Ko se zaljubiš ...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
*mala* napisal/-a:Pojdi v salon, se predstavi, vprašaj če je samski. Če ni, rečeš Škoda , če a je, povabiš na pijačo Svet se ne podre, pa tudi če odkloni, si ne bo nič slabega mislil.
Ah daj no takole bo totalen idiot izpadla. A ti bi to dejansko naredila?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
cvetkaaa napisal/-a:*mala* napisal/-a:Pojdi v salon, se predstavi, vprašaj če je samski. Če ni, rečeš Škoda , če a je, povabiš na pijačo Svet se ne podre, pa tudi če odkloni, si ne bo nič slabega mislil.
Ah daj no takole bo totalen idiot izpadla. A ti bi to dejansko naredila?
Možno. Nisem še bila v taki situaciji, sem pa že naredila prvi korak. Nebi bilo pa konec sveta, če bi vprašala. Glede na to, da je tip ne pozna, bi mi bilo vseeno, če izpadem idiot (nebi prvič ). Meni je lažje narediti nekaj "neumnega" pri osebi, ki jo ne poznam.
In sedaj, ko ni njen kolega nič izvedel? Kaj naj naredi? Kaj svetujete ve, ki ste tako pametne, da nobena ideja dobra?
Naj obupa, zato ker ne ve, če je samski ali ne.
Grem stavit, da tudi če je zaseden, da se mu bo zdel precejšen kompliment, da je ena zaradi njega zbrala toliko poguma, da ga direkt vprašala.
Ali se pa lahko vlači okoli salona k ena psihopatka in sprašuje po njemu
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Se ne vlačim okrog salona. Ja kaj na j storim, še kakšnega kolega povprašam, če ga pozna. Zakaj hudirja pa so kolegi.
Ni se problem osmešit 1x pred nekom, ki te ne pozna, ampak nikoli ne veš kje lahko naletiš na to osebo in nazadnje lahko se zgodi, da bom kdaj službeno kaj tam.
Ni se problem osmešit 1x pred nekom, ki te ne pozna, ampak nikoli ne veš kje lahko naletiš na to osebo in nazadnje lahko se zgodi, da bom kdaj službeno kaj tam.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
In kako ti lahko škodi, če fanta vprašaš če je samski in ga povabiš na pijačo? Res, tip bo mislil da si najmanj prizadeta
Pa obupaj, drugega ti očitno ne preostane. Ali pa počakaj da se čudežno prikaže pred tvojimi vrati (seveda se bo tudi on tako pozanimal o tebi, kot ti o njemu...).
Pa ne jemlji vsega dobesedno (še posebno tisto vlačenje okoli salona).
Pa obupaj, drugega ti očitno ne preostane. Ali pa počakaj da se čudežno prikaže pred tvojimi vrati (seveda se bo tudi on tako pozanimal o tebi, kot ti o njemu...).
Pa ne jemlji vsega dobesedno (še posebno tisto vlačenje okoli salona).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
la HauteCouture - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 10. 2009
Povej kje je, ga bomo me šle vprašat
-
Pyrexia - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 2. 2005
ana27 napisal/-a:Tudi ti mene ne jemlji tako dobesedno. Samo malo čudno bi bilo, da bi brez opravka vletela v salon ga pred množico ljudi vprašala, če je samski in ga povabila na kavo. Ja tipu najbrž ne bi bilo prijetno.
Kaj pa tale varianta?
Doma na listek napiši svojo cifro in ime, ter mu dopiši kako simpatično povabilo na kavico. Počakaj, da prideš na vrsto pri njem in mu reci, da si mu samo nekaj prinesla. Diskretno mu daj listek s povabilom in številko ter pojdi domov.
Če bo želel, bo poklical, če ne, pa pač ne. Boš vsaj vedela pri čem si
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Pyrexia napisal/-a:Kaj pa tale varianta?
Doma na listek napiši svojo cifro in ime, ter mu dopiši kako simpatično povabilo na kavico. Počakaj, da prideš na vrsto pri njem in mu reci, da si mu samo nekaj prinesla. Diskretno mu daj listek s povabilom in številko ter pojdi domov.
Če bo želel, bo poklical, če ne, pa pač ne. Boš vsaj vedela pri čem si
men se zdi tale ideja zlo simpatična, res ... kej tazga bi še jst po moje nardila če bi bla v taki situaciji ... samo kuverta z listkom more bit ornk zapopana, da je nau šu tm pred tabo odpirat... reč mu nej pogleda k bo meu cajt
The secret of success is consistency of purpose.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
ma zelo verjetno ni, kaj pa ce se pa zgodit da bo prvi zadetek intervju z njegovo zeno, ki omeni svojega moza? kaj pa vem no, jaz sem enkrat za foro googlala asistenta, pa sem nasla slike njegove zene
najdes pa lahko email, telefonsko, kje je studiral, kaj je studiral, naslov, hobije, razna tekmovanja/udejstvovanja, clanke...in se kaksne podatke ki bi kaksni nori zalezovalski zenski lahko prisli prav
a je tok tezko vpisat ime in priimek v google, vzame ti glih 2 sekundi
saj mogoce se sick slisi, ampak jaz vse ljudi googlam, iz navade...
najdes pa lahko email, telefonsko, kje je studiral, kaj je studiral, naslov, hobije, razna tekmovanja/udejstvovanja, clanke...in se kaksne podatke ki bi kaksni nori zalezovalski zenski lahko prisli prav
a je tok tezko vpisat ime in priimek v google, vzame ti glih 2 sekundi
saj mogoce se sick slisi, ampak jaz vse ljudi googlam, iz navade...
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
red_rose napisal/-a:ana27, pa ves njegovo ime in priimek? verjetno, ce sprasujes kolege o njem...
google him
Vem ime in priimek. A ga ni prav nikjer. Sem že iskala na Netlogu, facebooku, imeniku,... nikjer nič. Ker takole bi upala kontaktirat.
Ostane mi še možnost moj bivši, on vem, da nekaj službeno sodeluje z njimi. Samo ne vem koliko se lahko zanesem na bivšega.
-
Pyrexia - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 2. 2005
ana27 napisal/-a:red_rose napisal/-a:ana27, pa ves njegovo ime in priimek? verjetno, ce sprasujes kolege o njem...
google him
Vem ime in priimek. A ga ni prav nikjer. Sem že iskala na Netlogu, facebooku, imeniku,... nikjer nič. Ker takole bi upala kontaktirat.
Ostane mi še možnost moj bivši, on vem, da nekaj službeno sodeluje z njimi. Samo ne vem koliko se lahko zanesem na bivšega.
Samo bivšega ne mešat zraven On mu bo še kaj naložil.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov