Ko te punca zapusti...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Ja sam si se izpostavu...sj pol k ti pa folk pove svoje in se pač ne strinjajo s tabo, je pa najbolj začet govort kao ja sm ti me pa ne poznaš itd....
Sj tvoje punce tut ne poznamo osebno in če bi jo obsojal kakšna je, takrt pa nebi napisal kao da jo itq ne poznamo ane??
Sj tvoje punce tut ne poznamo osebno in če bi jo obsojal kakšna je, takrt pa nebi napisal kao da jo itq ne poznamo ane??
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Dinotti napisal/-a:Sam si ga zakomplicirala
Mah na začetku sm pisu iz žalosti,pol k sm končn zvedu resnico iz jeze,zdj počas pa ugotavljam,da sploh ni oseba za katero se je izdajala.Pa naj se kdo drug ubada z njo,ker men očitno usoda ne želi nakopati takega bremena do konca lajfa.Pa zdj več nam gledu lepotic,ker so polne same sebe pa sami problemi so z njimi.Od raznih tipov do samopoveličevanja.Sam enkrat tud lepota mine in ostane samo še pokvarjen karakter.
Ja no pol bot pa happy da ti jo ni treba prenašat ceu lajf, pa bo vse ok.
Ona bo zadovolna, ker ji ne bo treba tvojih izpadou ceu lajf prenašat, ti boš pa happy, ker ti bo usoda zgleda prpelala pošteno punco za življenjsko sopotnico.
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
joj mislm haloo... usako temo k odprem ze vidm tvoj post z tvojim mascevalnim nagnjenjem cez biuso! mislm tut tok se ne spostujes pa se gres kretena iz samga sebe delat! nevem res kaj ti ni jasn! pa str si tut ze tok da bi lohka mal bl odraslo razmislu pa se nebi tok otročje obnasu.
prou v vsaki temi se mors najdt ti k pluvas cez biuso al pa en drug psiho k itak use vemo na kerga mislm da zjebete use! res si ti ustvaru to temo ampak sori nemors se norca delat iz useh nas pa joj ti bogi bogi.
dejansko pa ves kaj tvoja bejba se mi zdi po postih sodec velik bl normalna, in glede nato kasne vn meces hvala bogu da se je odločila za druzga, če se pac je res!
prou v vsaki temi se mors najdt ti k pluvas cez biuso al pa en drug psiho k itak use vemo na kerga mislm da zjebete use! res si ti ustvaru to temo ampak sori nemors se norca delat iz useh nas pa joj ti bogi bogi.
dejansko pa ves kaj tvoja bejba se mi zdi po postih sodec velik bl normalna, in glede nato kasne vn meces hvala bogu da se je odločila za druzga, če se pac je res!
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
če pogledaš iz pozitivne strani...boljše sedaj kot po petih letih zakona in dveh otrokih. pri ljubezni je tako, danes si najsrečnejši, jutri te oseba, s katero si se včeraj ljubil, še pogledat ne bo hotela. in to je šok, sem doživel pa ne samo enkrat.
kaj storiti? skušati ne razmišljati o tem ampak se še več ukvarjati z zadevami, ki so ti všeč oz. ki si jih v času veze morda zapostavljal...
kar se pa žensk tiče...3 milijarde jih je, ena bo slej ko prej padla z neba!
kaj storiti? skušati ne razmišljati o tem ampak se še več ukvarjati z zadevami, ki so ti všeč oz. ki si jih v času veze morda zapostavljal...
kar se pa žensk tiče...3 milijarde jih je, ena bo slej ko prej padla z neba!
-
Boris - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 7. 2006
- Kraj: Novo mesto
Dinotti, v temi "tezak fant" sem podal par vprašanj, pa morda bolj pašejo v to temo... Lahko tu komentiraš.
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?p=1285912#1285912
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?p=1285912#1285912
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov