Ko te prijateljica enostavno zavrže
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Lally* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
- Kraj: LJ
Ne vem zakaj sm pomislna na to, ampak sem mela enkrat podobno izkušnjo. Bivši fant od moje dolgoletne prijateljice, je bil tko posesiven in ljubosumen na vse ljudi okrog njene punce, da je 'mogla' prekint vse stike z bližnjimi.
Js sm tut takrat mislna kva se je njej obrnl v glavi, da me je kr naenkrat skenslala, ampak mi je čez čas vse razložila.
Ti svetujem, da ji daš mal časa, potem se pa malo pogovorta, pa boš vidla kakšna je situacija.
Js sm tut takrat mislna kva se je njej obrnl v glavi, da me je kr naenkrat skenslala, ampak mi je čez čas vse razložila.
Ti svetujem, da ji daš mal časa, potem se pa malo pogovorta, pa boš vidla kakšna je situacija.
-
Nincheq* - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 6. 2008
- Kraj: Vrhnika
*Lally* napisal/-a:Ne vem zakaj sm pomislna na to, ampak sem mela enkrat podobno izkušnjo. Bivši fant od moje dolgoletne prijateljice, je bil tko posesiven in ljubosumen na vse ljudi okrog njene punce, da je 'mogla' prekint vse stike z bližnjimi.
ah ja, njej se je res neki obrnil v glavi, ker fanta nima tazga, da ji ne bi pustu se družit z drugimi..
-
Nincheq* - Sramežljivka
purple_rain napisal/-a:A je dejansko to rekla? Da "ne more bit več tvoja prijateljica" (ker tole je res neumno od nje)?Nincheq* napisal/-a:Potem pa jo, ko se en mesec nisva nič slišali in ko ni odgovarjala na moje sms-e, pokličem, in vprašam, kaj je narobe, zakaj me nič več ne pokliče... Za odgovor pa dobim, da ne more bit več prijateljica z mano, da nima časa, da bi tisti čas, ki ga še ima, rada preživela s fantom (skupaj sta že več kot 2 leti)..
Kaj pa če je mogoče v kakšenm takem obdobju, če praviš da se je kar naenkrat začela tko obnašat, da ji ni preveč do druženja in se še najbolj udobno/varno počuti pri fantu?
Sem sama čez neki podobnega šla enkrat, sem tud mal zavračala družbo takrat, res mi ni blo za med ljudi hodt, samo pri fantu sem tičala, ker je pač razumel oz. ne spraševal sploh...k sreči so tapravi ostali okol mene; sem jim pa tud povedala, da sem mela težave sama s sabo in da sem jim hvaležna, sam nej probajo razumet.
ja, kr tko je rekla, da z njene strani ne more bit več tko kt učasih. pa kr iz lepga, k pred tem ni blo nč vidt, da bi blo karkol narobe, vse je blo normalno... tko da mi je še tok bl čudn vse skup. ampak ja, očitno itak nism dost vredna, da bi mi razložila, tko da bo treba sprejet njeno odločitev.
-
Nincheq* - Sramežljivka
claire napisal/-a:to je pa zato, ker ene mislite, da prijateljstva trajajo celo življenje (takih je miniminimalno). in potem ste vse obupane, ker vas ena odje** zaradi fanta. pustimo zdaj to tvojo prijateljico in njeno "prav" "narobe" obnašanje, ker vsi vemo, da to ni prav in blablabla.
najdi si novi družbo. in potem spet novo in spet. jebi ga. to tako nanese. sama sem izgubila stike z mnogimi prijateljicami za katere bi si svoj čas upala trditi, da jih ne bom. in se sedaj družim z nekaterimi veliko manj kot prej. pač. ni časa za vse. in tudi ti greš njej na živce, če ima ona tebe v mislih kot obvezo 5krat na teden.
meni zadostuje, da se vidim s svojimi prijateljicami (tistimi pravimi) kakor pač nanese. magari na 3 tedne. kratko al sladko.
nehaj jokcat tu gor po forumih, pokliči kakšno drugo prijateljico in stvar rešena.
sej nč ne jokcam tuki gor.. nism še zasledila take teme, pa sm sam pač hotla delit moje izkušnje in slišat vaša mnenja. vem, da mam še druge prjatlce in sm se čist sprjaznla, da je te zgodbe konec, je pa še vseeno težko zgubit nekoga, ki ti je bil ves čas tako blizu..
Pa težko vrjamem, da sm ji bla obveza 5x na teden, ker sem jo res poklicala 1x na teden za kakšnen sprehod, in nisem z njo visela po cele dneve in ji vsak dan težila, da morve bit skupaj. zato je vse skp tok težje razumet.. to je vse.
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
Podobni primer pri meni: nekaj let nazaj sem imela 'najboljšo prijateljico'. In ta 'najboljša prijateljica' je ves čas imela ljubosumne izpade, pika na i pa je bila, ko sem jaz bila sprejeta na neko določeno šolo, ona pa ne. In si je neko bedarijo izmislila in od takrat se nisva več nikoli slišali. Ene ženske so res bolane..
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
claire napisal/-a:to je pa zato, ker ene mislite, da prijateljstva trajajo celo življenje (takih je miniminimalno). in potem ste vse obupane, ker vas ena odje** zaradi fanta. pustimo zdaj to tvojo prijateljico in njeno "prav" "narobe" obnašanje, ker vsi vemo, da to ni prav in blablabla.
najdi si novi družbo. in potem spet novo in spet. jebi ga. to tako nanese. sama sem izgubila stike z mnogimi prijateljicami za katere bi si svoj čas upala trditi, da jih ne bom. in se sedaj družim z nekaterimi veliko manj kot prej. pač. ni časa za vse. in tudi ti greš njej na živce, če ima ona tebe v mislih kot obvezo 5krat na teden.
meni zadostuje, da se vidim s svojimi prijateljicami (tistimi pravimi) kakor pač nanese. magari na 3 tedne. kratko al sladko.
nehaj jokcat tu gor po forumih, pokliči kakšno drugo prijateljico in stvar rešena.
Minimalno? zanimivo.. js mam 4 tesne kolegice.. 2 že od male šole (15 let), eno od prvega razreda in eno tam nekje od petega.. po osnovni šoli, nismo šle v iste šole, ne na iste fakse, vse smo že najmanj 2 leti poparčkane.. in nam znese.. tut če kdaj samo enkrat na mesec, pa se dobimo. Vse se da, če je volja..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
tudi jaz imam res dobro kolegico še iz osnovne šole in še nikoli ni prišlo med nama do večjih prepirov. Da pa bi se začeli prepiri zaradi fanta in da zaradi tega ne bi imele več časa ena za drugo...ni šans.
Če te kolegica zapusti zaradi fanta, ni prava kolegica. Je bilo pri meni že dost takšnih primerov. V tistem trenutko je težko ampak potem kaj hitro ugotoviš da se ne splača sekirati zaradi takšne osebe.
Če te kolegica zapusti zaradi fanta, ni prava kolegica. Je bilo pri meni že dost takšnih primerov. V tistem trenutko je težko ampak potem kaj hitro ugotoviš da se ne splača sekirati zaradi takšne osebe.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
ne vem, kaj naj rečem, žal mi je - očitno tudi taki ljudje obstajajo No, če bosta šla kdaj s tem tipom narazen, me pa zanima, kaka bo situacija... Kaka nova tema: Joj, fant me je pustil, nikogar nimam.
Poznam punce, ki so takorekoč zalepljene s fantom Ampak... to je njihova izbira.
Poznam punce, ki so takorekoč zalepljene s fantom Ampak... to je njihova izbira.
-
nanamiša - Cosmofrik
marypa napisal/-a:Poznam punce, ki so takorekoč zalepljene s fantom Ampak... to je njihova izbira.
in to je nekaj najbolj neumnega in smešnega... Potem pa pride enkrat do razhoda ( čeprav sta mislila da bosta do konca življenja skupaj) in punca nima nikogar, ker je vse prijatelje zapustila samo zaradi enega fanta.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
pa ne samo to, sej se ja naveličata en druzga.. js bi bla mojga kmal sita, če bi skos skup tičala
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
nanamiša - Cosmofrik
to pa tko al tko. Takšni ljudje so res dobri da zdržijo kej takšnega Jst se ga ž zdej ( pa daleč od tega da bi skos tičala skp) včasih tok naveličam da moram it stran da malo zadiham
-
tialda - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
Tudi jaz imam pravkar podoben primer. Z to (ex?) najboljšo prijateljico se že poznama od malega, videvali in slišali sma se zlo pogosto, skupaj hodili ven-tudi z ostalo družbo in zdaj ko se je zaljubila v njenega novega fanta se je vse naenkrat spremenilo. Nekaj časa sem še jo klicala če gre z mano oz. nami ven ali pa samo na kakšno kavo in vedno se je nek izgovor našel da pač nemore. Zdaj je že verjetno kak mesec ali celo več odkar sva se nazadnje slišale...ne razumem kako se lahko človek tako spremeni in niti pokliče ne. Mislim da fant vpliva nanjo! Kaj bi pa ve rekle na to? Se naj jaz SPET javim in poiščem pogovor??
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Nevem kok ste ve kej žleht ampak jaz bi tako "prijateljico" ob prvem problemu, ki bi ga imela in bi pršla jokat k men, gadko poslala v k*.
Nimaš kej, najdi si druge prijatelje oziroma pač..hmm..get over her.
Nimaš kej, najdi si druge prijatelje oziroma pač..hmm..get over her.
It was forever..but it didnt last long..
-
tialda - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
^^ja saj sem razmišljala o tem, samo sma bile res dobre prijateljice a takšna pa tudi ne rabi bit. Bom videla kak se bo stvar nadaljevala in če slučajno kdaj pride bom ji jaz tud "pokazala" kakšna je bila in kako se počutiš. Saj bo še ji žal, ampak mogoče bo prepozno..who knows!!
Nebo treba "iskat", mam še nekaj dobrih prijatlov čeprav ne takšnih kot je bila ona ampak ok...
Nebo treba "iskat", mam še nekaj dobrih prijatlov čeprav ne takšnih kot je bila ona ampak ok...
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
tialda napisal/-a:Tudi jaz imam pravkar podoben primer. Z to (ex?) najboljšo prijateljico se že poznama od malega, videvali in slišali sma se zlo pogosto, skupaj hodili ven-tudi z ostalo družbo in zdaj ko se je zaljubila v njenega novega fanta se je vse naenkrat spremenilo. Nekaj časa sem še jo klicala če gre z mano oz. nami ven ali pa samo na kakšno kavo in vedno se je nek izgovor našel da pač nemore. Zdaj je že verjetno kak mesec ali celo več odkar sva se nazadnje slišale...ne razumem kako se lahko človek tako spremeni in niti pokliče ne. Mislim da fant vpliva nanjo! Kaj bi pa ve rekle na to? Se naj jaz SPET javim in poiščem pogovor??
Men je to naredla prijateljica, s katero sva bili iz vrtca skupaj. Po 4 mesecih pobud z moje strani in njene ignorance sem zaključla to zgodbo. In tako mi je lepše
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov