Ko te prijateljica enostavno zavrže

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 14. Apr. 2010 22:15

tialda napisal/-a:Tudi jaz imam pravkar podoben primer. Z to (ex?) najboljšo prijateljico se že poznama od malega, videvali in slišali sma se zlo pogosto, skupaj hodili ven-tudi z ostalo družbo in zdaj ko se je zaljubila v njenega novega fanta se je vse naenkrat spremenilo. Nekaj časa sem še jo klicala če gre z mano oz. nami ven ali pa samo na kakšno kavo in vedno se je nek izgovor našel da pač nemore. Zdaj je že verjetno kak mesec ali celo več odkar sva se nazadnje slišale...ne razumem kako se lahko človek tako spremeni in niti pokliče ne. Mislim da fant vpliva nanjo! Kaj bi pa ve rekle na to? Se naj jaz SPET javim in poiščem pogovor??

Sem tudi sama v podobni situaciji, smo bile s to kolegico kot rit in srajca, zdej se pa odkar ima tipa slišmo čedalje manj, vidmo pa tudi sploh ne več! Pa sm jo tudi na začetku kot zmešana vn vabila, jo klicala tud po n-krat na dan, da sm jo sploh na telefon dobila... Dejansko je čist vse kolege odjebala in zdej se vrti vse samo še okol njenga tipa... Mi je sicer hudo, ker smo ble res ful dobre frendice, sm če se ona noče več družit z mano...js nje pa tud ne bom neki prosila, ker že za pijačo smo se v zadnjih mesecih komaj zmenile.
Jaz pravim, da pozabi nanjo in si rajši najdi kake nove hobije, pa boš tko zihr kako novo frendico spoznala.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 14. Apr. 2010 22:31

mah js se pa to sploh ne obremenjujem.. nimam samo ene prjatlce in me ne pobere, če kdaj kkšna rajš kam gre, kokr pa da si vzame čas zame.. s kkšnimi se vmes ne vidmo tut po 2-3 mesce.. nism tok zamerljiva, da se bom šla zdej igro, če ti nimaš zame časa, ga tut js zate nimam.. se mi ne zdi vredno.. pač ja vsaka ma enga svojga fanta, faks, službe itd. jebiga.. nevem no, mene osebno to ni nikol tok motilo.. je pa res da so to vse kolegico po več kot 10 let..

drugač grejo pa men tut na živce kkšne samske kolegice.. k pokličejo za vn žurat.. pa pač povem, da sm zmenjena s fantom.. pol pa že letijo pripombe.. zapečkarca, sej nikol nikamor ne greš.. :roll: res mi je fino it vn žurat, z bejbo, k sploh ne gre vn zato, da se bo družla s tabo, ampak zato, da gre pecat tipe pa se ga napit.. (pa to ne leti na vas k se pritožujete, da ne bo pomote.. samo povem, kako pri meni zgledajo stvari ;) )
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 14. Apr. 2010 23:07

Roberta R. napisal/-a:mah js se pa to sploh ne obremenjujem.. nimam samo ene prjatlce in me ne pobere, če kdaj kkšna rajš kam gre, kokr pa da si vzame čas zame.. s kkšnimi se vmes ne vidmo tut po 2-3 mesce.. nism tok zamerljiva, da se bom šla zdej igro, če ti nimaš zame časa, ga tut js zate nimam.. se mi ne zdi vredno.. pač ja vsaka ma enga svojga fanta, faks, službe itd. jebiga.. nevem no, mene osebno to ni nikol tok motilo.. je pa res da so to vse kolegico po več kot 10 let..

Ja tole res ni panike, če se taka zadeva fura že par let oz. že skor od samega začetka prijateljstva. Je pa mal razlika, če si dejansko z nekom kot rit in srajca, se vsak dan slišiš, skor vsak dan vidiš, si vse poveš, si zaupaš vse, hodiš skupi vn feštat... Pol pa ta frendica dobi tipa in pol se sploh nikol ne slište več, kaj šele vidte in pol vidš, da je čisto vse frende odjebala zarad enga tipa... To pa mislem, da ni več ok, pa tud mislim, da bi skoraj vsakega motilo.
Uporabniški avatar
punk´s not dead
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a punk´s not dead » 15. Apr. 2010 0:42

tudi jaz sem imela prijatljico, ki mi je pod nos metala, da zanjo nimam časa, ker sem ves čas s vojim fantom (pa sem se z njo dobila vsak dan, res čisto vsak dan!)..no, prejšnje poletje pa je ona spoznala tipa, s katerim je od takrat skupaj, in se zdaj mogoče vidiva 1krat mesečno..me je prizadelo, ampak imam dosti drugih kolegic, s katerimi lahko grem na kakšno kavico in klepet..
za to prijateljico pa mislim, da se bo želela vrniti, ko pač z tipom konča..je bilo že v preteklosti tudi tako..takrat je ostala brez vseh..družila se je le z mano..zdaj pri novem je pa še mene "zavrgla"..tudi taki obstajajo..
ne rečem, kak večer sem rada s tipom, da kaki film pogledava in če me kdo kliče, pač ne skočim takoj..se zmenim za drugič..da bi pa koga izključila iz življenja, pa ne..
Nica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Nica » 21. Apr. 2010 10:54

Jaz imam fanta, ampak vseeno grem tudi sama ven in po nakupih s prijateljico, na kakšno zabavo ali kamerkoli me že povabi. Če je tako gre tudi moj fant z mano, če je pa tako pa grevi sami.

Vedno ampak vedno z zelo redkimi izjememi, če me kdo pokliče rečem da ne morem. Za druženje in prijatelje je vedno čas. Medtem ko pa jaz pokličem in predlagam druženje pa imajo izgovore. Lani mi je prekipelo, ko sem 1 teden pred mojim rojstnim dnem poslala vabila na zabavo, tudi takim, ki se poznamo od malega in sem jih smatrala kot najboljše prijatelje in so dobro vedeli kdaj imam rojstni dan, vendar sem bila zares užaljena, ker so imeli izgovore zakaj ne morejo priti. Čeprav je tisti cel vikend padal dež, in sem preverila bili so doma priklopljeni na chat na FAcebooku.

- Eni prijateljici s fantom se ni dalo vozit tako daleč
- druga s fantom tudi, ker je njemu škoda bencia in je fant nesocialen
- drugi se ni dalo, pa je soseda
- en je bil kao drugam prej povabljen
- ena kao ni imela prevoza.

Toliko o prijateljiih.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 21. Apr. 2010 11:02

Ok lol, js nobeno leto ne pridem na žurke od kolegic.. zato ker majo vse neke svoje drušne zravn, men se pa ne da gužvat med 35 folka, ki so prišli zastonj jesti in pit.. lahko gremo na pjače, teh rojstnodnevnih zabav se pa izogibam na veliko. Hudič, pa mi še nobena ni zamerla, kako dobre so moje kolegice :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 21. Apr. 2010 13:33

Tudi sam sem prijateljeval s sošolcem, bila sva nerazdruzljiva celo osnovno in srednjo šolo (12 let), vse dokler ni on dobil punco. Od takrat naprej se nisva niti enkrat dobila vsaj na pivu, sploh ni našel časa.
Kar je pri vsem tem največji nesmisel je to, da taki primerki zaradi partneric, oz. punce zaradi partnerjev obrnejo hrbet prijateljem in prijateljicam. Da ne omenjam tega, kaj se zgodi potem, ko se taki razidejo s partnerico oz. partnerjem.
Bella*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Bella* » 21. Apr. 2010 15:06

Roberta R. napisal/-a:Ok lol, js nobeno leto ne pridem na žurke od kolegic.. zato ker majo vse neke svoje drušne zravn, men se pa ne da gužvat med 35 folka, ki so prišli zastonj jesti in pit.. lahko gremo na pjače, teh rojstnodnevnih zabav se pa izogibam na veliko. Hudič, pa mi še nobena ni zamerla, kako dobre so moje kolegice :)

torej imaš prave kolegice... jaz enkrat res nisn mogla it na en rojstni dan, sem šla pa nekaj dni kasneje voščit... in ker nisem prišla mi zaj pol "prijateljic" zameri... tudi tiste od katerih sploh ni bil bday. wtf? ne vidim smisla no. saj vseeno kr naj zamerijo in delajo dramo, se majo vsaj s čim za ubadat :D
Dare to be yourself...
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 21. Apr. 2010 15:36

jaz bi bila pa kr malo žalostna če moja dobra prijateljica ne bi hotela na rojstni dan če bi jo povabila.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 21. Apr. 2010 15:40

ja pač sem jim povedala, da mi ful ne paše na take žure hodit, pa da raj vidim, da se dobimo al pri kteri doma, al pa na kkšni kavi lahko tudi zvečer na pivu, se vsaj lahko normalno zgovarjaš.. hvala bogu, zdej ostaja samo še ena, ki sploh prireja rojstnodnevne zabave na ta način..
Nikol pa nism vidla smisla v tem, da nekomu zameriš, če ne pride na zabavo za rojstni dan..
(__/)
( o.O)
(")_(")
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 21. Apr. 2010 15:49

sej nisem mislila v smislu da bi ji zamerila, pač mi ne bi bilo ravno vseeno.

Itak pa vsakemu svoje. Glavno da mate ve urejeno to.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 23. Apr. 2010 13:08

marjancax napisal/-a:Jaz imam podobne izkušnje. Ne, da ne bi bila več moja prijateljica, ampak nima več časa zame. Za nekatere punce potem obstajata samo fant in domače ognjišče.

Ko boš sama doživela isto boš razumela. Verjetno punca veliko dela in ko pride domov je izmučena in se ji ne da it ven, ostali čas pa preživi s fantom. Res je ful težko uskladit vse skupaj, ni da nočeš več, ampak enostavno ne moreš. Nažalost potem zgubiš stike, ampak res ne gre.

Sicer pa nekatere ljudi enostavno "prerasteš" in lahko, da se pač ne razume najbolje več s tabo in je navedla ta razlog. Veliko ljudi pa je tudi takšnih, da ko se zaljubijo vidijo samo svojega partnerja, kasnejo ko pa pridejo na realna tla, pa se spet spomnijo na prijatelje. Tak to je :)
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 23. Apr. 2010 13:18

shania napisal/-a:
marjancax napisal/-a:Jaz imam podobne izkušnje. Ne, da ne bi bila več moja prijateljica, ampak nima več časa zame. Za nekatere punce potem obstajata samo fant in domače ognjišče.

Ko boš sama doživela isto boš razumela. Verjetno punca veliko dela in ko pride domov je izmučena in se ji ne da it ven, ostali čas pa preživi s fantom. Res je ful težko uskladit vse skupaj, ni da nočeš več, ampak enostavno ne moreš. Nažalost potem zgubiš stike, ampak res ne gre.

Brez zamere, ampak to je bullsh*t.. vsi delamo, študiramo, mamo tudi fante, treba je pol preživljat čas tut z družino, met nekaj časa zase, pol so še kakšni hobiji, obveznosti.. pa se vseeno najde čas tut za kolege, če si to želiš. Če pa interesa ni, si pa hitro lahko "prezaposlen"..
(__/)
( o.O)
(")_(")
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 23. Apr. 2010 13:23

meni je bilo tudi smotano, da ena na moj rojstni dan ni prišla... sem se počutila, kot da ne praznujem jaz... tak da...
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 23. Apr. 2010 13:30

Roberta R. napisal/-a:
Brez zamere, ampak to je bullsh*t.. vsi delamo, študiramo, mamo tudi fante, treba je pol preživljat čas tut z družino, met nekaj časa zase, pol so še kakšni hobiji, obveznosti.. pa se vseeno najde čas tut za kolege, če si to želiš. Če pa interesa ni, si pa hitro lahko "prezaposlen"..

Nič zamere, sej sem v nadaljevanju tud to napisala, da lahko da je samo to navedla kot razlog. Vem da se da vse uskladit, ampak včasih je res težko. Sama sem tud mela obdobje, ko sem delala cele dneve, ampak res ful, tako da sem prosti čas preživela s fantom, pa še to mi je komaj uspelo. Vendar je prijateljica razumela, sem se ji potem oddolžila, takoj ko sem imela čas.Ker res se ti tistih par minut, ko si doma,se ti včasih res ne da, ker si izmozgan.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov