Ko zveza ni več to kar je bila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 108 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^skenslaj oba; z nobenim se ne ukvarjaj preveč temveč bolj sama s sabo in razmišljaj o tem kaj ti rabiš in želiš in tralala...ampak, praviš, da to že počneš?, torej si na dobri poti. Ampak, resnično, skušaj se ne ukvarjat zdej s fanti, vsaj dokler ne boš DOKONČNO prebolela bivšega.
Povej mu. Nič hudega, če se zjokaš ob tem; samo po temle odstavku se mi dozdeva, da bi fant znal cenit (upam!) tvojo iskrenost; pa valda mu ne pozabi povedat zraven, da ti ni všeč, da se tako počutiš/da tko razmišljaš, ter da si želiš prihodnosti z njim - če si je res?Konkubina* napisal/-a:In moj fant takoj ugotovi ko je kaj narobe, ker opazi vsako najmanjšo podrobnost v spremembi mojega obnašanja in posledično ga začne zanimati kaj je narobe, jaz pa ne morem nič reči ker bi se ob tem zjokala pa še on bi dobil občutek, kot da je najina zveza ful načeta, ampak sploh ni, ker imam samo jaz take čudne misli, sploh ko sem sama. Skratka, v meni je problem.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ res je.
Konkubina*, življenje je nasploh polno vzponov in padcev - pričakovati, da bo skoz vse rožnato, je...nerealno. Stopi dol z oblakov.
Bi pa rekla, da je vidt, da željo imaš, torej veš, da bo tud treba delat na tem, da vama ostane lepo - nič pa se ne zgodi samo od sebe (I see what you did there , polna si izgovor "zakaj ne", ne iščeš pa načinov "kako izboljšat/preprečit").
Konkubina*, življenje je nasploh polno vzponov in padcev - pričakovati, da bo skoz vse rožnato, je...nerealno. Stopi dol z oblakov.
Bi pa rekla, da je vidt, da željo imaš, torej veš, da bo tud treba delat na tem, da vama ostane lepo - nič pa se ne zgodi samo od sebe (I see what you did there , polna si izgovor "zakaj ne", ne iščeš pa načinov "kako izboljšat/preprečit").
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
...
Zadnjič spremenil Marichuy90, dne 02. Apr. 2012 14:08, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Jah, FB je pa res pokazatelj ljubezni Daj kakšen manj banalen primer
Sicer pa moraš sama vedt, koliko mu je do tebe. Ne moremo preko računalnika presodit.
Sicer pa moraš sama vedt, koliko mu je do tebe. Ne moremo preko računalnika presodit.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* napisal/-a:Jah, FB je pa res pokazatelj ljubezni Daj kakšen manj banalen primer
Ne da je pokazatelj, ampak nekateri vsaj kakšno lepo stvar naredijo, vsaj srček narišejo pod skupno sliko oz. jo lajkajo... to so malenkosti, sej ne rečem, da je to pokazatelj ljubezni.
Ni pa problem, da le na FB ni nič, ampak tudi v smsih...
-
*mala* - Cosmopsiho
Meni npr. je čist vseeno, če mi fant piše srčke po FB in piše lepe smse (oz. imam veliko raje, da tega ne počne, ker ne rabim po celem FB met njegove srčke). Važno je, da mi to pokaže. Čeprav eni rabijo malce "prebit lupino" in jim ni najlažje pokazat čustva. Ampak take stvari preprosto veš, vidiš iz dejanj.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
Jaz bi ga že trikrat pustila, če bi me silil v neki seks nonstop, ko mi sploh ne bi pasalo..
Ti si želiš nežnosti, on ti je ne daje.
Želiš si pozornosti na fb, preko smsjev itd. on ti tega ne daje.
Pogovori se z njim, če se bo še naprej obnašal kot idiot, potem mi ni jasno zakaj bi sploh še vstrajala z njim?
Ti si želiš nežnosti, on ti je ne daje.
Želiš si pozornosti na fb, preko smsjev itd. on ti tega ne daje.
Pogovori se z njim, če se bo še naprej obnašal kot idiot, potem mi ni jasno zakaj bi sploh še vstrajala z njim?
-
*mala* - Cosmopsiho
Če bi bila jaz njen fant, bi se presneto čudila, zakaj punca noče seksat z mano, ko sva pa skupaj komaj dobre pol leta in se vidiva samo čez vikend. Seveda, punci se mora ugodit, ko noče seksat, ko pa fant hoče, se mu pa ni treba
-
...
Zadnjič spremenil Marichuy90, dne 02. Apr. 2012 14:06, skupaj popravljeno 1 krat.
-
...
Zadnjič spremenil Marichuy90, dne 02. Apr. 2012 14:06, skupaj popravljeno 1 krat.
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
*mala* napisal/-a:Če bi bila jaz njen fant, bi se presneto čudila, zakaj punca noče seksat z mano, ko sva pa skupaj komaj dobre pol leta in se vidiva samo čez vikend. Seveda, punci se mora ugodit, ko noče seksat, ko pa fant hoče, se mu pa ni treba
Glej kolko sem jaz razumela on sili v njo brez vseh nežnosti sploh, jaz osebno si takega seksa pač ne želim in bi me to motlo. Razumem, da se redko vidita, ampak še vseeno mislim, da mora biti pri seksu obema lepo in če ona sama ne bo postavljala svojih potreb občasno pred njegove potem ne vem kako bo sploh kdaj uživala
-
*mala* - Cosmopsiho
Moram vprašat: te nikoli ne objame? da poljub kar tako?
Rada bi bolj razumela kaj fant narobe počne. Ali res nikoli ne izkazuje nobenih čustev, ali samo ti pretiravaš...
Rada bi bolj razumela kaj fant narobe počne. Ali res nikoli ne izkazuje nobenih čustev, ali samo ti pretiravaš...
-
...
Zadnjič spremenil Marichuy90, dne 02. Apr. 2012 14:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Prvi neprebran prispevek • 108 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]