Ko tip reče, da bi te ´podru´
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Mahagonij napisal/-a:A to si zdej ugotovila? Nemalo zensk ze dolgo fura tako taktiko.
Samo Mahagonij, tudi za moškega je najmanj ugodna pozicija biti samski in brez vsakega seksa in okoli iskat žensko.
Mogoče sem prasec, ampak jaz samskim tipom, ki imajo problem dobit žensko, vedno svetujem, naj prvo dobijo eno, s katero bodo magari na pol zadovoljni, potem pa naj iščejo naprej. Ženske kar nekako zavohajo potrebneža, ki že dolgo ni namakal in s takim nočejo imeti ničesar. Potešen moški deluje čisto drugače, bistveno bolj sproščeno in privlačno.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Resnična.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Imas prav, ceprav ful ze pomaga, ce ona ve, da si s katero drugo bil. To, sem ugotovil, ti v zenskih oceh najbolj dvigne vrednost - zazeljenost pri drugih zenskah in da si kaj s katero mel.Džeki napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:A to si zdej ugotovila? Nemalo zensk ze dolgo fura tako taktiko.
Samo Mahagonij, tudi za moškega je najmanj ugodna pozicija biti samski in brez vsakega seksa in okoli iskat žensko.
Mogoče sem prasec, ampak jaz samskim tipom, ki imajo problem dobit žensko, vedno svetujem, naj prvo dobijo eno, s katero bodo magari na pol zadovoljni, potem pa naj iščejo naprej. Ženske kar nekako zavohajo potrebneža, ki že dolgo ni namakal in s takim nočejo imeti ničesar. Potešen moški deluje čisto drugače, bistveno bolj sproščeno in privlačno.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
DiNozzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2011
- Kraj: Divjina
Mahagonij napisal/-a:...ceprav ful ze pomaga, ce ona ve, da si s katero drugo bil...
KKK..."kitty kats kompete"
Sicer pa pomaga že, da ona samo sumi da že imaš katero drugo. Malce pregnanosti, pa se vse da -- fake it till you make it.
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.
- Herbert Hoover on engineering
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Džeki napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:A to si zdej ugotovila? Nemalo zensk ze dolgo fura tako taktiko.
res res.
tudi zenska če je samska deluje obupano in oddaja nepotešeno energijo.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Se pa pred tem potešiš in oddajaš sproščeno energijo.
Desanka šekić, dober vibrator - parkrat ponoviš in si sproščen/a, zadovoljen/a, neobupan/a...
Zdej pa vem, zakaj mi ni nikol problem tipa dobit. Ker redno skrbim za svoj servis
Desanka šekić, dober vibrator - parkrat ponoviš in si sproščen/a, zadovoljen/a, neobupan/a...
Zdej pa vem, zakaj mi ni nikol problem tipa dobit. Ker redno skrbim za svoj servis
A goal without a plan is just a wish.
-
DiNozzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2011
- Kraj: Divjina
Mahagonij napisal/-a:ja ze govorica al pa namigovanje je dovolj
Ne da bi se hvalil, ampak jaz sem precej bolj "smooth operator"
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Ajča napisal/-a:Se pa pred tem potešiš in oddajaš sproščeno energijo.
ja, ker sex s tipom in neko samozadovoljevanje je pa zelo primerljivo in čisto isto si potešena.
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Džeki napisal/-a:samskim tipom, ki imajo problem dobit žensko, vedno svetujem, naj prvo dobijo eno, s katero bodo magari na pol zadovoljni,
To je bedarija. Punca je ali pa ni nekomu privlačna, ni nekih vmesnih variant. Vse ostalo je laganje samemu sebi.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Nope, tole kar si ti napisal, je bedarija. Je velikooooo vmesnih varjant, ni črno bela stvar.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]