Ko zveza ni več to kar je bila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- rebelgirl
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
js sm mela podobno fazo (no, saj takih faz je bilo kar nekaj), ampak js sm ga ljubila in sm potlačla v seb tisto željo da bi še s katerim drugim. mi je enostavno on pomenil več kot to, da bi uživala sama. je pa res, da sem pet let starejša od tebe in sem že od nekdaj tip punce, ki si želi resne zveze.
poslušaj svoje srce in ne ljudi okol sebe. dejta si čas, mogoče pavzo, da predvsem ti ugotoviš kaj ti bo bolj pasalo, on ali biti samska, potem se pa odloči. morda celo on vidi, da bi bil raje sam. mogoče vidita, da sta najboljša skupaj in da ne želita bit narazen.
kr mal me boli, ko berem tvoje poste kjer praviš, da ne veš če je to to. ker me je pred slabim mesecem pustil fant, star toliko kot tvoj in je bil po mojem mnenju v isti dilemi kot ti, a se je žal odločil za svobodo in ne zame.
res, poslušaj svoje srce. ne tistih, ki pravijo da ga pusti in zamenjaj tipa, ne tistih, ki pravijo, da sta itak dolgo skup in so vaju navajeni. poslušaj sebe. drugače se boš čez nekaj mesecev ali let spraševala isto in takrat bo veliko huje zgodbo zaključit in it, ker bo navezanost še večja ali pa boš jokala za nečem, kar si odrinila od sebe ker boš šele takrat spoznala kako kompatibilna so bla.
pri ljbezni niso važna leta, ne kolk tipov maš, kaka je kilometrina...
lahko si skupaj od 14 leta, lahko pa si skupaj samo mesec dni.
bodi srečna.
poslušaj svoje srce in ne ljudi okol sebe. dejta si čas, mogoče pavzo, da predvsem ti ugotoviš kaj ti bo bolj pasalo, on ali biti samska, potem se pa odloči. morda celo on vidi, da bi bil raje sam. mogoče vidita, da sta najboljša skupaj in da ne želita bit narazen.
kr mal me boli, ko berem tvoje poste kjer praviš, da ne veš če je to to. ker me je pred slabim mesecem pustil fant, star toliko kot tvoj in je bil po mojem mnenju v isti dilemi kot ti, a se je žal odločil za svobodo in ne zame.
res, poslušaj svoje srce. ne tistih, ki pravijo da ga pusti in zamenjaj tipa, ne tistih, ki pravijo, da sta itak dolgo skup in so vaju navajeni. poslušaj sebe. drugače se boš čez nekaj mesecev ali let spraševala isto in takrat bo veliko huje zgodbo zaključit in it, ker bo navezanost še večja ali pa boš jokala za nečem, kar si odrinila od sebe ker boš šele takrat spoznala kako kompatibilna so bla.
pri ljbezni niso važna leta, ne kolk tipov maš, kaka je kilometrina...
lahko si skupaj od 14 leta, lahko pa si skupaj samo mesec dni.
bodi srečna.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Čas je, da se s tipom razideta.Zaljubljenosti več ni, nimata pa ne znanja, ne izkušenj, da bi to vajino razmerje spravila na višji nivo.
Verejtno bi oba še rada okusila metuljčke v trebuhu, svežo zaljubljenost? No, skupaj tega več ne bosta doživela, čas je za move on, naslednje izkušnje, nova spoznanja..Sej sta še v cvetu mladosti.
Vse skupaj ni nič tragičnega, tako se zgodi z večino zvez v tako mladih letih.
Verejtno bi oba še rada okusila metuljčke v trebuhu, svežo zaljubljenost? No, skupaj tega več ne bosta doživela, čas je za move on, naslednje izkušnje, nova spoznanja..Sej sta še v cvetu mladosti.
Vse skupaj ni nič tragičnega, tako se zgodi z večino zvez v tako mladih letih.
- T00Mika
- Debatorica
- Na forumu od: 26. 2. 2010
Z njim si očitno le še iz navade. In strah te je dejstva, kako bodo drugi to sprejeli, ker so vaju navajeni skupaj. Poleg tega pa pogrešaš občutek zaljubljenosti.. skratka ogromno motečih oz. negativnih faktorjev si navedla, zato ne vem zakaj vztrajaš v zvezi, ki te ne osrečuje oz. te bolj "duši" in delno obremenjuje kot kaj druga.
Če ti je in seveda če je tudi njemu, da zvezo rešita, potem bi se morala obadva zelo potruditi in popestriti zadeve. Ampak kot je razvidno, ti razmišljaš le o koncu, zato je najbolje, da ta korak naprej narediš čimprej in zaživiš znova in tako, kot si želiš.
Če ti je in seveda če je tudi njemu, da zvezo rešita, potem bi se morala obadva zelo potruditi in popestriti zadeve. Ampak kot je razvidno, ti razmišljaš le o koncu, zato je najbolje, da ta korak naprej narediš čimprej in zaživiš znova in tako, kot si želiš.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
imaš ga rada. hja no. rada imaš lahko tudi svojega psa.
jaz bi končala na tvojem mestu.
ker dvomim, da bo tip po tolikoh letih začel žurat na polno, ali njo pustil hodit žurat in plesat samo.
jaz bi bila tudi užaljena, če bi tip vpričo mene govoril o tem kaka beda je biti v zvezi.
seveda bi pa le enkrat potegnil mulo ko bi šla jaz "sama" plesat.
jaz bi končala na tvojem mestu.
ker dvomim, da bo tip po tolikoh letih začel žurat na polno, ali njo pustil hodit žurat in plesat samo.
jaz bi bila tudi užaljena, če bi tip vpričo mene govoril o tem kaka beda je biti v zvezi.
seveda bi pa le enkrat potegnil mulo ko bi šla jaz "sama" plesat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
Hehe, sem ravno hotel pripomniti. Pri najstnicah je v večini primerov tako, da ko se znebijo rožnatih očal, fant ni več zanimiv in zveza gre v franže, pred tem pa bi mu obljubile praktično vse. Težko je od njih pričakovati resnost in odraslost, sploh, če razmišljaš na dolgi rok. So seveda izjeme, vendar izjemno redke. Konkubina, upam da ti sodiš mednje.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^
v moji družbi se komot napijemo in ne bruhamo eden po drugem, komot plešemo brez da bi se lizarili okrog.
pri 16ih smo se malo manj bremzali. pa smo vsi preživeli, tudi če smo kdaj pobrugali kak grmič, se polili s tekilo, peli po poti domov. varanje, razbijanje tuje lastnine, vandalizem, pretepanje,... oprosti, to je pa stvar karakterja in ne alhkohola.
konkubina a se ti fajn počutiš, ker si fantu prepovedala pitje alkohola v družbi, da te ne bi slučajno prevaral?
(ta "dogovor" ne smeš piti v družbi je kar neki. kaj pa na obletnicah? kadarkoli čez dan? ne sme spit piva?)
v moji družbi se komot napijemo in ne bruhamo eden po drugem, komot plešemo brez da bi se lizarili okrog.
pri 16ih smo se malo manj bremzali. pa smo vsi preživeli, tudi če smo kdaj pobrugali kak grmič, se polili s tekilo, peli po poti domov. varanje, razbijanje tuje lastnine, vandalizem, pretepanje,... oprosti, to je pa stvar karakterja in ne alhkohola.
konkubina a se ti fajn počutiš, ker si fantu prepovedala pitje alkohola v družbi, da te ne bi slučajno prevaral?
(ta "dogovor" ne smeš piti v družbi je kar neki. kaj pa na obletnicah? kadarkoli čez dan? ne sme spit piva?)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Konkubina* napisal/-a:Zabava je za mene to, da se napiješ ravno toliko, da ti je vse smešno, pa da si zelo dobre volje, samo kaj ko danes tega skoraj noben več ne zna.
Je kr za se zamislit nad tem ja, da se je dandanes potrebno napit, da je zabavno...
Pa ne, ne nabijam moralca nobenemu... Tudi mi smo se ga kdaj malo manj, pa tudi kdaj živalsko nacukali...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- panterica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
- Kraj: Tam nekje
^^ Se strinjam. Zakaj se je treba napit, da je zabavno
Se mi pa zdi, da je kar malo pravljično, da bi nekdo pri svojih 14ih spoznal osebo s katero bi srečno živel do konca svojih dni. Mislim, da vajina veza po besedilu sodeč ni prava, in da se bo slej ko prej končala.
Na okolico se ne ozirat. Izbirat moraš tako, da boš srečna pa naj si bo to fant ali samsko življenje. Pretehraj kaj te bolj osrečuje.
Na fanta si najbrž navezana in ga boš nekaj časa pogrešala, a to bo minilo. Se pa spomnim iz svoje veze, da niti eden ni mogel dojeti, da sem končala s fantom s katerim sem bila dve leti. Res mi je to zanimiva, ampak bil je šok za domače, sorodnike, prijatelje, sodelavce,... vse. Vsi so videli popoln par sanjski par v naju. Jaz pa sem prišla do zaključka, da kljub temu, da sem bila srečna sem lahko še bolj srečna.
Se mi pa zdi, da je kar malo pravljično, da bi nekdo pri svojih 14ih spoznal osebo s katero bi srečno živel do konca svojih dni. Mislim, da vajina veza po besedilu sodeč ni prava, in da se bo slej ko prej končala.
Na okolico se ne ozirat. Izbirat moraš tako, da boš srečna pa naj si bo to fant ali samsko življenje. Pretehraj kaj te bolj osrečuje.
Na fanta si najbrž navezana in ga boš nekaj časa pogrešala, a to bo minilo. Se pa spomnim iz svoje veze, da niti eden ni mogel dojeti, da sem končala s fantom s katerim sem bila dve leti. Res mi je to zanimiva, ampak bil je šok za domače, sorodnike, prijatelje, sodelavce,... vse. Vsi so videli popoln par sanjski par v naju. Jaz pa sem prišla do zaključka, da kljub temu, da sem bila srečna sem lahko še bolj srečna.
-
lover girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 4. 2010
- Kraj: Ljubljana
waw hvala za use te odgovore.
Jah rada ga imam res full in ne vem kako bom brez njega ker me vsaka stvar spominja na naju.
Od včeraj se nisva nič slišala in zgleda da noče niti vedet kaj se dogaja med nama ker ne pokliče In Nikoli se ne potrudi za najino zvezo zadnje čase. Rada bi da pokliče če se skregava ne pa da zmeraj jaz popuščam
Grozno je imet filing ko si z fantom zunaj da hočeš z enem zasrat ker pogrešaš tako žviljenje, sam fora je to ker jst drugač nikoli nisem bila taka da bi imela samo za en dan tipa
Jah rada ga imam res full in ne vem kako bom brez njega ker me vsaka stvar spominja na naju.
Od včeraj se nisva nič slišala in zgleda da noče niti vedet kaj se dogaja med nama ker ne pokliče In Nikoli se ne potrudi za najino zvezo zadnje čase. Rada bi da pokliče če se skregava ne pa da zmeraj jaz popuščam
Grozno je imet filing ko si z fantom zunaj da hočeš z enem zasrat ker pogrešaš tako žviljenje, sam fora je to ker jst drugač nikoli nisem bila taka da bi imela samo za en dan tipa
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
lover girl napisal/-a:Grozno je imet filing ko si z fantom zunaj da hočeš z enem zasrat ker pogrešaš tako žviljenje, sam fora je to ker jst drugač nikoli nisem bila taka da bi imela samo za en dan tipa
Itak, da ne, če si bila pa pred to zvezo stara 15 let in manj.
Jaz mislim tako. Obstajajo zveze, ki se začnejo že pri 15ih in so 4life. Eno tako imam v bližnji žlahti. Ampak so redkejše od diamantov ravno zato, ker nas je večina takšnih, da potrebujemo eno obdobje, ko se znorimo.
Tiste redke izjeme sicer govorijo, da je to bulšit, da je ful boljše bit v zvezi, kot se gonit naokrog, ampak dejstvo je, da večini ljudi to, da si nekomu punca, ni edina stvar, ki jo želijo doživet v življenju.
- panterica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
- Kraj: Tam nekje
lover girl napisal/-a:Grozno je imet filing ko si z fantom zunaj da hočeš z enem zasrat ker pogrešaš tako žviljenje, sam fora je to ker jst drugač nikoli nisem bila taka da bi imela samo za en dan tipa
Če bi bil tvoj zdajšnji fant res pravi, in če bi bila že dovolj resna o tem ne bi razmišljala. Ne se silit bit v vezi.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Ne štekam, od kod nekaterim tako jasne opredelitve obdobij, koliko časa je treba tipu dat, da 'premisli'/se javi/whatever. Če že dalj časa (spet relativno, enim je to teden, dva, spet drugim več kot mesec, npr.) ne daje od sebe dobesedno ničesar, pol mu je bv dat še en teden takrat, ko se zaveš, da ti dejansko nič ni dajal že ____________ (vstavi poljubno časovno enoto in njeno količino).
Nama se je nabiralo počasi, udarlo me je pa naenkrat in takrat sem eksplodirala. Pa sva se pač zmenila, da greva narazen, jbg, raje imam, da sva se znebila, da 'sva' skupaj, ker dejansko nisva bila, in se zdaj videvava na prijateljski ravni.
Pa te fore, da ne obupat, prosim lepo. To, da furaš nek safr pod krinko, da ne obupaš nad zvezo - če ne gre, pač ne gre, jbg. Move on. Dopuščam pa možnost, da to nekaterim pač paše, smo si različni.
Pa še o tem, da je nekdo 'pravi': saj ti je lahko 'pravi' za časa trajanja zveze, ko začutiš tolikšne spremembe, da ti pač ni več za prenašat, greš narazen, še vedno ti je ta fant za čas razmerja bil 'pravi'. Ne vem od kod skorajda obsedenost s tem, da se jih je treba držat kot klopov.
lover girl, pač ti je zdaj ven udarilo, saj ne bo konec sveta - s fantom se pač pogovori, pa boš vidla, na čem sta. Saj od besed ni še nikogar pobralo, marsikaj se pa da razjasnit. Če čutiš, da bi zdaj pač malo budalila, go ahead, budali, no harm in that. Saj bo še dečkov za resne zveze, nič bat.
Nama se je nabiralo počasi, udarlo me je pa naenkrat in takrat sem eksplodirala. Pa sva se pač zmenila, da greva narazen, jbg, raje imam, da sva se znebila, da 'sva' skupaj, ker dejansko nisva bila, in se zdaj videvava na prijateljski ravni.
Pa te fore, da ne obupat, prosim lepo. To, da furaš nek safr pod krinko, da ne obupaš nad zvezo - če ne gre, pač ne gre, jbg. Move on. Dopuščam pa možnost, da to nekaterim pač paše, smo si različni.
Pa še o tem, da je nekdo 'pravi': saj ti je lahko 'pravi' za časa trajanja zveze, ko začutiš tolikšne spremembe, da ti pač ni več za prenašat, greš narazen, še vedno ti je ta fant za čas razmerja bil 'pravi'. Ne vem od kod skorajda obsedenost s tem, da se jih je treba držat kot klopov.
lover girl, pač ti je zdaj ven udarilo, saj ne bo konec sveta - s fantom se pač pogovori, pa boš vidla, na čem sta. Saj od besed ni še nikogar pobralo, marsikaj se pa da razjasnit. Če čutiš, da bi zdaj pač malo budalila, go ahead, budali, no harm in that. Saj bo še dečkov za resne zveze, nič bat.
As your lover describes you, so you are.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Konkubina* napisal/-a:Drugače je pa v bistvu njega strah da bi ga jaz prevarala, ker sta ga doslej že 2 njegovi bivši, in to ko sta bli pijani.
Midva mava podobnega tipa, tut mojega je bilo prej ful strah da ga bom prevarala, ker so ga vse bivše (resne zveze) na koncu prevarale.
lover girl, ni ne skrbi, tut meni se je to dogajalo, pač si od zuni in je en luškan tipček, pa ne samo luškan, po pogovoru ugotoviš da je prav vredu, neki je med vama, tut meni se je takrat zamalo zdelo da sem v zvezi, ampak to mine, ga pozabiš v roku enga dneva in furaš zvezo naprej.
Pač to je pomoje zato, ker nov tip ponuja nekaj kar še ni preizkušeno, pri svojem doma pa že točno veš kak pa kaj. Pomoje je ta radovednost krivec za večino prevar.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov