iznori kot samska, ne da se že zdaj lepiš na druge tipe. kr neki.
:wtg: se strinjam
jojmene
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a jojmene » 08. Dec. 2010 15:27

@M_Sixty, kako sta zrihtala? si se pomenila z njim?
M_Sixty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a M_Sixty » 08. Dec. 2010 21:48

Ja sma mela pogovor, pa sva ugotovila da se mama še vedno preveč rada pa da lahko to na kak drugačen način rešiva, je pa tudi sam izrazil, da ga je včasih strah da sem predvsem jaz premlada, ker je on bil moj prvi fant, da on se je znorel pa hodil okrog jaz pa nisem. Je rekel, da če je pavza potrebna, da moram to povedat, ampak da se on vidi z mano v življenju, tudi če greva zmes narazen, da si še vedno predstavllja, da bi po pavzi prišla nazaj skupaj.
jojmene
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jojmene » 08. Dec. 2010 22:13

no lepo, sm vesela za vaju :) zdej pa punca, pamet v roke in ne spusti tipa, ki ga maš najrajš na svetu zarad takih bedarij...kot sm bla to js
M_Sixty
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a M_Sixty » 08. Dec. 2010 22:22

Ja saj to je to, ker ko sem prišla tja zdaj ko se 2 dni nisva vidla, sem mela ogromno potrebo po tem da me objame in takrat mi je kliknilo da it narazen ziher ni prava odločitev.

Kako si pa ti zdaj?
jojmene
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jojmene » 08. Dec. 2010 22:40

bo počas...odselila sem se, pogrešam ga preveč...zej sm v fazi prebolevanja v bistvu :) kako bo pač bo, trenutno sem v k**** do konca :)
M_Sixty
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a M_Sixty » 08. Dec. 2010 22:42

Ojej, pa saj bo tudi to minlo. Važno je, da veš, če si se pravilno odločila pa gledat čimbolj naprej pa kaj novega te vse čaka.
jojmene
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jojmene » 10. Dec. 2010 18:50

joj, oprostite sam morem mal pojamrat tuki, da mi bo lažje pri srcu :) jaz ne vem več kaj naj naredim, žalostna sem, obupana, pogrešam ga preveč...še danes me je hotu nazaj, potem sem pa šla 150km stran in zdej mi je vedno težje in težje :( pogrešam ga, naredila sem usodno napako :(
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 10. Dec. 2010 21:36

Šla si z razlogom, če ti to ne dojameš zdaj, boš pa dojela čez 1 leto, 5 let, 10 let...
Ko v zvezi začneš razmišljat, da bi bilo bolje, če prekineš, oziroma ko dejansko nekaj narediš v tej smeri, tako kot si to storila ti, potem bo slej ali prej vsega zares konec. Govorim iz lastnih izkušenj. Ženske, ne delajte si utvar, da se bo kaj dramatičnega lahko spremenilo, popravilo, itd. Ne trdim, da se mogoče kaj takega ne more zgoditi, se pa vsekakor zgodi v izredno redkih primerih.
Stvari lahko postanejo zelo umazane in še težji je razhod, ko so v vse skupaj vpleteni morda še otroci, ipd.
Če 2 nista za skupaj, če se nista sposobna pogovoriti, prilagoditi, je zveza obsojena na propad.
jojmene
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jojmene » 10. Dec. 2010 22:27

vse to vem, mene zdej samo matra, ker sem bla tok močna in samozavestna...nisem se hotela pogovoriti, on me je prosu naj ostanem, da bo tvegu, da mi vse oprosti....ampak nisem mogla, ker se mi je zdelo, da bom preveč hinavska do njega, če greva dalje....zdej pa obžalujem :(
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 10. Dec. 2010 22:33

Mogoče bi bilo dobro prespat celotno situacijo, si ohladit glavo, dat kak dan ali dva za premislek, mogoče nardit seznam dobrih in slabih stvari v vajini zvezi in se na podlagi tega odločati dalje.
Če boš še vedno mnenja, da si naredila usodno napako in da si želiš njega in vajine zveze, potem sem sigurna, da ti bo dal še eno priložnost.
jojmene
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jojmene » 10. Dec. 2010 22:37

hvala za tolažbo, res :) čeprav mislim, da iz te moke ne bo kruha...po eni strani si tako zelo močno svobode, po drugi ga pa pogrešam in to je pomoje navada na nekoga. bomo videli zdej kako bo, ko sem se odselila. ah, ta ljubezen, presneta reč :)
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Nobody » 13. Dec. 2010 18:52

A nisi ti še slab mesec nazaj govorila, kako si vsa v rožicah, kako se imaš s fantom neizmerno lepo, kako ničesar ne zamujaš, ti nič ne manjka in kako te vedno znova razveseli, ko vidiš 28 let staro tetino prijateljico (če sem si prav zapomnil), ki je s fantom že od 16. leta starosti in ima z njim otroka?

Mine par tednov in ti obrneš ploščo.

LOL, najstniki, vedno ista zgodba.

:wall:
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 13. Dec. 2010 18:57

hmmm glede na napisano si očitno še zelo mlada -pod 18? ampak imam občutek da ko fanta ni dejansko bol pogrešaš bližino kot njega, drugače te ne bi njegovi plani za prihodnost utesnjevali. Mogoče se motim nevem - ti najbolje veš kaj se plete v tvoji glavi. Sama ti lahko rečem le da bi mi bilo zeložal če bi se tako mlada vezala - ampak spet - jz tako ali tako razmišljam precej drugače in mi svoboda ogromno pomeni...
jojmene
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jojmene » 13. Dec. 2010 19:18

konkubina, ne se sekirat...takle pač je življenje. naj ti povem, da sva midva tud začela ko sm bla js 16 (on 19). in kot sem že nekje prebrala, da si napisala, da ne rabiš hodit vn, da nisi za zabave blablabla, tako sem tud sama mislila...zakaj bi šla ven, če lahko recimo z njim gledam film, zakaj bi šla vn sama, če bo pa on doma...in tako sem živela 5 let v zvezi, sedaj se mi je pa naenkrat čist utrgalo, všeč mi je en drug fant in si ga ne upam povabit ven, ker imam še zmeraj rada BIVŠEGA! bivši mi je sicr reku da mi bo oprostil vse, da me vzame nazaj, ampak ne morm :( tako sem že zmešana, da sploh ne vem več kaj delam, ker vem, da če bom šla z novim, mi bo žau...če bom pa z bivšim, se bom pa vedno spraševala kako bi bilo, če bi še probala z drugimi...
jaz ti svetujem, da pojdi za kak teden drgam, v drugo okolje, umiri se, uživaj in misli samo nase, kaj teb paše, kaj bi ti rada delala in res vse podrobno razmisli (to trenutno delam sama že en teden in še nisem prišla do zaključka :)) ko boš pa vedela kaj hočeš pa mu zaupaj in lepo rešita probleme!!! srečno

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov