Ko te prijateljica enostavno zavrže

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 23. Apr. 2010 14:31

shania napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:
Brez zamere, ampak to je bullsh*t.. vsi delamo, študiramo, mamo tudi fante, treba je pol preživljat čas tut z družino, met nekaj časa zase, pol so še kakšni hobiji, obveznosti.. pa se vseeno najde čas tut za kolege, če si to želiš. Če pa interesa ni, si pa hitro lahko "prezaposlen"..

Nič zamere, sej sem v nadaljevanju tud to napisala, da lahko da je samo to navedla kot razlog. Vem da se da vse uskladit, ampak včasih je res težko. Sama sem tud mela obdobje, ko sem delala cele dneve, ampak res ful, tako da sem prosti čas preživela s fantom, pa še to mi je komaj uspelo. Vendar je prijateljica razumela, sem se ji potem oddolžila, takoj ko sem imela čas.Ker res se ti tistih par minut, ko si doma,se ti včasih res ne da, ker si izmozgan.

Ja ok, itak, obdobje.. ni problema.. tud js včasih doma grejem kavč in ne grem nikamor, itak se naredi, da se ti ne da, da si preveč utrujen, imaš slab dan.. kakorkoli.. seveda to prijatelji razumejo.. tut js razumem, če mi kdaj kkšna reče, da bo raj doma televizijo gledala, ker se ji ne da z mano na rolerje ali na kavo.. ni problema.
Ampak, da pa kar naenkrat ko dobi fanta, pa nima časa za nič drugega, tega pa ne morem razumet.. hvala bogu, nimam takih problemov.. vse kolegice smo že dovolj dolgo v zvezah, da se nam ne lubi več skos s fanti vkup tičat :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 23. Apr. 2010 17:03

Jaz pa nisem izgubila prijatelce zato, ker bi ona imela na novo fanta... ampak ker ona nima nikol časa zame. Vsaj ona tako pravi. Jaz imam fanta že skoraj 3,5 leta pa sem skoraj vedno šla ven z njo žurat, na kavico, v šoping. Ona pa je našla neko novo družbo, nima časa niti poklicat, na sms odpiše čez dva dni. jeb** take prjatle :D Nekaj časa sem se še sekirala in jo klicala, zdaj se mi pa še to zdi brezveze. Sploh mi je bilo pa najbolj smešno, ko sem zadnč govorila z enim kolegom, in mu je ta kolegica jamrala, da baje jaz nimam časa. Sicer nevem kako si potem razlaga smse, ki jih jaz pošlem v smislu, naj pove kdaj si bo vzela čas za eno kavico, ker jaz se lahko prilagajam.

ehhh...
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 24. Apr. 2010 0:19

Shimmie_ napisal/-a:Jaz pa nisem izgubila prijatelce zato, ker bi ona imela na novo fanta... ampak ker ona nima nikol časa zame. Vsaj ona tako pravi. Jaz imam fanta že skoraj 3,5 leta pa sem skoraj vedno šla ven z njo žurat, na kavico, v šoping. Ona pa je našla neko novo družbo, nima časa niti poklicat, na sms odpiše čez dva dni. jeb** take prjatle :D Nekaj časa sem se še sekirala in jo klicala, zdaj se mi pa še to zdi brezveze. Sploh mi je bilo pa najbolj smešno, ko sem zadnč govorila z enim kolegom, in mu je ta kolegica jamrala, da baje jaz nimam časa. Sicer nevem kako si potem razlaga smse, ki jih jaz pošlem v smislu, naj pove kdaj si bo vzela čas za eno kavico, ker jaz se lahko prilagajam.

ehhh...

Joj tole mene tudi tko razpizdi. Sem jo klicala po stokrat, ji drgljala na msnju pa ne vem kaj še vse, pa ni bilo nobenga odziva. Ko smo se pa čez nekaj časa slišale mi začne prbijat, da kje sm, da me ni nič slišat, da kdaj se kej dobimo... Kr neki res... :roll:
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 24. Apr. 2010 8:50

haley... točno tako je tudi pri meni. Potem pa tisti tipični stavek... Kje pa si, saj te nič ne slišim/vidim..
Jaz sem misnila, da sva res frendici, ker sva bili edini, ki se nisva nikoli skregali, medtem ko je ene par kolegic že skenslala.... vedno sva se slišali, pošiljali smse,.... Nekaj časa sm bla še res užaljena, ker je vsem drugim govorila svoje probleme, le meni ne. zdaj mi je pa res vseeno. Si tud jaz lahko najdem veliko bolše kolegice :)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 24. Apr. 2010 9:38

Shimmie_ napisal/-a:haley... točno tako je tudi pri meni. Potem pa tisti tipični stavek... Kje pa si, saj te nič ne slišim/vidim..
Jaz sem misnila, da sva res frendici, ker sva bili edini, ki se nisva nikoli skregali, medtem ko je ene par kolegic že skenslala.... vedno sva se slišali, pošiljali smse,.... Nekaj časa sm bla še res užaljena, ker je vsem drugim govorila svoje probleme, le meni ne. zdaj mi je pa res vseeno. Si tud jaz lahko najdem veliko bolše kolegice :)

Točno tako... :)
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 20. Maj. 2010 18:07

positive vibration napisal/-a:
tialda napisal/-a:Tudi jaz imam pravkar podoben primer. Z to (ex?) najboljšo prijateljico se že poznama od malega, videvali in slišali sma se zlo pogosto, skupaj hodili ven-tudi z ostalo družbo in zdaj ko se je zaljubila v njenega novega fanta se je vse naenkrat spremenilo. Nekaj časa sem še jo klicala če gre z mano oz. nami ven ali pa samo na kakšno kavo in vedno se je nek izgovor našel da pač nemore. Zdaj je že verjetno kak mesec ali celo več odkar sva se nazadnje slišale...ne razumem kako se lahko človek tako spremeni in niti pokliče ne. Mislim da fant vpliva nanjo! Kaj bi pa ve rekle na to? Se naj jaz SPET javim in poiščem pogovor??

Men je to naredla prijateljica, s katero sva bili iz vrtca skupaj. Po 4 mesecih pobud z moje strani in njene ignorance sem zaključla to zgodbo. In tako mi je lepše :wink:

Torej, tule je še enkrat na kratko opisana moja zgodbica.

No, tokrat sem jaz za spremembo tista, ko prosi za kak nasvet.
Kmalu imamo obletnico valete. In po dveh letih se bova prvič spet videli. Če bo sploh prišla, ker kolikor jo poznam, je ne bo, ker se bo bala, da bi ostala sama.
Pa, če vseeno pride...ne vem, kak naj se obnašam. Če bi se ravnala po čustvih, bi jo ignorirala 100% al pa bi bla taka svija do nje, da bi ji hotla v enem večeru vrnit vso tisto sekiranje in gnilo počutje, ki sn ga jaz preživela takrat, ko sn se edina še trudla za naju...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 20. Maj. 2010 19:30

^^kaj pa "stisnit zobe" za tisti večer in špilat kot da nič ni bilo, oz. z minimalno možno vljudno interakcijo? :nixweiss:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 20. Maj. 2010 20:02

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 20. Maj. 2010 20:17

Minimalna vljudna interakcija se tudi meni zdi najboljša izbira. Ne delat scen pred vsemi, ker ni vredno.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 20. Maj. 2010 20:17

Jst bi ji povedala, kako bedno in gnilo sem se počutila zarad nje, kako sem prizadeta, da ji je najino prijateljstvo tako malo pomenilo.....prvič zato, da si olajšam dušo in drugič zato, da bo vedela, kako me je prizadela. Potem pa normalno z obletnico naprej.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 20. Maj. 2010 20:18

Delat se, kot da ni blo nič, se niti slučajno ne mislim, niti ne bi mogla.
Nisem zdaj mislila, da bi kake scene delala, lol, ne znam jaz tega :lol: Pač, če bi me slučajno vprašala, kak sem, da ji samo rečem, da boljše, odkar sm jo skensala :D

Itak pa bom po dooolgem času srečala tolko drugega folka, s kerimi si bomo meli tolk zanimivih stvari za povedat, da niti ne bom mela časa se ubadat z njo. Kar je po mojem še najbolš. Če bom mela nonstop folk okol sebe, ne bo upala se mi približat.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
girl92
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a girl92 » 23. Jun. 2010 18:02

če te zavrže nimaš kaj naredit...ne morš samo ti vlagat v neko prijateljstvo.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov