ko ti glavo zmeša asistent

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 08. Nov. 2009 14:12

Legally_blond napisal/-a:
Smetka_ napisal/-a:Mam kolegico k ji je bil en asistent všeč že kako leto... In očitno je bla simpatija obojestranska, ker jo je kontaktiral in se spoznavata zdaj.

Drugače pa sem tud jaz vsako leto napaljena najmanj na enega asistenta...In če bi me kakšen od teh dejansko opazil in še kaj namignil...bi šla ziher z njim na kavo, vsaj to...
AHHHHHH....Ti asistentje!

ne vem kaj boš ti naredila, ona ni nič, razen da se je mal bolj spogledovala med urami, al kako naj rečem, pač opazovala ga je ane...In je slučajno opazil da ga opazuje. ona pa drugače ne bi nikoli naredila prvega koraka, mislim da ga nobena ne bi. No jaz tudi ne...Pač...ne vem, mogoče recimo ko te neha učit (meni je všeč eden ki me ne bo več učil, ampak je čisto prestar zame... ampak no ja, to nima veze :D), v tem primeru bi recimo ga kontaktirala, v primeru moje frendice, ko jo bo učil ta model še leto pa pol, pa nikoli :D Je pač imela srečo, pa tud model je mogu met ogromno jajc... (kaj če bi ji ne bil všeč, pa bi ga prijavla al pa kej.)

Uff, to je pa že kar filmski scenarij :D To se pomoje v mojem primeru ne bo zgodilo... Drugač pa, ne vem, saj verjetno itak vsak gleda predavatelja če ne zaradi drugega zaradi tega kaj razlaga in kaže, če je pa mlad pa ga ženske še toliko bolj, tako da ne vem, če me je ravno opazil, imam pa tak občutek, da dlje časa zadrži pogled na meni in potem po določenem času ne vem kam bi pogledala. :oops: Fak ane... :D Ampak se trudim, da ravno ne bi pokazala zainteresiranosti, razen za njegov predmet kot tak, saj bi drugače izpadla čudno, sploh ker ma punco. :(
lilica, v bistvu je meni še težje zdaj hodit na vaje :D

ja no to je tud odvisno na kakem faksu si. Če si na kakem ko je 100 žensk pa 3 tipi v predavalnici jo bo bolj težko opazu...
Ne vem, pa sej to se da hit opazit ane :D Pač če nekoga gledaš, ko te pogleda nazaj pa buljiš v tla al pa zafarbaš pa rataš cela zmedena :D se pa opazi....pa naprimer gre ven, se obrne, pa ga sam ti gledaš lol :D

Se pa strinjam, resnično filmski scenarij, ampak kot vidiš se tudi to dogaja :O :D
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 08. Nov. 2009 14:17

Men se nekak zdi, da pri odnosu profesor / asistent: študent pač ni nekih strogih formalnih mej, da bi bilo karkoli prepovedano oz. v tem smislu... Tu gre pač za odrasle ljudi in ne otroke ali mladoletne.
Tudi pri nas na faksu je ena študentka "upecala" prfoksa!!! :) , takrat je bila menda v 3. letniku in zdaj po nekaj letih imata že otroka.
klara125
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a klara125 » 11. Nov. 2009 13:59

Pomisli, da bi bil ta asistent tvoj fant in bi ga ena študentka začela osvajati... Kako bi se ti počutila? Moje mnenje: spoštuj zveze drugih in se ne vmešavaj. Se bo tudi za te našel pravi.

Srečno!
Uporabniški avatar
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Legally_blond » 11. Nov. 2009 14:56

^^ Preberi mojih zadnjih nekaj postov, kjer sem jasno napisala, da se ne mislim vpletat.
piciyu
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2007
Kraj: MS

Neprebrana objavaNapisal/-a piciyu » 17. Nov. 2009 20:58

Se strinjam z nekaterimi puncami: počakaj da te več ne bo učil, potem pa poskusi srečo.

Moja sošolka se je tudi spečala z asistentom, pa sta bila kar lep čas skupaj. Celo poznam primer zveza srednješolka-profesor. Nočem biti pesimist, ampak obe zvezi sta se nekdaj po parih letih končali :cry:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 17. Nov. 2009 21:16

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 10:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Marco
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: Bel-Air

Neprebrana objavaNapisal/-a Marco » 22. Nov. 2009 16:11

itaq da ga dodaš na facebook.. to je najmanj kar lahko storiš :P
Let's bypass all the bullshit and just get naked

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov