Ko tip reče, da bi te ´podru´
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
A to si zdej ugotovila? Nemalo zensk ze dolgo fura tako taktiko.delusional napisal/-a:bog odreši me tega samskega stanu z vsaj enim približkom, potem bom pa že kaj boljšega našla, ampak samska si ne bom želela bit nikoli več v življenju, prisežem. kurbam se lahko tud zasedena.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Mahagonij napisal/-a:A to si zdej ugotovila? Nemalo zensk ze dolgo fura tako taktiko.delusional napisal/-a:bog odreši me tega samskega stanu z vsaj enim približkom, potem bom pa že kaj boljšega našla, ampak samska si ne bom želela bit nikoli več v življenju, prisežem. kurbam se lahko tud zasedena.
Pa f* no, ona je že tak tečna s tem. Obupano dosadna si. Prosim ne piši o fantih na tem forumu pol leta.
-
DiNozzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2011
- Kraj: Divjina
CaliLove* napisal/-a:DiNozzo napisal/-a:Obstaja star slovenski pregovor: Loose lips sink ships and relationships.
Jah, slabšega vica nisem imel na zalogi...
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.
- Herbert Hoover on engineering
- Undiscovered
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2011
...
Zadnjič spremenil Undiscovered, dne 15. Avg. 2011 10:08, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Če se pogovarjata po več ur, verjem noben tip ne bo govoril s punco po več ur na dan če mu ne bi bila všeč. Jaz to vem, ker sem to že delal
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- Undiscovered
- Sramežljivka
Sej vem, mi logika pravi, da najbrž ljudje ne zgubljajo toliko časa za osebe, ki jim niso všeč, samo ne vem, zakaj za vraga potem nič ne naredi!:)
Ja, enostavno z vprašanji na plan, to bi jaz. Ampak tko direktno "ej, kaj je zdaj to" ne bo šlo. Lahko zakuham sam nek čudn vibe in pokvarim vse, pa iskreno tud nimam jajc:P
Ja, enostavno z vprašanji na plan, to bi jaz. Ampak tko direktno "ej, kaj je zdaj to" ne bo šlo. Lahko zakuham sam nek čudn vibe in pokvarim vse, pa iskreno tud nimam jajc:P
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^eh, se zmenita da gresta na kako večerno pijačo, tam pa načneš temo kako je kaj med vama pa ga malo povrtaš kaj si misli o teb, in kaj želi in čuti. Ženske ste ponavadi prekleto dobre v tem
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
eni tipi pač ne upajo narest prvega koraka. mogoče pa se on isto sprašuje zate, zakaj ne narediš nič, če ti je ušeč? če probaš te nič ne stane
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Undiscovered napisal/-a:Všeč mi je bolj kot kolega, nekaj je na njemu, da me privlači in bi imela z njim kakšen fling:) - resne zveze pa sicer ne iščem ravno.
Undiscovered napisal/-a:Jaz bi bila pogumna in naredila prva direkten korak, vendar pa bi potrebovala znak, ki bi mi pokazal, da je vsaj nekaj možnosti, da vse ni le prijateljsko- predvsem zaradi njegovih let, ker ga res nočem postavit v neprijeten položaj, plus ker se tako kratko poznava, ga nočem prestrašit in zgubit enga dobrega kolega....Ah.
Meni delujes malo zmedena in verjetno ne ves cisto dobro, kaj bi sploh rada z njim. Najprej pises, da bi samo fling in ne resne zveze, potem, da si zelis vec kot samo prijateljstvo. Velika verjetnost je, da ce se bo ta fling zgodil, ne bosta potem vec prijatelja. Najveckrat je po takih flingih tezko it nazaj na prijateljstvo, se posebej ker se privlacita. Tako da ce ne zelis zgubiti dobrega kolega, raje premisli, ce se je vredno spuscat v neko hitro avanturo z njim, oziroma kaj ti vec pomeni? Morda si pa on zeli vec kot samo fling glede na znake, ki ti jih daje? V tem primeru, ce se bo kaj zgodilo med vama, bo on pricakoval vec, tako da bo razocaran ker ti ne isces zveze in potem lahko pricakujes, da bos sigurno zgubila kolega.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
kakšnega dobrega kolega pa naj bi zgubila? saj nista kolega, všeč sta si. družita se zato, ker sta si všeč. če ne bosta relativno kmalu prišla na višjo raven, bo tole druženje postopoma zamrlo. tako da, kar v napad. zgubit res nimaš kaj
Vsak raj ima svojo kačo.
-
DiNozzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2011
- Kraj: Divjina
Cali, , tudi meni je ta nekonsistenca zelo padla v oči.
Tega ni v SI sistemu enot ...natančno prosim. Sklepal bom, da se poznata 3 mesece.
Lokacija je irelevantna, bolj pomemben podatek je kdo je pristopil do koga in prebil led.
Tega je, IMO, preveč, ampak kakor vama paše. Kdo začenja te maratonske ping-ponge in kdo jih končuje?
Verjamem, da te utrujajo in ne verjamem, da je zgornji razlog pravi. V celem postu nisi napisala niti ene majhne stvari, ki te moti na njem, zato bom (upravičeno) sklepal, da te moti ravno to, da sta se malce "naveličala" drug drugega -- to je lahko samo prehodne narave.
Terna...ne veš kolikšna so njegova čustva do tebe, ker jih uspešno maskira. Nate ne pritiska in vse se odvija lepo počasi, s tempom, ki je že tebi malce prepočasen. Ne moreš ga pogruntat, ker ti ne bo pustil, dokler ne bo zaznal da obstaja recipročnost med vama.
Tega spet ni v SI sistemu enot;
spet lahko samo sklepam da tale par pomeni 2-3 leta; kar lahko pomeni da je on bruc, ti pa že pri diplomi -- v mentalni dimenziji so to svetlobna leta razlike.
Ja, res je grobo skrajšano (ampak brez balasta se hitreje opazi bistvo), toda pozor, razkrije nekonsistenco. V prvem stavku pišeš o tem, da ti je všeč, vendar ne dovolj da bi vstopila v resno zvezo z njim; v drugem stavku druga zgodba -- označen je kot prijatelj, vendar ga ne bi rada izgubila s tem ko bi rada vajino zvezo "zresnila". Prosim, ne trati vajinega časa...če ti je dovolj všeč spravi razmerje na naslednjo stopnjo, če ti ni, ga sprosti, da si poišče drugo punco, ti pa drugega fanta. Svet se ne bo podrl če boš nekaj časa samska.
Trije meseci (ugibam) intenzivnega druženja bi ti morali biti zadosten znak, da greš lahko korak dlje. Moški se ob takih izjavah globoko zamisli: Kaj pa če bi ženska pokazala kaj ona čuti do mene in spravila razmerje v naslednjo stopnjo, ali moram biti res sam za vse? -- quid pro quo
Kaj bi se zgodilo s tvojimi čustvi do njega, če bi moral nenadoma oditi v Fučkovce (to je kraj v SLO), kjer bi mu prepovedali vsakršne stike z zunanjim svetom za dva tedna? Bi zdržala?
V postu tudi ne pišeš o vrsti, količini in pogostnosti fizičnih stikov (držanje za roke, objemi, poljubi)...malo razloži kaj je s tem.
Undiscovered napisal/-a:...se poznava nekaj mesecev.
...ker se tako kratko poznava...
Tega ni v SI sistemu enot ...natančno prosim. Sklepal bom, da se poznata 3 mesece.
...sva se spoznala v nekem klubu...
Lokacija je irelevantna, bolj pomemben podatek je kdo je pristopil do koga in prebil led.
konstantno se nekaj hecava, prcava. Piševa si smse, včasih tudi po ves dan, vsake 10 min...
Tega je, IMO, preveč, ampak kakor vama paše. Kdo začenja te maratonske ping-ponge in kdo jih končuje?
Ampak zdej me vsi te pogovori že malce utrujajo če sem iskrena...ker ne vem, kje sem/sva in kaj to pomeni.
Verjamem, da te utrujajo in ne verjamem, da je zgornji razlog pravi. V celem postu nisi napisala niti ene majhne stvari, ki te moti na njem, zato bom (upravičeno) sklepal, da te moti ravno to, da sta se malce "naveličala" drug drugega -- to je lahko samo prehodne narave.
V moji glavi se vrtijo različni scenariji - da ga motijo leta, da se pač samo rad pogovarja, da gleda name kot kolegico...Ne vem, kako naj si razlagam njegovo obnašanje. Nisem še ugotovila, ali ga zanimam ali pa je zanj vse skupaj zgolj prijateljsko.
Terna...ne veš kolikšna so njegova čustva do tebe, ker jih uspešno maskira. Nate ne pritiska in vse se odvija lepo počasi, s tempom, ki je že tebi malce prepočasen. Ne moreš ga pogruntat, ker ti ne bo pustil, dokler ne bo zaznal da obstaja recipročnost med vama.
on je par let mlajši.
Tega spet ni v SI sistemu enot;
spet lahko samo sklepam da tale par pomeni 2-3 leta; kar lahko pomeni da je on bruc, ti pa že pri diplomi -- v mentalni dimenziji so to svetlobna leta razlike.
Všeč mi je bolj kot kolega...resne zveze pa sicer ne iščem ravno.
...
ker ga res nočem postavit v neprijeten položaj...in zgubit enga dobrega kolega
Ja, res je grobo skrajšano (ampak brez balasta se hitreje opazi bistvo), toda pozor, razkrije nekonsistenco. V prvem stavku pišeš o tem, da ti je všeč, vendar ne dovolj da bi vstopila v resno zvezo z njim; v drugem stavku druga zgodba -- označen je kot prijatelj, vendar ga ne bi rada izgubila s tem ko bi rada vajino zvezo "zresnila". Prosim, ne trati vajinega časa...če ti je dovolj všeč spravi razmerje na naslednjo stopnjo, če ti ni, ga sprosti, da si poišče drugo punco, ti pa drugega fanta. Svet se ne bo podrl če boš nekaj časa samska.
Jaz bi bila pogumna in naredila prva direkten korak, vendar pa bi potrebovala znak, ki bi mi pokazal, da je vsaj nekaj možnosti, da vse ni le prijateljsko
Trije meseci (ugibam) intenzivnega druženja bi ti morali biti zadosten znak, da greš lahko korak dlje. Moški se ob takih izjavah globoko zamisli: Kaj pa če bi ženska pokazala kaj ona čuti do mene in spravila razmerje v naslednjo stopnjo, ali moram biti res sam za vse? -- quid pro quo
Nekajkrat se je zgodilo, da sva kje zunaj srečala in pustila vsak svojo družbo...
Kaj bi se zgodilo s tvojimi čustvi do njega, če bi moral nenadoma oditi v Fučkovce (to je kraj v SLO), kjer bi mu prepovedali vsakršne stike z zunanjim svetom za dva tedna? Bi zdržala?
V postu tudi ne pišeš o vrsti, količini in pogostnosti fizičnih stikov (držanje za roke, objemi, poljubi)...malo razloži kaj je s tem.
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.
- Undiscovered
- Sramežljivka
...
Zadnjič spremenil Undiscovered, dne 17. Avg. 2011 14:27, skupaj popravljeno 2 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Niso [samo prijateljski]. Naredi ta korak. Izgubit res nimaš kej (ne, to ni "res dober prijatelj", da bi te moralo skrbet za skrhano nadaljne prijateljstvo; praviš, da si vmes 1x celo sama že hotela opustiti vse - ker se ni premaknilo "naprej").Undiscovered napisal/-a:Imam kar dobrih moških prijateljev, pa z nobenim nimam takšnega odnosa....
/.../
Bistvo je, da mi ni jasno, ali so taki odnosi pogosto samo prijateljski
Če bi vedela, da niso, bi z veseljem tudi naredila prva korak.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov