Ko te best frend zapusti

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
DiNozzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2011
Kraj: Divjina

Neprebrana objavaNapisal/-a DiNozzo » 31. Avg. 2011 5:47

CorfuGirl napisal/-a:...mate res best frenda in da si povest čisto vse...vsee!!

To ni ravno najboljši prijatelj, to je bolj psihiater, oz. še bolj slikovito (ker je vkomponiran celibat) spovednik.

Pa pride dan ko se njemu nekaj premakne in po letud ni prizna da vas ma rad bolj ko frendico..

Dolgo časa je čakal, celo leto. Pa vseeno ni zdržal in je moral s čustvi na plano. Ampak če bi vztrajal še malo dlje bi prišel v ožji izbor za pričo na poroki.

Vedel je čist vse o meni.,zares vse.Jaz pa o njeme..

Hja, tole ni dobra osnova za izgrajevanje romantične zveze, če že vse veš o partnerju...dobre in slabe stvari. Kje je tu kakšno navdušenje, presenečenje -- SPONTANOST? Ničesar od tega ni, ker se vse že ve vnaprej. Dolgčas...

cele dneve mi je govoril da me ma rad da sem samo njegova...skratka res je bilo najlepše.

Fante je uporabil težko topništvo, mislil je, da te bo z emocionalnim pritiskom zlomil. Najbrž mu je nekdo z nekega foruma svetoval naj poizkusi, saj bi tako vsaj vedel kje je. Začelo se je dobro, jasno, vsaka pozornost godi, v nadaljevanju pa...

Ampak se je malce zataknilo pr tem ko sva pršla do teme če bova skupaj al ne.

...v nadaljevanju pa se je zgodilo pričakovano. Draga, spoštovana "Punca s Krfa", prosim če si odkrita in ne zavajaš. Zataknilo se ni šele sedaj, ampak je bilo zataknjeno že od samega začetka. Temu dečkotu je bilo že na začetku namejeno posebno mesto v tvojem srcu pod rubriko "samo prijatelj".

Skratka bilo je mal nezaupanja ker sva preveč vedela eden o drugem

Njet, njet, njet...tole je tipična ženska "špraha"; ko je treba zameglit bistvo. A se vam ženskam to zdi še posebej feminilno, da ste tako nelogične ali si enostavno ne morete pomagati. Pazi zdej ta prevod: "Skratka full mi je dolgočasno, ker vse veva eden o drugem." Pa še obrazložitev za vse nejeverne osebke: na začetku posta "Punca s Krfa" govori o popolnem (verbalnem) zaupanju, tukaj pa o nezaupanju...opsa, nekonsistenca. Kadarkoli kdorkoli naredi takle retoričen spodrsljaj izgubi na verodostojnosti.

me je ves dan objemal itd..

Jaz rad objemam svojo babico, pa mamo, teto, sestrično, nečakinjo -- to je popolnoma platonsko; dečko si upal nič bližje, tipični Copaticus Slovenicus. Tisti itd pomeni samo to da te je prijel za roko, te pogledal v oči in oba izpostavljal nevarnosti hiperglikemije -- znano tudi kot nevarno povišan (krvni) sladkor. Takrat ko bi moral zares pokazati kaj si on želi od razmerja je enostavno zatajil -- zato pa je najboljši prijatelj.

Poznam ga in vem da ni nikoli bil nesramen do noeben punce..če je ni želel si je izmislil najbolj butast izgovor al pa dal ignor...

Odklanjal je druge, ki so bile vnete zanj, in to je počel samo zato, da je lahko bil s teboj.

Sigurno ni nobene podobnosti
http://www.youtube.com/watch?v=O7E-QMFyyg4

Zdolga, vsi tisti, ki ste v podobni godlji: 99% prijateljskih zvez med M in Ž je takih z razlogom. In ta razlog ni njena zaljubljenost ali da bo, morda enkrat, nekoč, v daljni prihodnjosti ugledala luč in se zaljubila. No-go, to ni ljubič pofl, to je lajf.
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.

- Herbert Hoover on engineering
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 31. Avg. 2011 7:34

Bravo Dinozzo za tale post!
kataya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kataya » 31. Avg. 2011 8:03

DiNozzo napisal/-a:Jaz rad objemam svojo babico, pa mamo, teto, sestrično, nečakinjo -- to je popolnoma platonsko; dečko si upal nič bližje, tipični Copaticus Slovenicus. Tisti itd pomeni samo to da te je prijel za roko, te pogledal v oči in oba izpostavljal nevarnosti hiperglikemije -- znano tudi kot nevarno povišan (krvni) sladkor. Takrat ko bi moral zares pokazati kaj si on želi od razmerja je enostavno zatajil -- zato pa je najboljši prijatelj.

Kaj pa bi on moral naredit, če bi hotel kaj več kot le prijateljstvo?
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 31. Avg. 2011 9:53

^Daj napiši da se hecaš s tem vprašanjem ( sklepam, da si ženska ).

Sprašuješ namreč kot kakšen tip, ki ne ve, kaj naredi, da pri ženskah ne bo smao prijatelj.
kataya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kataya » 31. Avg. 2011 16:30

Džeki napisal/-a:( sklepam, da si ženska )
Ej ne, a res :roll: :lol:

Sprašujem CorfuGirl, kajti ta pristop:

CorfuGirl napisal/-a:in me je ves dan objemal itd.
...očitno pri njej ni vžgal.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 31. Avg. 2011 17:06

Lol no shit da ni vzgal. Jao kaj nic ne poznas same sebe, da bi vedela zakaj to ni uredu in kaj bi moral naredit? Najbolj smesno je da toliko zensk "dela na sami sebi" pa se ne potrudijo niti razumet sebe.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 31. Avg. 2011 17:29

La Vita Buona napisal/-a: In vrhunec ljubezni zame niti približno ni partnerska zveza s seksualnim življenjem.

Potem takem kdor ne živi v partnerskem odnosu sploh ne pozna ljubezni.

Prva izjava logicno ne implicira druge.

Polovica nadaljinih stavkov tudi v kontekstu sosednjih stavkov nimajo nobenega pomena ali informacije. Ostala polovica je preprosto napacna.
Ne razumes osnovnih realnosti zivljenja, kaj sele mosko-zenskih odnosov.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 31. Avg. 2011 17:36

CorfuGirl napisal/-a:Nisem ga zavrnila...to nisem nikjer napisala.Pač s tistim ko sem rekla da se je zataknilo sem mislila to da nisva vedela če bova zmogla ta korak.
Ja nisi mu direkt v fris rekla da ne. Ampak je on hotu bit skupaj ti si pa zacela motovilit, kar je v mojih knjigah zavrnitev, vsakemu k ni retardiran je jasno kok je ura. Lol kako veselo govoris v dvojini: nista vedela ce bosta zmogla haha. Si kar predstavljam pogovor: "tako te imam rad, rad bi bil s tabo", "jst te mam tut ful rada samo ne vem ce je to dobra ideja, ker sva si ful prevec podobna bla bla bla bullshit bullshit", copatko:"ja imas prav, mogoce res ni najboljsa ideja". Vidite, ocitno ni slo za zavrnitev, saj sta se strinjala. :lol:
kataya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kataya » 31. Avg. 2011 17:39

Mahagonij napisal/-a:Lol no shit da ni vzgal. Jao kaj nic ne poznas same sebe, da bi vedela zakaj to ni uredu in kaj bi moral naredit? Najbolj smesno je da toliko zensk "dela na sami sebi" pa se ne potrudijo niti razumet sebe.

Sem CorfuGirl vprašala, kaj bi moral tip naredit, da bi pri njej vžgalo.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 31. Avg. 2011 18:15

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 31. Avg. 2011 20:09

Kolk sta vidva zares stara?
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
Uporabniški avatar
DiNozzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2011
Kraj: Divjina

Neprebrana objavaNapisal/-a DiNozzo » 01. Sep. 2011 5:50

Džeki napisal/-a:Bravo Dinozzo za tale post!

Hvala Džeki.
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.

- Herbert Hoover on engineering
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 01. Sep. 2011 9:23

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 05. Sep. 2011 10:23

Sam da povem da se je vse rešilo.Fant se mi ie opravičil in mu je žal za vse :) Tak da je vse naprej tako kot je bilo...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 05. Sep. 2011 10:26

^^in kaj to pomeni za vaju, imata kakšen "status"?
Ker "tako kot je bilo", je bila ena velika zmeda. :P

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov