Ko tip reče, da bi te ´podru´

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 27. Avg. 2011 14:00

prav gotovo ti nisem prav nič nevoščljiva. ti res nimam česa zavidat.
in pa vse te nebuloze, kaj kdo nardi in kakšen vtis pusti so povsem vnemar, če le-ta ni privlačen tistemu, kateremu se trudi narediti ne-vem-kakšen vtis.
ja, js priznam, da vse, kar si naštel, pri meni šteje, ampak mi to nič ne pomaga, če mi tip ne potegne fizično. vse našteto so drugotne kategorije, ko že preide skozi sito fizične všečnosti.
kot je že Jochie ugotovil, marsikaj se da sklepat že iz načina komunikacije, ni se treba osebno poznat, da te lahko oseba odbije.
As your lover describes you, so you are.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 27. Avg. 2011 14:07

Veerle napisal/-a:ampak mi to nič ne pomaga, če mi tip ne potegne fizično. vse našteto so drugotne kategorije, ko že preide skozi sito fizične všečnosti.
Točno o tem govorim že od samega začetka. :wink: Zato pa s puncami, ki mi videzno niso všeč, nisem kaj več kot le prijatelj/znanec.

Veerle napisal/-a:kot je že Jochie ugotovil, marsikaj se da sklepat že iz načina komunikacije, ni se treba osebno poznat, da te lahko oseba odbije.
Meni se on zdi skrajno tečna oseba, svoj nos vtakne čisto povsod z neumesnimi prispevki, pa očitno so njegove opazke odraz njega samega.
Uporabniški avatar
Black Diamond
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 8. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Diamond » 28. Avg. 2011 23:29

Veliko moških želi ohraniti po njihovo pojmovano moškost na načine, ki vključujejo tudi njihovo obnašanje/izražanje, večinoma pred ostalimi moškimi, nemalokrat pa tudi pred žensko publiko. Ker tipični moški komunicirajo na načine, v katere sodijo izjave, katero bi podrli, všečno žensko včasih preprosto uvrstijo na lestvico tistih, ki bi jih z veseljem. Ni nujno, da je njihov interes omejen izključno na spolno fantazijo, je pa zagotovo potrditev, da se jim takšna ženska zdi privlačna, vsaj vizualno jim ustreza. Če se potrudiš zamižati na eno oko in vživeti v njihov način izražanja mnenja o všečnih primerkih, si lahko to šteješ v plus, ker je pač potrditev, da si mu vsaj fizično všeč. Nekateri pač tudi še iz pubertete vlečejo za sabo določene stvari, ki jih v očeh žensk naredijo nezrele, omejene na to večno obsedenost s seksom, ni pa spet zločin izjava, da bi želeli v posteljo s kakšno lepo žensko, ane? ;) Tebi je tudi sam priznal, da ga privlačiš, če pa je zraven dodal še to, da si mu okej, je torej očitno, da si mu všeč tudi na drug način, torej nisi zanj le seks objekt. To vajino prcanje že ni samo sebi namen, po moje hkrati preizkuša teren.. Želi tvojo pozornost, ukvarja se s tabo še bolj kot je potrebno zavoljo teh skupnih reči, zaradi katerih se družita. Mogoče ne ve, ali in kako se ti lahko približa, našel je torej idealen način, ki mu še vedno zagotavlja varnost, zakrinkan te torej mimogrede najbrž osvaja. Ti, ki se na to odzivaš dovolj razigrano, mu daješ vzpodbudo in mogoče upanje, da je tudi on tebi všeč. Predlagala bi ti, da skušaš navezati pogovor, ki bo resen in vsebinsko zahtevnejši, takšen iz področja ljubezni, postavi mu vprašanja, iz katerih boš izvedela ne le kako gleda na določene stvari, pač pa tudi katera, ce je, je tista, ki že ima njegovo srce. Mogoče bo preveč skrivnosten, da boš z nadaljnjimi vprašanji prišla do spoznanj, da ga ravno ti utegneš zanimati. ;) Poleg tega poskrbi za naključne telesne stike, pri čemer bodi pozorna na njegove reakcije. Poizvej, kaj ga še zanima in ob priliki preprosto zberi pogum in predlagaj, da se kam odpravita, najsi gre za ogled filma, krožek ali razstavo.. Poišči in poudarjaj skupne točke, skupne interese, kar mu bo dalo dober občutek in se bo čutil povezanega s tabo. Ostali načini testiranja, če si mu všeč, poskušanja da vaju zbližaš še na drugačen način, so ti najbrž itak že znani.. Malo domišljije, zadosti poguma in ko ga boš v resnih temah spoznala globlje, ti bo že itak jasno, v kakšne smeri se nagiba, torej to, če mu gre le za seks, boš odkrila kar hitro, potem pa se boš lažje odločala naprej. Če ti je tako dolgo in še vedno všeč, se splača narediti kakšen korak v smer želenega cilja. Nikakor ga ne sodi zgolj po eni izjavi mimogrede. ;) Good luck. ;)
~¤You¤must be¤the change¤you wish¤to see¤in the world¤.~ {Gandhi}
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 29. Avg. 2011 7:58

:D :D :D ...

..glede teme.. kako se pa tip obnaša ko se dejansko vidita, na faksu, na zabavah..?
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov