Ko te best frend zapusti

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 29. Avg. 2011 13:22

pomiri se! Tip je sam zatreskan in se mu vracajo flese iz tvoje preteklosti1

Je pa res da mi je kar naprej pred oči metal druge moške... še svojega najboljšega kolego s katerim se jaz res zelo zastopim.

Pusti ga pri miru par dni! Ti bo pisal :D

pa se tole...
cim vec bos rinila in se opravicevala bos dobijala grse sms-e, ker tip hoce tvojo pozornost, ki je ocitno ne dobi zadosti od tebe. Tip hoce, da se ti pocutis isto kot se on in ti posilja take stvari, da se bo preprical kokl ti deljansko pomeni...

Res pusti ga pri miru...verjemi bo sam prisol nazaj
Uporabniški avatar
bubble.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bubble. » 29. Avg. 2011 14:46

^^ se strinjam. pri meni je bilo čez nekaj časa isto. jaz sem ga pustila pri miru, sem si mislila svoje in živela dalje. sam od sebe je kar iz lepega začel zopet navezovati stike. ampak neuspešno za kaj več, kot par besed. aja, pa tista "zveza" ni bila zveza v pravem pomenu besede. tisto zvezi še podobno ni bilo. ampak se je končalo na neprijeten način. :) kakorkoli. pusti ga pri miru, čas bo naredil svoje.
you never know how strong you are, until being strong is the only choice you have..
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 29. Avg. 2011 14:54

To da se stiki tkejo in razdirajo je nekaj čisto običajnega, dobrodošla v življenju. Te je pač skenslal, move on.

Akvamarin napisal/-a:Pusti ga pri miru par dni! Ti bo pisal
Enako velja za ženske.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 29. Avg. 2011 15:45

Hm par stvari. A ti bi rada hodila z njim, al bi ga imela mal za rezervo?

To razčisti pri sebi. Govorila si samo kaj on hoče, nič kaj ti hočeš.

Pol pa, če je tok butast, pa mu je kdo neki natvezu, pa verjame unmu - njegov problem. Če te ne more niti vprašat, za kaj se je šlo.

Za božjo voljo nehi se mu že opravičevat. Sej sploh ne veš, za kaj se opravičuješ :!:

Nehi rint v njega. Nobenga smsa, nobenega razščiščevanja. Bo že prišel sam k teb, če bo hotu. Jaz bi ga še zbrisala iz fb. Nej se mal zasekira, kaj je naredu, bedak :roll:

(moje osebno mnenje - hotu te je za punco, probavu nekaj časa, pol mu je pa en oči odprl, da nič ne bo - poglej naslov teme - BEST FREND)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 29. Avg. 2011 20:12

2X
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 29. Avg. 2011 20:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 29. Avg. 2011 20:12

Prijateljstvo med M IN Ž seveda da obstajajo. Jaz se vedno poslužujem da se enostavno odločim da ne bom imel nobenih namenov z njo, ali da bi kaj sanjaril....včasih je škoda uničit nekaj kar odlično deluje...je še 3.5 miljarde žensk na svetu..z vsemi mi pač ni treba sexati :P

Mislim da si ti še ena tipična ženska, ki tipu ni ajsno povedala da nič noče od njega (naj ti povem, da noben moški ni majstore telesne govorice), plus če je bil obupan in si bila ti vsa sladka do njega, se je v njemu začelo nekaj premikati, in si mu dala upanje...in bolj kot sta bila skupaj, bolj je začel sanjati o teb, in namesto da bi ga postavila ne realna tla, si se še malo igrala z njemu. Verjamem da ti je pasalo da se je malo naslajal po tebi, saj bi lahko v primeru da ti ne bi bilo všeč uporabila besedo NE (ja celo moški jo razumemo).

In ja, najbrž ni sam pogruntal da ne bo nič....sklepam da mu je kak kolega povedal da je copata in da ne bo dobil tega, o čemer je sanjal.

Trenutno trpi njegov ego.
Pusti ga pri miru.

In ja, nikoli več ne bo kot je nekdaj bilo.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 29. Avg. 2011 20:24

Led Zeppelin napisal/-a:(naj ti povem, da noben moški ni majstore telesne govorice)

Led Zeppelin napisal/-a:se je v njemu začelo nekaj premikati

kok perfektna formulacija! :love:
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 29. Avg. 2011 20:31

Ja saj najbrž je res kot pravite.Je bil jezen na mene in je moral to dat ven z sebe al karkoli je že počel.Sam itak sem pa mnenja da tak grdo pa se res nebi smel obnašatl...iskreno rečeno me jezelo priazdel.Ta trenutek mi je vseeno zanj,za kasneje pa nevem.Sem govorila z njegovim frendom pa mi je rekel da mu je baje žal ker mu je sam omenil da neve kaj ga je pičilo da je to počel...ampak vzamem vse za rezervo.Kar bo bo...jaz se mu ne mislim klanjat in pisat sms..ni šanse.Če bo hotel bo sam pršel do mene in se opravičil...trenutno mi res dol visi kaj počne in kaj dela.
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 29. Avg. 2011 20:41

^^get off your high horse. :roll:
Sploh po temle zadnjem komentarju se men zdi, da si sam mal užaljena pač, prizadet ego, ker se noče več osladno vrtet okol tebe, medtem ko ti še nisi čist zihr a bi hotela kej več met z njim al ne.

Sploh pa ne verjamem, da se v enem letu že ustvari "najboljše prijateljstvo", samo na podlagi "pač povedat si VSE" (včasih je tud res kakšno stvar pač zamolčat); hočem rečt, že vajini začetki so skoraj zihr bili "mutni".
Iskreno, kaj si si pa obetala od svojih priznanj glede tvojih preteklih romantičnih podvigov?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 29. Avg. 2011 21:26

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 29. Avg. 2011 22:05

sirova štručka napisal/-a:sej pa tud dva, ki sta v zvezi, naj bi bila hkrati med seboj tudi najboljša prijatelja :P

eh, to so bedarije. Itak je jasno da ko si v zvezi si itak vse poveš, in je enak kot iskreno prijatelstvo.

Ne vem pa zakaj bi morala imeti ena oseba toliko titul, ena je dovolj pri meni. :D

Živjo to je moja punca Maja, je moja partnerica, ljubimka, najboljša prijateljica, osebna zaupnica in cimra :lol:
LadyBugy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a LadyBugy » 29. Avg. 2011 22:32

Ne vem, jaz sem nehala brat pri prvem odstavku.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 29. Avg. 2011 22:48

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 29. Avg. 2011 23:12

^^haha, odlično napisano.:lol:

sedi 5, v uporabi namigov in spretnega sukanja besed.

-------------------------------------

Lej, vem na kaj misliš...to da si z žensko prijatelj, še ne pomeni da jo nehaš gledati kot žensko..zdaj si pa razlagaj, kaj to pomeni.

In še zmeraj en vem zakaj bi mešal to punca je pa itak že potem najboljša prijateljica...am ne, punca je punca, prijateljica je prijateljica.
Uporabniški avatar
Black Diamond
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 8. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Diamond » 30. Avg. 2011 2:46

Nenavadno, da je tako reagiral, možno, da je to otročje obnašanje posledica njegovega strahu pred lastnimi čustvi, manj verjetno, da si storila/rekla nekaj, kar ga je konkretno zmotilo, ne da bi se tega zavedala in to opazila, morda obžaluje to, da so se stvari odvile v to smer in vse, kar se je zgodilo...

V letu dni človeka spoznaš dovolj, da te takšna stvar logično vrže iz tira, sploh pa bi morala drug drugemu nekaj pomeniti. V kolikor se zgodi, da nisi deležna niti spoštovanja, ki je osnova, se povsem upravičeno vprašaš WTF just happened.

Vsled dejstva, da sta se od nekdaj veliko pogovarjala in bila odkrita drug z drugim, je čudno, da brez konkretnega pojasnila dobiš takšen nepričakovan udarec. Sploh, ker med vama naj ne bi bilo skrivnosti.. No, očitno je on v sebi skrival nekaj, kar je s časom nakopičeno, ko je kaplja prelila rob, eksplodiralo. Do tega ni moglo priti hipoma in se je dlje kuhalo.

Hinavsko od njega, da se je tako zahrbtno pripravil za napad med tem, ko ti je govoril lepe stvari in se poljubljal s tabo, kar pove veliko o njegovem značaju. Si sploh želiš takšne osebe v svojem življenju?

Včasih so ljudje v ljubezenskih odnosih sploh drugačni kot v prijateljskih, če je torej krasen prijatelj, ni nujno, da je takšen tudi kot partner, čeprav je prijateljstvo osnova vsakega zdravega razmerja.

Odločitve, ki se tičejo meje med prijateljstvom in "nekaj več", niso enostavne. Vedno riskiraš, definitivno pa s prvim korakom v nekaj drugega povzročiš spremembo, ker ne bo nikoli več isto kot je bilo. Izguba je lahko prehuda, na drugi strani pa lahko pokasiraš najbolj idealnega partnerja zase, s katerim si zmagala. In nikoli ne veš, kakšen bo končni izid, kar je ironično vsled dejstva, da ga tako dobro poznaš..

Poznaš pa ga predvsem kot prijatelja, družabnika, nisi ga poznala kot ljubimca, partnerja, dokler nista prešla v to, zato ne veš niti kako ga zadovoljiti, ker si nisi na čistem z njegovimi zahtevami. Neizpolnjena pričakovanja, posebno kadar so močna in velika, pomenijo pač huda razočaranja, kadar niso izpolnjena, razočaran pa vsak reagira po svoje.

Zna biti, da je razočaran, mogoče obžaluje samo dejstvo, da se je vate zaljubil, lahko ga lastna čustva obremenjujejo in se jih boji, nanje pač ni pripravljen. Možno je, da te skuša odgnati, ker si mu zlezla pod kožo, noče se še bolj navezati, ker se je že preveč, raje se umakne, ker ne vzdrži pritiska..

Namerno te prizadane, hoče to, morda, da te odžene. Mogoče ne najde drugega načina. Mogoče ga na takšen način manj boli. Ali pa gre za zadostitev maščevalnosti.. Zakaj pa hoče stran, ve le on.. Kot sem rekla, ga je mogoče strah, kar je pri moških pogosto. In žalostno, ker ne pomeni nič drugega kot to, da čustveno ni uravnovešen, mu manjka odločnosti, zaupanja in definitivno ni zrel. Za razmerje pač mora biti pripravljen, če ni, beži.

Ker si upravičeno prizadeta, ker si bila ponižana, požrla pa si že dovolj ponosa, ohrani dostojanstvo in nikakor ne rini vanj. Povsem verjetno je, da bo prišel dan, ko te bo skesan prosil odpuščanja. Takrat dvakrat premisli, preden spet spustiš tako nepredvidljivega človeka v svoje življenje.
~¤You¤must be¤the change¤you wish¤to see¤in the world¤.~ {Gandhi}

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]