Ko te punca zapusti...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
It takes time.
Lah bi zdej napisala miljon zadevic v stilu začni ven hodit, zamoti se s čim, pogovor se s kom, zlij ven iz sebe, začni športat itd. Sam edino, kar po mojih izkušnjah pomaga, je čas. Sej si lah vbijaš v glavo, da je konc, da nehi o tem razmišljat, da je boljš tko, ma mogoče mejčkn pomaga, sam ti bojo še zmer po mislih šli usi lepi momenti pa stvari, k sta se jim presmejala ... Počaaas bo šlo pol na boljš, na hitr pa žou ne gre.
Lah bi zdej napisala miljon zadevic v stilu začni ven hodit, zamoti se s čim, pogovor se s kom, zlij ven iz sebe, začni športat itd. Sam edino, kar po mojih izkušnjah pomaga, je čas. Sej si lah vbijaš v glavo, da je konc, da nehi o tem razmišljat, da je boljš tko, ma mogoče mejčkn pomaga, sam ti bojo še zmer po mislih šli usi lepi momenti pa stvari, k sta se jim presmejala ... Počaaas bo šlo pol na boljš, na hitr pa žou ne gre.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
taššek - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2008
- Kraj: okolica Ptuja (Spuhlja)
se strinjam s tem kar je napisala miikena ...
Verjamem da se lahko zaradi brezvezne stvari skregata.. Ampak res mi ne gre v glavo kako se lahko zaradi brezvezne stvari stepeta ?! To pa res sploh k zvezi ne spada, še posebaj ne če gre za brezvezne stvari.. To me je res kar malo šokiralo..
Lp N.
Verjamem da se lahko zaradi brezvezne stvari skregata.. Ampak res mi ne gre v glavo kako se lahko zaradi brezvezne stvari stepeta ?! To pa res sploh k zvezi ne spada, še posebaj ne če gre za brezvezne stvari.. To me je res kar malo šokiralo..
Lp N.
* you are like a dRug to me, like my own personaL brand oF heroin !
- /\/\4t3j
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 12. 2007
Dinotti napisal/-a:O tem sem že povedal v drugi temi.Za kreg sta potrebna vedno dva.Poznam svoje napake in tudi pokesal sem se za njih.Bistvo te teme ni o tem.
Ja pravzaprav to je bistvo, ker vpliva na tvojo vezo. Pa to, da preverjaš njene sms-e itd. tudi ni najlepša vrlina. Če nima več namena biti s tabo, potem jo raje pozabi, čeprav ni lahko.
Pa vso srečo!
- macika_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2008
hm..ja očitno ni blo nobene meje med vama..
ne moreš punce tepst..tak da prav ti jee..
moj dobro ve,da če se me enkrat dotakne,dobi batine nazaj..in lahko spakira za vedno nekam..
dva bi naj bila skup zato,da se bi imela rada,lepoo..ne pa da se tepeta!! sem defitivno proti nasilju..vse se da zmenit,če sta le oba zatooo...
moj dobro ve,da če se me enkrat dotakne,dobi batine nazaj..in lahko spakira za vedno nekam..
dva bi naj bila skup zato,da se bi imela rada,lepoo..ne pa da se tepeta!! sem defitivno proti nasilju..vse se da zmenit,če sta le oba zatooo...
-
miaw - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2009
- Kraj: MARIBOR
macika_ napisal/-a:hm..ja očitno ni blo nobene meje med vama..
se strinjam da res nasilje ni rešiteu, ampak ko se ti ftrga se ti pač ftrga. moj je tut že kaki focn fasau ko se je meni spipalo, pa še ni spakirau zaradi tega.
- kikiriki
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2007
miaw napisal/-a:se strinjam da res nasilje ni rešiteu, ampak ko se ti ftrga se ti pač ftrga. moj je tut že kaki focn fasau ko se je meni spipalo, pa še ni spakirau zaradi tega.
No če še ni spakiru pa upam da kmalu bo. Ne morš zganjat fizičnega nasilja nad osebo, ki jo ljubiš.
-
miaw - Sramežljivka
kikiriki napisal/-a:miaw napisal/-a:se strinjam da res nasilje ni rešiteu, ampak ko se ti ftrga se ti pač ftrga. moj je tut že kaki focn fasau ko se je meni spipalo, pa še ni spakirau zaradi tega.
No če še ni spakiru pa upam da kmalu bo. Ne morš zganjat fizičnega nasilja nad osebo, ki jo ljubiš.
nevem kaki človek si ti, sam meni pa se kr hitro ftrga. in pač zgubim živce in nadzor nad sabo. vem, da bi marsigdo spakiru, sam on pa razume, vrjetno ker je sam tut taki ko jas. & zato pač ko se skregama iskre letijo. sma se oba sprijaznila
-
miaw - Sramežljivka
pa saj ne morem vrjet da zdaj sem pa neka zmašana nasilna baba izpadla :S okej mislim da smo se čist narobe razumeli. sem proti nasliju, ko se muci hoče tepst ga zlo zlo nazaj držim. tut sama sem se samo en× stepla. niti slučajno se ne vidim kot osebo ki bi nekoč vdarla kateregakoli, sploh pa ne svojega otroka. ste mi pa dale mislit da sem mogoče res malo preveč žiučna. bom se probala relaxirat
- macika_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2008
kikiriki napisal/-a:miaw napisal/-a:se strinjam da res nasilje ni rešiteu, ampak ko se ti ftrga se ti pač ftrga. moj je tut že kaki focn fasau ko se je meni spipalo, pa še ni spakirau zaradi tega.
kikiriki popolnoma se strinjam s tabo.. nasilje ni odgovor na nastalo sitacijo..ne bi mogla bit z nekom ki bi mi focn prtisno pol pa se bi umiro pa bi se naprej vedel kod da nič ni... no way..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov