Ko se zaljubiš v gluhonemega tipa.....
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
žabica* napisal/-a:sem pa že pomislila ja, da bi mu enostavno napisala na listek nevem karkoli npr. da mi je všeč itd. in bi mu zraven pripisala številko?hmmm?slaba ideja?
Meni se to zdi v redu ideja. Zakaj pa ne? Poskusi..mislim, da nimaš kaj zgubit, lahko pa marsikaj pridobiš
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Jochie napisal/-a:zaradi enega tipa, katerega niti ne poznate, se učiti jezik gluhih???
beležka in svinčnik sta tisto pravo za začetek!
to, da znaš par kreenj, zna včasih res zapalit pri nekemu neznancu...da takoj vidi kam meriš... in da se zaveda, da si bla pripravljena nekaj storiti, da ga spoznaš
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
tega si sploh ne predstavljam...
če ti je tip res tako všeč stopi do njega ampak prej se nauči osnovnih znakov gluhonemih...potem pa še njegovi prijatelji ogovori jih...poskusiti ni greh
če ti je tip res tako všeč stopi do njega ampak prej se nauči osnovnih znakov gluhonemih...potem pa še njegovi prijatelji ogovori jih...poskusiti ni greh
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
žabica* - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2008
hmmm...njegovi prijatelji?ja vedno tisti, ki so zraven so eam isti kot on ane tako da...no ja najprej moram definitivno zbrati pogum potem pa da nadaljujem stvar? sicer se mi zdi da je bolš, da mu na listek karkoli napišem? pa sej ena je rekla, da večina zna iz ustnic brati?torej...upam samo da ne bo misllil da se delam norca iz njega?tega pa res ne bi hotela?
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
listek je pomojem najboljša ideja.. kokr je že ena rekla.. jezik gluhih se boš težko naučila tako hitro.. kr pogumno, pa brez telefonske številke.. kako pa se gluhi pogovarjajo po telefonu? to je prou ena posebna napravca pomoje ane.. k je vprašanje če jo ima.. msn naslov ali pa email je pomoje boljša ideja pa vso srečo
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Jah smsi ane Drgač pa kr pogumno, najhuj je da se ustrašiš in ne nrdiš nič.
It was forever..but it didnt last long..
-
urš* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2007
iii kak lepo=) Jaaa, listek pa pomežik pa boš vidla kak bo dalje=)
Upam na najbolše
sporoči če bo kaj novega
Upam na najbolše
sporoči če bo kaj novega
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]