Ko te best frend zapusti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Predstavljajte si da mate res best frenda in da si povest čisto vse...vsee!!Pa pride dan ko se njemu nekaj premakne in po letud ni prizna da vas ma rad bolj ko frendico..
Bilo je isto pr meni.Vedel je čist vse o meni.,zares vse.Jaz pa o njeme..vsak da sva se skoraj slišala pa lahk klepatela po ure in ure...Pa je pršel en dan ko mi je priznal da me ma rad in takrat sem celo prvič prespapa pr njem čeprv nisva seksala...cele dneve mi je govoril da me ma rad da sem samo njegova...skratka res je bilo najlepše.Ampak se je malce zataknilo pr tem ko sva pršla do teme če bova skupaj al ne.Skratka bilo je mal nezaupanja ker sva preveč vedela eden o drugem...skratka še naprej je bilo lepo pa se nisva preveč obremenjvala s tem.Pa pride dpetek in me je ves dan objemal itd..dve ure za tisim ko sva se razšla pa so začeli padat težki sms...tak težki da nisem verjela da mi piše on.Skrat pisal je o tem da da želi da prekineva vse stike...da mu je vseeno za mene...da ga boli k**** kaj si mislim...sem si mislila da ma narobe dan in sem ga pustla v soboto pr miru...pa mu napišem en sms pa mi napiše nazaj če mi ni jasno da je mad nama končano...opet so padali grdi sms...v ta zadnjem mi je napisal da mi je rekel da je konec bla bla bla...na koncu sms pa mi dal še smejkota za lubčeka.In s tem sem jaz končala svoje pisanje sms.
Enostavno ne morem razumeti da me je nekdo skenslala po letu dni.Poznam ga in vem da ni nikoli bil nesramen do noeben punce..če je ni želel si je izmislil najbolj butast izgovor al pa dal ignor...mene pa je zabil v beton kot da sem najbolj nevredno bitje.Sem ga prosila naj mi neha s tem ker me uničuje on pa še bolj v mene....kot da me je začel sovražit.
Bilo je isto pr meni.Vedel je čist vse o meni.,zares vse.Jaz pa o njeme..vsak da sva se skoraj slišala pa lahk klepatela po ure in ure...Pa je pršel en dan ko mi je priznal da me ma rad in takrat sem celo prvič prespapa pr njem čeprv nisva seksala...cele dneve mi je govoril da me ma rad da sem samo njegova...skratka res je bilo najlepše.Ampak se je malce zataknilo pr tem ko sva pršla do teme če bova skupaj al ne.Skratka bilo je mal nezaupanja ker sva preveč vedela eden o drugem...skratka še naprej je bilo lepo pa se nisva preveč obremenjvala s tem.Pa pride dpetek in me je ves dan objemal itd..dve ure za tisim ko sva se razšla pa so začeli padat težki sms...tak težki da nisem verjela da mi piše on.Skrat pisal je o tem da da želi da prekineva vse stike...da mu je vseeno za mene...da ga boli k**** kaj si mislim...sem si mislila da ma narobe dan in sem ga pustla v soboto pr miru...pa mu napišem en sms pa mi napiše nazaj če mi ni jasno da je mad nama končano...opet so padali grdi sms...v ta zadnjem mi je napisal da mi je rekel da je konec bla bla bla...na koncu sms pa mi dal še smejkota za lubčeka.In s tem sem jaz končala svoje pisanje sms.
Enostavno ne morem razumeti da me je nekdo skenslala po letu dni.Poznam ga in vem da ni nikoli bil nesramen do noeben punce..če je ni želel si je izmislil najbolj butast izgovor al pa dal ignor...mene pa je zabil v beton kot da sem najbolj nevredno bitje.Sem ga prosila naj mi neha s tem ker me uničuje on pa še bolj v mene....kot da me je začel sovražit.
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
- Tezej
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 4. 2011
CorfuGirl napisal/-a:Vedel je čist vse o meni.,zares vse.Jaz pa o njeme..Pa je pršel en dan ko mi je priznal da me ma rad in takrat sem celo prvič prespapa pr njem čeprv nisva seksala...Skratka bilo je mal nezaupanja ker sva preveč vedela eden o drugem...
Ne razumem tega, da je bilo nezaupanje, ker sta preveč vedela drug o drugem. Ni ravno to poanta vsega, da o partnerju izveš in veš čimveč preden se z njim zapleteš? Meni se zdi to prej prednost kot slabost.
In ti je v teh sms-ih razložil zakaj to počne in zakaj želi končati vso to stvar?
Včasih se tudi motim
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:22, skupaj popravljeno 1 krat.
-
black_ariella - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2010
ne razumem: on ti prizna, da do tebe čuti nekaj več, pol pa te na koncu on skensla?? tu nekaj ne štima!
ali se je celo leto pretvarjal o tem, kakšen je, pa je hoto samo seksat s tabo, pa se ni izteklo in se te je zdaj hoto na hiter način rešit. ali je prišlo vmes nekaj, kar ti ne veš, njemu pa je obrnilo ves svet na glavo. ali se je zbal lastnih čustev (malo verjetno po vsem tem, ko ti jih je že priznal, pa sta se mela fajn). ali pa se mu je enostavno začelo mešat (ja, moški znajo bit čudna bitja).
ne vem... pusti ga čist pri miru. naj se zgodi, kar se more.
ali se je celo leto pretvarjal o tem, kakšen je, pa je hoto samo seksat s tabo, pa se ni izteklo in se te je zdaj hoto na hiter način rešit. ali je prišlo vmes nekaj, kar ti ne veš, njemu pa je obrnilo ves svet na glavo. ali se je zbal lastnih čustev (malo verjetno po vsem tem, ko ti jih je že priznal, pa sta se mela fajn). ali pa se mu je enostavno začelo mešat (ja, moški znajo bit čudna bitja).
ne vem... pusti ga čist pri miru. naj se zgodi, kar se more.
-
black_ariella - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2010
Tezej napisal/-a:Ne razumem tega, da je bilo nezaupanje, ker sta preveč vedela drug o drugem.
ja, to tudi meni ni glih jasno. meni osebno bi bil to velik plus, če bi o potencialnem bodočem partnerju čim več znala.
-
CorfuGirl - Debatorica
Preveč je vedel o meni in mi ni zaupal glede moških.Če me razumete...Kak se naj dobim z njim če pa noče slišat za mene?Mi pravi da je med nama končano.Za zmeraj.Razlog??Ga ni...noče mi ga ga povedat.Prej je stalno govoril da se bova zmenila glede naju kak bo...tak da če bi bila tu kriva najina zveza bi mi to on rekel.Pa je raje prekinl vse stike z meno in šel...kot da sem nič na tem svetu.Še v četrtek sva se menila o nama in je govoril v takem tonu kot da sva par in najbolj srečna...v petek pa se je vse končalo.Je pa res da mi je kar naprej pred oči metal druge moške...še svojega najboljšega kolego s katerim se jaz res zelo zastopim.Prosila sem ga naj me neha ubijat s temi sms pa me je še bolj dal...direkt me je zabilv beton.vse moje objave ki sem mu jih dajala na FB je zbrisal...zdaj samo čakam da me še z fb kensla.Tak bi rada vedela kaj je šlo narobe pa nevem...ker ne razumem njegovo obnašanje.Vem da se nikoli ni obnašal do nobene tako kot se zdaj do mene...
-
bubble. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2010
jaz sem imela podoben primer. po prib. letu in pol je use padlo v vodo. samo da sva midva končala zvezo. point je isti. po tistem sva prekinila vse stike (bolje rečeno; on jih je). zdaj se pa slišiva samo še občasno, če kdo kaj rabi ali kaj podobnega. nekaj časa je bilo precej boleče, ampak mine. čeprav se zdi nemogoče, se da. srečno.
you never know how strong you are, until being strong is the only choice you have..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:22, skupaj popravljeno 1 krat.
-
CorfuGirl - Debatorica
Saj grem ju3 pa v soboto v njegov kraj kjer so eni partiji...pa me zanima če sploh pride tja.Ker ponavadi skoz visi tam...
Videl me ni z nobenim ker smo bli skoz skupaj...sam njegovi kolegi so bli zraven mene,drugo nč.
Čudn mi je samo to da je končal vse brez razloga...pa jaz vem da me je mel rad pa mogoče me ma še sedaj.Ampak je moral iti vstran.Pa naj bi nehal s temi sms ko sem ga prosila in mi je res blo hudo in je to dobro vedel pa ni nehal...je pa res da je bil nalit in je mogoče še mel bolj pogum da mi je pisal.Za vse obstaja razlog...sam tegale pa jaz nevem
Videl me ni z nobenim ker smo bli skoz skupaj...sam njegovi kolegi so bli zraven mene,drugo nč.
Čudn mi je samo to da je končal vse brez razloga...pa jaz vem da me je mel rad pa mogoče me ma še sedaj.Ampak je moral iti vstran.Pa naj bi nehal s temi sms ko sem ga prosila in mi je res blo hudo in je to dobro vedel pa ni nehal...je pa res da je bil nalit in je mogoče še mel bolj pogum da mi je pisal.Za vse obstaja razlog...sam tegale pa jaz nevem
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Mogoče je pa nekje dobil nasvet, ki ga punce rade mečemo naokoli, "prekini vse stike, takoj" - in se ga držal.CorfuGirl napisal/-a:Čudn mi je samo to da je končal vse brez razloga
- vrocamucka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2011
prijateljstvo med M in F ne obstaja.
-
CorfuGirl - Debatorica
ne ne...saj ne grem k njemu domov.Pač pa ka kolegu...jaz se zdaj nebom odpovedala kolgeom tam če je on butl.Pa saj ne bom delala scene ker mi ni v interseu...jaz mam čedalj bolj filing da se je usrašil vsega in se raje skregal tak z mano da sem se jaz umaknila...bolje prej kot pa takrat ko je prepozno.Če bi mu kdaj kdo natvezil bi mi po moje rekel in se prepričal.Bolj se jke bližal vikend bolj sma bila n hladnem...
- Tezej
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 4. 2011
Rollin #3 napisal/-a:lahko da mu je kdo kaj natvezil in mu verjame.
Tudi sam sumim tole.
vrocamucka napisal/-a:prijateljstvo med M in F ne obstaja.
Seveda obstaja! Samo nekateri niste dovolj zreli, da bi krotili svoja čustva in se zatreskate v vsakega/vsako, ki ga/jo vidite
Včasih se tudi motim
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov