Ko zveza ni več to kar je bila

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 21. Nov. 2010 10:05

Jz ti sam rečem punca, tako kot predhodniki, bejži čim dlje od bivšega!
Da te udari, to je zame višek, plus vse njegovo obnašanje ingorantsko do tebe... Groza, res. Zaslužiš si boljšega. Pa če se maš vsaj malo rada, boš pustila preteklost za sabo, kajti verjemi prihodnost ti bo prinesla marsikaj lepega, ampak ne z njim!
Srečno.
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 21. Nov. 2010 10:19

od celotne zgodbe sem si zapomnila samo to, da tip nima telefona :D :D
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 21. Nov. 2010 11:52

s0nckic4 napisal/-a:
bloody angel napisal/-a:u biti se bi rada z njim pomenla,ne glede da me je tud <B>udaru in da mam lepo modrico</B>...sam tko pač je..hudo mi je...pogrešam ga.

ne bodi neumna in ne rini nazaj. verjamem da ga pogrešaš, ampak boš prebolela. glavo pokonci. našla boš nekoga, ki te bo dejansko spoštoval. jeb*š tistih 6 let. še 50 jih imaš pred sabo. ostani trdna in še 1x, ne hodi nazaj.

moja izkušnja če te udari enkrat te bo tudi dvakrat... Mene je moj enkrat in sem ga pustila ampak je bil že pred tem parkrat na tem da bi me udaru.Če bi ostala z njim bi mu bilo drugič verjetno veliko lažje udariti.
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 25. Nov. 2010 8:59

če bi mene tip udaril, z največjo lahkoto pozabim tistih 6 let in ga pustim. Ker kot je že ena rekla, kaj pa je 6 let v primerjavi s celim življenjem.
Ne bodi neumna. Kdor te sploh lahko udari, ne bo nikoli ravnal s tabo, tako kot bi moral oz. tako kot si zaslužiš.
orhidelia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a orhidelia » 25. Nov. 2010 13:06

če te ni spoštval, pa še udaru te je, po mojem mnjenju nimaš več kej iskat pr njem. poleg tega pa če ti je večkrat reku da se loh odselš, morš met tok ponosa pa nikol več it k njemu!
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rebelgirl » 25. Nov. 2010 16:31

se strinjam s puncami zgoraj. fizično nasilje je nesprejemljivo, pa če misliš da ga še toliko ljubiš.
pojdi dokler lahko. mej moč.
jojmene
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a jojmene » 01. Dec. 2010 23:19

evo, ko sem prebrala taprvi post, sem se odločila, da še jaz zaupam svojo zgodbo... gre pa takole: s fantom sva bila skupaj dobrih 5 let in v tem odnosu se je zgodilo marsikaj lepega in marsikaj slabega. nekaj dni nazaj so se pa v meni prebudila neka nova čustva, ki jih prej nisem poznala. kar naenkrat do fanta nisem čutila nič več, začela sem sanjariti kako bi bilo, če bi bila z drugimi in se jeziti zakaj sem morala tako hitro skočiti v zvezo (pri 16). to sem mu tudi povedala v obraz in ga vidno ni nič šokiralo....naj povem, da mi je vmes že 2x dal konec in mi v obraz rekel naj se odselim ker me nima več rad...ko sem spakirala in je bilo že vse zmenjeno pa se mi je opravičil in ostala sva skupaj...sedaj pa se ta čudna čustva nabirajo v meni in sem sklenila temu narediti konec, rada bi žurala, rada bi flirtala, skratka uživala življenje....po drugi strani pa ko spet začnem razmišljati, vem da bom storila usodno napako, saj mi z njim ni manjkalo nič, rada sva se imela ful, torej kaj bo potem ko se ga bom nažurala, ko se bom hotela ustalit potem bom ostala sama...joj, bolj ko razmišljam ne vem več kaj naj naredim, čustva so se ohladila ampak kljub temu mi nekaj pravi naj grem stran, prosim vam za kakršnokoli pomoč in predlog kaj storiti.
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rebelgirl » 01. Dec. 2010 23:24

pojdi če nisi srečna.
mogoče bosta kdaj spet skupaj, mogoče dobiš nekoga boljšega. poslušaj srce in se ne obremenjuj s tem, da bi lahko tvoj odhod potencialno bil velika napaka.
PEJT. lepo sta se mela, zdaj je čas za nove pustolovščine :)

o fak, mislim da se je tebi zgodilo isto kot mojmu bivšemu. in še isto stara sta vidva oba šla v zvezo. se zgleda čustva res lahko obrnejo naenkrat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 01. Dec. 2010 23:28

jojmene napisal/-a:saj mi z njim ni manjkalo nič, rada sva se imela ful
Mhm, 'cept da te je že 2x ven vrgu.

Pejd naprej.
jojmene
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jojmene » 02. Dec. 2010 0:03

ful bi šla naprej,ampak sedaj ko sma že 4 ni na nekem prijateljskem odnosu me vleče k njemu, rada bi ga spet objela itd. ampak si ne dopustim tega, ker mam v sebi slabo vest in si mislim: ne morš bit zdej taka pra****,prej si mu govorila o drugih in misla na druge, zdej bo pa spet po starem al kaj......jao ta čustva zbegana, čist sm v dvomih, težko mi je. poleg tega pa še stanujeva skupaj, saj vsak posebej ne moreva plačevati celotne najemnine, tako da morata biti 2 nujno v stanovanju....zmenila sva se da sva pač prijatelja, zato lahko še shajava skupaj, ampak tudi če grem zdele vn, se posexam z drugim, ne bi mogla it v to stanovanje, ker bi me spet pekla vest
M_Sixty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a M_Sixty » 07. Dec. 2010 15:54

Tudi sama imam podobno težavo in ne vem kaj naj naredim, zato bom še tukaj poskusila poiskati pomoč.
S fantom sva skupaj 4 leta in odkar sva prišla z morja(večja družba, moja naj. prijateljica njen brat itd.) se je v meni nekaj spremenilo ... ves čas razmišljam, da sva mogoče še premlada (začela sva pri mojih 17 letih on jih je imel 20) in rabiva pavzo. Obstaja pa še en problem, saj se mi zadnje čase vedno bolj dopade brat od najboljše prijateljice, ki se je tudi pred kratkim razšel z dekletom.
Dejstvo je, da mi tudi njegova družina gre vedno bolj na živce, ne grem več z veseljem k njemu, to mi je včasih že muka, to je verjetno sprožil tudi odnos ki ga ima do mene punca njegovega brata.
Ampak ko pomislim, da bi končala zvezo, pa se mi naberejo solze v očeh.
Kakeršen koli nasvet, misel?
jojmene
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jojmene » 07. Dec. 2010 18:11

čisto na istem sva...lahko se kdaj dobiva pa greva na kakšno kavo :) ne vem, kaj ti naj svetujem...kot sem že prej omenila, s fantom sva približno kak teden že narazen, edino kar je razlika je to, da še živiva skupaj. najbolj všeč mi je to, da vsak živi svoj lajf, pogovarjava se pa kot frenda, da ni zdej tu nekih očitanj in kreganja vsak dan. imava se lepo, čutiva pač ne več isto in konec tega meseca se bom odselila tako da bo res konec. čustev pač ne moreš prisilit, jaz sem se nekako pobrala in tud pojma nimam kako bom sedaj sama hodila okrog itd. ampak če sem lahko pred njim, bom pa tud zdej, sej nisma ne prva pa ne zadnja. mogoče je pri meni še tud to problem, da nimam nobene frendice. imela sem 2 najboljši, ampak obema je njun tip več vreden in kadarkoli katero pokličem nimata časa, saj sta zasedeni s tipi!!!!!
M_Sixty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a M_Sixty » 07. Dec. 2010 18:32

Jaz mislim da bi se dalo najino zvezo še rešit, muči me pa to da najboljši prijateljci povem vse o tem kaj se trenutno dogaja le to ne da mi je njen brat všeč in tako si tudi ne more cele slike predstavljati.
Fantu sem del povedala, da ne vem kaj naj, da rabim spremembo pa je rekel da moram pri sebi razčistit, da on me ljubi ampak se moram sama odločit. Strah me je da bom naredila napako ki bo nepopravljiva.
jojmene
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jojmene » 07. Dec. 2010 18:37

iz mojih izkusenj ti lahko povem, da ko se enkrat začneš spraševat če je to to, je že nek začetek konca veze...punca, moraš gledat na to, kar ti v tem trenutku ustreza, kar hočeš. uživaj, zabavaj se, ker če boš ostala z njim, se boš vedno bolj spraševala kaj pa če, kaj pa če...mislim da je bolš končat zdej kot pa čez naslednjih 5 let, takrat bo samo še težje. sploh pa če so ti všeč drugi, to pomeni da svojega le nimaš tako zelo rada.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 07. Dec. 2010 18:41

se mi zdi, da če tu ne bi bilo brata od tvoje frendice, bi ti še čez 10 let visela s tem tipom, s katerim ti očitno ni za bit.
ne vem zakaj rabite nek konkreten razlog (takoj drugega potencialnega partnerja na primer), da si upate sploh pomisliti, da vaša veza ni več kul. me to razjezi.

moje mnenje je, da ko v zvezi enkrat tako zaškriplje, kot je vama, ni več izhoda (je pa seveda razlika, da tvoj fant ne ve o tvoji novi simpatiji, ker si mu ne upaš povedati).

če ti bo kdaj žal ali ti ne bo, to nobeden ne ve.

pojdi in se iznori kot samska, ne da se že zdaj lepiš na druge tipe. kr neki.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov