Ko zveza ni več to kar je bila

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Lunacy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Lunacy » 11. Feb. 2011 21:49

Pozdrav, pišem ker več nevem kaj naj naredim.
Pred dvema letoma sem spoznala fanta, ki me je od prvega snidenja začel zanimati.. 2 leti sva se samo pogovarjala, on je med tem še imel punco (1 leto in pol), zato sva postala samo zelo dobra prijatelja. Ker je meni bil neznansko všeč, sva se po njegovem razhodu s punco tudi telesno zbližala, in začela hodit. Zdaj sva skupaj že skoraj leto dni, a meni se v glavi nekaj dogaja, pa nevem kaj.
Fant je do mene zelo pozoren, še vedno dobivam darilca, ob vsaki priložnosti mi pove kako rad me ima, in da si z mano lahko predstavlja življenje. Meni je to (bilo) seveda všeč, tudi sama sem (bila) tako zaljubljena kot še nikoli.
Zdaj pa že kakšen mesec ali dva opažam, da sem se ohladila. Čeprav vem, da če bi ga izgubila bi se mi podrl svet, nevem ali sploh naj še vstrajam v zvezi. Tudi on je opazil, da več ni enako, ampak vedno ko se pogovarjava o tem reče, da me ne bo zapustil, ker me ima preveč rad. Sama si po eni strani želim, da bi se zgodilo kaj takega, da bi bil on kriv za najin razhod. Mogoče ne upam pogledati resnici v oči, ampak nevem kaj se dogaja z mano..
Mogoče samo potrebujem pavzo, vendar mislim, da to pomeni propad zveze. Vem, če ga pustim ga bom želela nazaj, ampak tako nemorem več.
Rabim pomoč, povejte kaj mislite, ker mislim da sem se izgubila. Ne znam več biti srečna.

Lp, Lunacy
Rada ga imam in to boli.
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lovefrance » 12. Feb. 2011 10:29

hmmm... prej si 2 leti hrepenela po njem, zdaj ga pa maš in ti ni več zanimiv. Mogoče je problem v tem, da (kot si rekla) vedno vse naredi zate, ti nosi darilca, rože, vedno je ob tebi... mogoče je to zate preveč. Mogoče si pričakovala, da boš v zvezi enako nora na njega, ampak to si imela v mislih, ko je imel še drugo. Če v zvezi nisi srečna, pojdi stran. Če pa misliš, da je to trenutna muha, pa vztrajaj.
In če si ti želiš, da bi on naredil kaj, s čimer bi uničil/prekinil vajino zvezo... to je slab znak. :(
Nušš
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Nušš » 26. Feb. 2011 14:44

usoda bo pokazala svoje, tudi sama sem v podobni situaciji in ne vem kaj narediti. Najbolje bo če poslušaš svoje srce...ali ga še vedno ljubiš, če mu zaupaš...to je najbolj pomembno in tako se boš tudi pametno odločila! :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov