Ko te punca zapusti...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Dinotti
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dinotti » 23. Maj. 2009 0:44

...
Zadnjič spremenil Dinotti, dne 30. Jan. 2011 22:21, skupaj popravljeno 4 krat.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 23. Maj. 2009 1:56

It takes time.

Lah bi zdej napisala miljon zadevic v stilu začni ven hodit, zamoti se s čim, pogovor se s kom, zlij ven iz sebe, začni športat itd. Sam edino, kar po mojih izkušnjah pomaga, je čas. Sej si lah vbijaš v glavo, da je konc, da nehi o tem razmišljat, da je boljš tko, ma mogoče mejčkn pomaga, sam ti bojo še zmer po mislih šli usi lepi momenti pa stvari, k sta se jim presmejala ... Počaaas bo šlo pol na boljš, na hitr pa žou ne gre.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 23. Maj. 2009 8:15

Ja se strinjam z miikeno. Dejstvo je, da ponavad človeka ne morš kr izbit iz glave, pozabt nanj in in naprej..ljudje pač nismo stroji.

Sej bo sčasoma, probi se čim bolj zamotiti pa bo.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 23. Maj. 2009 8:18

jez bom pa rekla samo prav ti je!! In upam da ti je tolko odprlo oči, da se boš lotu svoje agresije...
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
taššek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2008
Kraj: okolica Ptuja (Spuhlja)

Neprebrana objavaNapisal/-a taššek » 23. Maj. 2009 8:35

se strinjam s tem kar je napisala miikena ...

Verjamem da se lahko zaradi brezvezne stvari skregata.. Ampak res mi ne gre v glavo kako se lahko zaradi brezvezne stvari stepeta ?! To pa res sploh k zvezi ne spada, še posebaj ne če gre za brezvezne stvari.. To me je res kar malo šokiralo.. :eek: :roll:

Lp N. :wink:
* you are like a dRug to me, like my own personaL brand oF heroin !
/\/\4t3j
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a /\/\4t3j » 23. Maj. 2009 9:31

Kako si sploh lahko udaril punco? Kako za vraga ti to sploh pade na pamet? :eek:
Dinotti
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dinotti » 23. Maj. 2009 20:04

...
Zadnjič spremenil Dinotti, dne 30. Jan. 2011 22:22, skupaj popravljeno 1 krat.
/\/\4t3j
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a /\/\4t3j » 23. Maj. 2009 20:13

Dinotti napisal/-a:O tem sem že povedal v drugi temi.Za kreg sta potrebna vedno dva.Poznam svoje napake in tudi pokesal sem se za njih.Bistvo te teme ni o tem.

Ja pravzaprav to je bistvo, ker vpliva na tvojo vezo. Pa to, da preverjaš njene sms-e itd. tudi ni najlepša vrlina. Če nima več namena biti s tabo, potem jo raje pozabi, čeprav ni lahko.

Pa vso srečo!
macika_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a macika_ » 23. Maj. 2009 21:04

hm..ja očitno ni blo nobene meje med vama..
ne moreš punce tepst..tak da prav ti jee..
moj dobro ve,da če se me enkrat dotakne,dobi batine nazaj..in lahko spakira za vedno nekam..

dva bi naj bila skup zato,da se bi imela rada,lepoo..ne pa da se tepeta!! sem defitivno proti nasilju..vse se da zmenit,če sta le oba zatooo...
Uporabniški avatar
miaw
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2009
Kraj: MARIBOR

Neprebrana objavaNapisal/-a miaw » 24. Maj. 2009 9:15

macika_ napisal/-a:hm..ja očitno ni blo nobene meje med vama..
ne moreš punce tepst..tak da prav ti jee..
moj dobro ve,da če se me enkrat dotakne,dobi batine nazaj..in lahko spakira za vedno nekam..

dva bi naj bila skup zato,da se bi imela rada,lepoo..ne pa da se tepeta!! sem defitivno proti nasilju..vse se da zmenit,če sta le oba zatooo...

se strinjam da res nasilje ni rešiteu, ampak ko se ti ftrga se ti pač ftrga. moj je tut že kaki focn fasau ko se je meni spipalo, pa še ni spakirau zaradi tega.
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 24. Maj. 2009 9:36

miaw napisal/-a:se strinjam da res nasilje ni rešiteu, ampak ko se ti ftrga se ti pač ftrga. moj je tut že kaki focn fasau ko se je meni spipalo, pa še ni spakirau zaradi tega.

No če še ni spakiru pa upam da kmalu bo. Ne morš zganjat fizičnega nasilja nad osebo, ki jo ljubiš.
Uporabniški avatar
miaw
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a miaw » 24. Maj. 2009 9:41

kikiriki napisal/-a:
miaw napisal/-a:se strinjam da res nasilje ni rešiteu, ampak ko se ti ftrga se ti pač ftrga. moj je tut že kaki focn fasau ko se je meni spipalo, pa še ni spakirau zaradi tega.

No če še ni spakiru pa upam da kmalu bo. Ne morš zganjat fizičnega nasilja nad osebo, ki jo ljubiš.

nevem kaki človek si ti, sam meni pa se kr hitro ftrga. in pač zgubim živce in nadzor nad sabo. vem, da bi marsigdo spakiru, sam on pa razume, vrjetno ker je sam tut taki ko jas. & zato pač ko se skregama iskre letijo. sma se oba sprijaznila :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 24. Maj. 2009 9:47

A čez 10 let bosta pa družno otroke tepla ker se vama bo pač ftrgalo?
Uporabniški avatar
miaw
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a miaw » 24. Maj. 2009 9:53

pa saj ne morem vrjet da zdaj sem pa neka zmašana nasilna baba izpadla :S okej mislim da smo se čist narobe razumeli. sem proti nasliju, ko se muci hoče tepst ga zlo zlo nazaj držim. tut sama sem se samo en× stepla. niti slučajno se ne vidim kot osebo ki bi nekoč vdarla kateregakoli, sploh pa ne svojega otroka. ste mi pa dale mislit da sem mogoče res malo preveč žiučna. bom se probala relaxirat :D
macika_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a macika_ » 24. Maj. 2009 14:57

kikiriki napisal/-a:

kikiriki popolnoma se strinjam s tabo.. nasilje ni odgovor na nastalo sitacijo..ne bi mogla bit z nekom ki bi mi focn prtisno pol pa se bi umiro pa bi se naprej vedel kod da nič ni... no way.. :evil:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov