Ko si s punco in pozdravi znanec samo mene

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

boro
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a boro » 11. Jul. 2010 10:57

jz bi pa z veseljem predstavil znancu mojo punco neglede na to kolk stikov mam znjim... saj zato da bi naslednic saj oba pozdravu ampak problem je to da tudi naslednic sam mene pozdrav nje pa ko da je ni to gre meni ful naživce... :( :( :(
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 11. Jul. 2010 11:07

boro napisal/-a:am itak me je zadrzal pet minut in mi je bilo ful smotan.

Zakaj mu pa med tem časom nisi sposoben mal bolj konkretno namignit, da te bejba čaka? Al pa že ob začetnem "kako si" ob "ej super" dodat še "lih greva na sladoled/Tivoli/karkoli" in se ob tem mal punci nasmehnt, da mu vsaj nakažeš, da ni ustavil samo tebe in da ob tebi stoji še nekdo?
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 11. Jul. 2010 12:00

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:31, skupaj popravljeno 1 krat.
boro
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a boro » 11. Jul. 2010 13:26

On me je prasal kaj pa ti kaj tukaj pa sem odgovoril da se malo sprehajava in da nama je ful hudo tukaj.sam takrat je punca ze sla proč. pa pol sm ji to tud povedal :( :( :(
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 11. Jul. 2010 14:16

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 11. Jul. 2010 15:02

sirova štručka napisal/-a:To si ti smotan, da nisi sposoben svoje punce predstavit in tudi vpeljat v pogovor, da se ne bi počutla tam zraven kot kup dreka.
:gut:
A bi blo tolk težko rečt "aja, Blaž, ne vem če sta se že spoznala, to je pa moja Jana"?
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 11. Jul. 2010 18:54

lol kako pa to zgleda da gre punca kar stran?
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 11. Jul. 2010 19:20

Mislim, da bejba odkoraka, še preden bi boro sploh imel priložnost jo predstavit, ker jo že predčasno razkuri to, da kolega pozdravi samo njega.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 12. Jul. 2010 9:28

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Avg. 2010 9:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 12. Jul. 2010 12:10

tu punca izpade bolj smotana kot znanec. ma jaz če vidim znanca na ulici s punco, ki je ne poznam, valda bom samo njega pozdravila. :roll: če se pol še človek ustavi in kako reče, pa se punco predstavi, ali pa se sama predstavi. halo? a tvoja punca nima jezika? ali ona tudi vse pozdravi, ki jih ne pozna? meni je to ena bedna fora. kaj ima pa ona bit za užaljena, če je ne pozdravi človek, ki je ne pozna?

drugače sem jaz na splošno alergična na to, da mi kdo koga ne predstavi. mater mi gre to na živce. k sreči moj fant tega ne dela. dela pa to veliko kolegic. sploh na žuru se počutim bedno ko pride nek nov folk in jih tisti/a ki jih pozna ne predstavi.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Oly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Oly » 12. Jul. 2010 15:19

Zanimivo jaz mam pa drugačno razmišljanje...če srečam kolega in je zraven punca(al pa kolegico s fantom al pa dva fanta...), ki je ne poznam podravim pač živjo in potem pač namenim še nasmeh tistemu, ki ga ne poznam, zdaj objemala nekoga, ki ga ne poznam valda ne bom bom pa dala vedet,da sem opazila njegov obstoj in da zame ni k en kandelaber sred ceste.Al se pol razvije debata ali pa se menim izljučno s kolegom je pa potem od kolega odvisno če naju predstavi oziroma če se mi predstavi ta ki ga ne poznam..če sem v bolj razživetem moodu predstavim sama sebe osebi, ki je ne poznam..
Mi je pa malo čudno, da kolega po tem ko je šla tvoja punca tko v sekundi stran ni pršal kaj se dogaja, meni bi bilo čudno da nekdo kr skine.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 12. Jul. 2010 18:08

Js, če pridem do človeka, ki ga poznam in je zraven še nekdo, ki ga ne poznam, pozdravim pač oba. Big deal res.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 12. Jul. 2010 18:12

A to je problem al kaj? Jaz svojega in on mene predstavi res najboljšim prijateljem in sorodnikom. Ampak to so običajno že tisti, ki se tudi drugače družimo, hodimo na obiske,... Kar vsem znancem pa res ne predstavljava eden drugega.
V tvojem primeru bi mi bilo normalno, da bi se vidva s kolegom pozdravila, izmenjala par stavkov, tvoja punca pa bi ostala zraven in na koncu lepo pozdravila ter podarila kakšen nasmeh tvojemu prijatelju, ki se mu bi najbrž že samo svitalo kdo je ona.
Nivea

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov