Ko tip reče, da bi te ´podru´
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ßabyka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 6. 2008
Že kakšno leto mi je všeč en tip. Veže naju neka stvar, zarad katere sma velik v stiku in se nekako non-stop prcava. Od začetka sem jemala vse za zajebancijo potem pa sem ugotovila, da mi postaja všeč in da me zanima. Nakar mi najina skupna prijateljica enkrat pove, da ji je rekel, da bi me podru. Tudi njemu je povedala, da mi je govorila o tem in sva potem nekaj razčiščevala to stvar in se je zgovarjal da je to rekel kao v zajebanciji in da sm mu res okej punca in da me noče prizadet na tak način al neki v tem smislu in da je pa res, da ga privlačim. Res je, da velikokrat govori kar neke bedarije ... Od tega je že nekaj mesecev in še kar sva v stiku in še vedno se prcava. Meni postaja mučno pa ne vem, ali naj počasi prekinem stike z njim, da ne preveč not padem ali ne. Ali tip sploh kdaj gleda drugače na žensko, če si jo že v začetku zaznamuje kot samo neko tarčo, ki bi jo rad podru?
- vrocamucka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2011
pofukal bi te ko prasico. Kaj je tle novega? če mu nebi sexy se neb s tabo ukvarjal. Kaj sploh kompliciraš. Če bi vedla kolko 50+ starih tipov bi te podrlo...
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
o bog, kako je beden samski stan. mislim, fajn je, dokler ženska uživa v samskosti, podira vse okol in se ji gre sam za dobre avanture, ampak potem ko začne spet kakega tipa za kaj več iskat pa:
- je reku, da bi me rad podru, kaj to pomeni
- pravi, da mu ni do resne zveze, ali je možno da ga spreobrnem
- o joj kako mi manjka cartanje in reden sex in nekdo, ki bi mi stal ob strani in z mano okol hodu in da bi šla na dopust
- zadnje čase se spuščam v ff razmerja z zasedenimi, mislite da je to moderno?
- končal je 5 letno zvezo in sedaj pravi, da ne išče obveznosti in je razočaran, a vseeno se hoče dobivati z mano..
- včeraj sem bila na zmenku in mi je bil tip všeč, upala sem, da bom danes dobila kako sporočilo, pa nič... zato sem jaz njemu pisala, če se dobiva, pa mi ni odgovoril.... kaj mislite zakaj?
- imam "fanta" s katerim se dobiva samo takrat ko njemu paše in včasih me po mesec dni nič ne pokliče... kako bi dosegla, da bi me začel pogrešati?
in potem sledi analiziranje in analiziranje vsakega in to traja mesece in leta... in ženska se stara... na koncu je že tolk stara, da ni več aktualna.
bog odreši me tega samskega stanu z vsaj enim približkom, potem bom pa že kaj boljšega našla, ampak samska si ne bom želela bit nikoli več v življenju, prisežem. kurbam se lahko tud zasedena.
- je reku, da bi me rad podru, kaj to pomeni
- pravi, da mu ni do resne zveze, ali je možno da ga spreobrnem
- o joj kako mi manjka cartanje in reden sex in nekdo, ki bi mi stal ob strani in z mano okol hodu in da bi šla na dopust
- zadnje čase se spuščam v ff razmerja z zasedenimi, mislite da je to moderno?
- končal je 5 letno zvezo in sedaj pravi, da ne išče obveznosti in je razočaran, a vseeno se hoče dobivati z mano..
- včeraj sem bila na zmenku in mi je bil tip všeč, upala sem, da bom danes dobila kako sporočilo, pa nič... zato sem jaz njemu pisala, če se dobiva, pa mi ni odgovoril.... kaj mislite zakaj?
- imam "fanta" s katerim se dobiva samo takrat ko njemu paše in včasih me po mesec dni nič ne pokliče... kako bi dosegla, da bi me začel pogrešati?
in potem sledi analiziranje in analiziranje vsakega in to traja mesece in leta... in ženska se stara... na koncu je že tolk stara, da ni več aktualna.
bog odreši me tega samskega stanu z vsaj enim približkom, potem bom pa že kaj boljšega našla, ampak samska si ne bom želela bit nikoli več v življenju, prisežem. kurbam se lahko tud zasedena.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
eh ta srednja šola.
daj mu za foro reč, da si za, pa kdaj se dobita. bo čist prestrašen pol
všeč si mu, ampak dvomim, da načrtuje kaj resnega s tabo. če ti ni do neobveznega seksa z njim se raje ne zapletaj in pojdi dalje.
daj mu za foro reč, da si za, pa kdaj se dobita. bo čist prestrašen pol
všeč si mu, ampak dvomim, da načrtuje kaj resnega s tabo. če ti ni do neobveznega seksa z njim se raje ne zapletaj in pojdi dalje.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Babyka, kaj dobrega to ne pomeni najbrž.
fajn bi blo, če bi reku da si za poročit, a ne.
čeprav vzemi za kompliment, da si fukabilna in da si za podret.
sej je fajn to slišat, ker verjemi, da ena, ki ima 90 kil tega nikoli v lajfu ne sliši.
v kakšnem stiku pa sta? se vsak dan vidita, ali tipkata na fb?
res, predlagaj mu, da bi se tudi ti rada podrla in naj pove kje in kdaj.
fajn bi blo, če bi reku da si za poročit, a ne.
čeprav vzemi za kompliment, da si fukabilna in da si za podret.
sej je fajn to slišat, ker verjemi, da ena, ki ima 90 kil tega nikoli v lajfu ne sliši.
v kakšnem stiku pa sta? se vsak dan vidita, ali tipkata na fb?
res, predlagaj mu, da bi se tudi ti rada podrla in naj pove kje in kdaj.
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
delusional napisal/-a:bog odreši me tega samskega stanu z vsaj enim približkom, potem bom pa že kaj boljšega našla, ampak samska si ne bom želela bit nikoli več v življenju, prisežem. kurbam se lahko tud zasedena.
zmaga
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
- ßabyka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 6. 2008
Js sej tut to skoz pravi, da sm za ožent. Laska mi na polno pač, verjetno zato, ker bi rad, da se dam dol z njim. Na faksu se videvama, zdej večino prek fb-ja in telefona, pa na kakšnih žurkah čez počitnce ... Sej mi skoz govori, da grema na pijačko itd., ko bova v istem kraju
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
pač lej, če se sama spuščaš v to prcanje...si si sama napisala scenarij, najbrž te ne jemlje preveč resno, in ker vem da so punce preko internet veliko bolj odprte in hitreje bleknejo kake zadeve ki nas zakurijo...Tako da si čisto sama kriva da si se predstavila in celo nakazalo iniciativo za sex.
Če sedaj tebi ni všeč ta odnos, oz. kar se bo zgodilo, se raje dobivajta v živo, če se mu bo šlo za sex, se najbrž niti ne bo želel dobivat s tabo na kakih kavicah, ampak bo raje šel tja kamor se cedi mleko in med...Če pa se bosta razumevala, ter boš ti pokazala da si dejansko punca na mestu, ni nujno da si popredalčana že.
P.S. Tip te bo vedno hotel podreti, sedaj se gre samo zato ali te bo poklical po sexu, ali pa ne
srečno
Če sedaj tebi ni všeč ta odnos, oz. kar se bo zgodilo, se raje dobivajta v živo, če se mu bo šlo za sex, se najbrž niti ne bo želel dobivat s tabo na kakih kavicah, ampak bo raje šel tja kamor se cedi mleko in med...Če pa se bosta razumevala, ter boš ti pokazala da si dejansko punca na mestu, ni nujno da si popredalčana že.
P.S. Tip te bo vedno hotel podreti, sedaj se gre samo zato ali te bo poklical po sexu, ali pa ne
srečno
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Akademik - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2011
Vidim iz svojih izkušenj in iz izkušenj kolegov, seveda je posploševanje, a načeloma velja: prej kot daš, manj veljaš (to sem se zdaj prav sam potrudu nardit en tak catchy stavek, k se lepo rima in vse).
Jop, najbolje, da se podreta oba dva nekam v prepad.
Jop, najbolje, da se podreta oba dva nekam v prepad.
I'll tell you one thing: Don't ever give anybody your best advice, because they're not going to follow it.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Akademik napisal/-a:Vidim iz svojih izkušenj in iz izkušenj kolegov, seveda je posploševanje, a načeloma velja: prej kot daš, manj veljaš
Torej je najboljša ženska, ki ti sploh ne da.
Se rad trudiš, da ti "ženska da"? Izziv, ali kaj drugega? Namreč, meni je ta način razmišljanja čist mimo, celo smešen.
-
DiNozzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2011
- Kraj: Divjina
ßabyka napisal/-a:Tudi njemu je povedala, da mi je govorila o tem in sva potem nekaj razčiščevala to stvar in se je zgovarjal da je to rekel kao v zajebanciji in da sm mu res okej punca in da me noče prizadet na tak način al neki v tem smislu in da je pa res, da ga privlačim. Res je, da velikokrat govori kar neke bedarije
Obstaja star slovenski pregovor: Loose lips sink ships and relationships.
Tale tipo se je vnaprej diskvalificiral, saj se o tebi pogovarja z neko tretjo osebo, ko bi se moral izključno s tabo. Vedno, ko je nek posrednik vmes, se del informacij ali izgubi ali popači in potem ne veš kje je rep in kje glava. Skratka, a bi ti res bila v zvezi z nekom, ki bo pikantne detajle razkrival vajinim prijateljem, da vaju bodo lahko "obirali" ali pa kar začeli vplivati na vaju? Če se ti zdi, da velikokrat govori kar neke bedarije, potem to že ni tip za katerim hrepeni tvoje srce; namreč, potem bi napisala, da je velikokrat zelo smešen...Odgovor je kot na dlani...nadaljuj na lastno (ne)odgovornost.
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.
- Herbert Hoover on engineering
- Herbert Hoover on engineering
-
Akademik - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2011
Džeki napisal/-a:
Torej je najboljša ženska, ki ti sploh ne da.
Se rad trudiš, da ti "ženska da"? Izziv, ali kaj drugega? Namreč, meni je ta način razmišljanja čist mimo, celo smešen.
OK kul, torej ti k spoznaš punco pa če te kr prvi dan povabi po urci ali dveh pogovora v posteljo, se ti zdi to precej kul izhodišče za nadaljno razmerje?
No sej, vsakemu svoje ane? Hvala bogu smo si vsi različni in gledamo drugače na reči.
Mi je pa smešno da si se v eni sorodni temi pizdil nad fuck friends i slično. Ka misliš, če boš eno "podru" na prvem zmenku da je to garancija za resno zvezo?
Ejej džeki, enkrat praviš tko, drugič drgač. Predolg si na tem forumu )
I'll tell you one thing: Don't ever give anybody your best advice, because they're not going to follow it.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]