Ko tip reče, da bi te ´podru´
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Noben tip ni dolžan ženski polagat račune o tem, s kolikimi ženskami je seksal, kako pogosto seksa, kdaj je nazadnje seksal itd. Vidim, da si do konca prepričan v to svojo teorijo, da je tip ki redno seksa, bolj privlačen. Imaš precej izkrivljene pojme, najprej štejejo druge stvari, s katerimi prepričaš žensko, spolnost je na koncu. Sploh pa, kako bo neka ženska vedela, kako pogosto nek tip seksa? A ti nosiš tablico okoli vratu s temi podatki?Džeki napisal/-a:Ja, boljše bit samski, pa brez seksa, to je zelo privlačno, ko iščeš žensko.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
jao, model, sploh ne gre za konkretne številke pa ne vsega tok dobesedno jemat.
js bi rekla, da ma Đeki kar prav.
katere pa so te druge stvari, s katerimi prepričaš žensko - in prepričaš v kaj?
mogoče glih ne bo vedla, kdaj je nazadnje seksal in na kakšen način, se pa da vedet, kdo je smooth pri teh stvareh in kdo ni. ja, teoretičarji glih niso.
mogoče glih ne bo vedla, kdaj je nazadnje seksal in na kakšen način, se pa da vedet, kdo je smooth pri teh stvareh in kdo ni. ja, teoretičarji glih niso.
As your lover describes you, so you are.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Fantin napisal/-a:Noben tip ni dolžan ženski polagat račune o tem, s kolikimi ženskami je seksal, kako pogosto seksa, kdaj je nazadnje seksal itd. Vidim, da si do konca prepričan v to svojo teorijo, da je tip ki redno seksa, bolj privlačen. Imaš precej izkrivljene pojme, najprej štejejo druge stvari, s katerimi prepričaš žensko, spolnost je na koncu. Sploh pa, kako bo neka ženska vedela, kako pogosto nek tip seksa? A ti nosiš tablico okoli vratu s temi podatki?Džeki napisal/-a:Ja, boljše bit samski, pa brez seksa, to je zelo privlačno, ko iščeš žensko.
tebi se vidi, da še nisi prikavsnil, ker govoriš bedarije. poglej...moški, ki dokaj redno seksa oz. lahko seksa kadar mu paše, bo ženski pristopil z drugačno energijo in s tem tudi pristopom, kot moški, ki dolgo ni.
moški, ki dolgo ni, bo deloval obupan, vsiljiv, itd. in to bo ženska takoj začutila ter ga odjebala...
hočem reči, isti moški iz prvega odstavka ima večjo možnost, da bo prikavsnil pri isti ženski kot isti moški iz drugega odstavka...
ampak ko boš kavsal, boš razumel, prej ne boš...
- Fantin
- Debatorica
Veerle napisal/-a:jao, model, sploh ne gre za konkretne številke pa ne vsega tok dobesedno jemat.
Vem, da ni govora o številkah. Vse je v tipovi samozavesti, bodisi je spal s 1 ali pa z 10 ženskami. Lahko je nekdo seksal z 20 ženskami, pa bo bolj histrično iskal novo "žrtev" kot pa nekdo, ki še ni seksal. Ni pravila.
Jochie napisal/-a:tebi se vidi, da še nisi prikavsnil
Napisat datum izgube nedolžnosti bi bilo že preveč.
- Fantin
- Debatorica
Jochie, koliko je tvoja tarifa (za šloganje namreč)?
Če se vrnem k bistvu, tudi če je v Džekijevih besedah kaj resnice, je to še vedno stvar odločitve posameznika. Jaz vem, da ne bom seksal s punco, ki mi ni privlačna, četudi bi to bila priložnost za občasni seks.
Če se vrnem k bistvu, tudi če je v Džekijevih besedah kaj resnice, je to še vedno stvar odločitve posameznika. Jaz vem, da ne bom seksal s punco, ki mi ni privlačna, četudi bi to bila priložnost za občasni seks.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
te izjave tipa 'ni pravila' so res najboljše. to so sam izgovori.
ti deluješ tako, da bi vsaki, ki bi ti bila dovolj privlačna, težil z resno zvezo. a sam men tle neki ne štima?
pa prosim, če mi lahko odgovoriš na vprašanje, katere so tiste ostale stvari, s katerimi prepričaš žensko - in, seveda, prepričaš v kaj? da hoče met resno zvezo s tabo?
ne deluješ mi glih tip človeka, ki bi bil lahko tko izbirčen.
ti deluješ tako, da bi vsaki, ki bi ti bila dovolj privlačna, težil z resno zvezo. a sam men tle neki ne štima?
pa prosim, če mi lahko odgovoriš na vprašanje, katere so tiste ostale stvari, s katerimi prepričaš žensko - in, seveda, prepričaš v kaj? da hoče met resno zvezo s tabo?
ne deluješ mi glih tip človeka, ki bi bil lahko tko izbirčen.
As your lover describes you, so you are.
- Fantin
- Debatorica
emanuela napisal/-a:Dovolj dobra za seks/dovolj privlačna ni isto kot neprivlačna/grda. In take si ne bi mogel najti?To sem vprašala.
Pravim, da že takoj v štartu vem, ali mi je neka punca toliko privlačna, da bi jo lahko imel le za seks, ali pa kaj več kot prijatelja oz. znanca ne bova. Sem že imel priložnost imeti 3 f** frendice istočasno, pa nobene od njih nisem videl kaj več kot le prijateljice oz. znanke. Tako kot ženske že takoj v prvi minuti veste, s kom ste lahko prijateljice, s kom pa nekaj več, tako tudi tipi že takoj v štartu vemo, s katero žensko bi šli v posteljo in s katero ne.
Nobeni ne težim z ničemer. Očitno je tle nekdo fouš.Veerle napisal/-a:ti deluješ tako, da bi vsaki, ki bi ti bila dovolj privlačna, težil z resno zvezo. a sam men tle neki ne štima?
Sploh ni pomembno v kaj. Govorim o nastopu in vtisu, ki ga tip pusti, ter predvsem s tem, kaj on je (značaj, zabavnost, način in tematika pogovorov, izobrazba, služba, preskrbljenost, vse to so stvari, ki štejejo pri ženskah, pa če si to priznate ali ne).Veerle napisal/-a:pa prosim, če mi lahko odgovoriš na vprašanje, katere so tiste ostale stvari, s katerimi prepričaš žensko - in, seveda, prepričaš v kaj? da hoče met resno zvezo s tabo?
Hm, a se morda osebno poznava, da lahko to sklepaš?Veerle napisal/-a:ne deluješ mi glih tip človeka, ki bi bil lahko tko izbirčen.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
Sem že imel priložnost imeti 3 f** frendice istočasno, pa nobene od njih nisem videl kaj več kot le prijateljice oz. znanke.
se pravi, če hočeš seksat, more bit ženska več kot tvoja prijateljica?
- Fantin
- Debatorica
Nikoli se ne zgleduj po sebi.Jochie napisal/-a:v komunikaciji si zoprn, nobena lepota ti ne more pomagati pri normalnih ženskah...
Če hočem seksat, mi mora ženska biti tudi spolno privlačna.White_Widow napisal/-a:se pravi, če hočeš seksat, more bit ženska več kot tvoja prijateljica?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov