Ko si s punco in pozdravi znanec samo mene
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- boro
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2010
živ me zanima kaj naj naredim če se s punco sprehajava pa pride mimo znanec in pozdravi samo mene nje pa ko da je ni? to se je zgodilo in potem je se ful silu v pogovor punca je sla stran in počakala da je sev sam itak me je zadrzal pet minut in mi je bilo ful smotan. no poleg tega sva se pa se pol zarad tega se z zensko ful spicila
kaj naj naredim? pa se zanima ne kolkrat to dozivite to tudi ve??? Hvala

Zadnjič spremenil boro, dne 11. Jul. 2010 0:08, skupaj popravljeno 1 krat.
- boro
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2010
boro napisal/-a:živ me zanima kaj naj naredim če se s punco sprehajava pa pride mimo znanec in pozdravi samo mene nje pa ko da je ni? to se je zgodilo in potem je še ful silu v pogovor punca je šla stran in počakala da je šev.Itak me je zbediral k je ni saj opazil, pet minut . No poleg tega sva se pa se pol zarad tega še z žensko ful spičilakaj naj naredim? pa se zanima ne kolkrat to dozivite to tudi ve??? Hvala
![]()
![]()
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Meni bi se zdelo lepo od tebe, da bi mu predstavil svojo punco, če ste se že srečali. Js bi se tudi čisto bedno počutila, če me moj fant ne bi predstavil svojemu kolegu oz. znancu, pa da bi se še zapletel z njim pol v pogovor, jaz bi bila pa kot zrak zraven.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010

Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Meni se je ževelikokrat zgodilo, da je moj tip koga srečal in se pogovarjal z njim, jaz sem pa stala zraven kot kip. Pa ga vprašam, zakaj me ne predstavi, pa kdo je sploh bil to....Da kao je to en sošolec in da če mu ta oseba full ne pomeni več, ne vidi razloga da bi me vsakemu ki ga pozna predtavljal. pač da me predstavi samo ljudem, ki so mu bolj pomembni v življenju, ne pa kr vsakega, ki ga sreča.
....ne vem no....včasih tudi kr gre do koga, pa se obnaša kot da sta full huda frenda, mene pa pusti 10 min samo, da ga čakam ko debil. Pa ga vprašam kdo je to pareče, da en full dobrprjatu iz preteklosti. Zakaj me pa nisi predzavu, če je full dobr prjatu biu??? Jah pa sej zdaj ni več....ne morem te kr vsem predtavlat.
Kr neki...mene to full motiiiiiii
....ne vem no....včasih tudi kr gre do koga, pa se obnaša kot da sta full huda frenda, mene pa pusti 10 min samo, da ga čakam ko debil. Pa ga vprašam kdo je to pareče, da en full dobrprjatu iz preteklosti. Zakaj me pa nisi predzavu, če je full dobr prjatu biu??? Jah pa sej zdaj ni več....ne morem te kr vsem predtavlat.
Kr neki...mene to full motiiiiiii

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]