Ko se zaljubiš ...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *milka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 10. 2009
ana27 napisal/-a:*milka* napisal/-a:Zakaj bi pa komplicirali?
No, saj možnosti je dosti. Lahko se gre sama mičkeno mehanika na skrivaj, pa malo onesposobi avto, da bo gorela lučka za servis na armaturki, pa ga bo treba spet peljat na servis
Hej pa to je službeni avto.
Pa ne morem tipa klicat dokler ne vem, če je samski. Lahko ima doma že otroke. Se moram prvo pozanimat kaj več.
No, ta drugo nisem mislila resno
Sama najbolje veš kakšna je situacija in pač izbereš od podanih odgovorov tistega, kateri je najboljši v tvojem primeru. Da ga pokličeš nisem mislila na tak način, da bi mu dala vedeti da ti je všeč. Ampak da ti je le kot oseba zanimiva in to je vse. Prijateljsko. Če pa poznaš koga, ki se lahko pozanima pa toliko bolje. Sedaj na tvoje podane podatke je težko reči tisto pravo, kaj bi lahko pripomoglo k temu, ker se v ozadju lahko skriva še marsikaj npr. od kretenj telesa, do pogovornega odnosa,... Ker sem sama iz napisanega predvidevala, da sta se vredu ujela, in da je debata stekla...mi je pač na misel šinila takšna rešitev, ki sem jo podala.
Vso srečo
-
Pyrexia - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 2. 2005
keepsake napisal/-a:ana27 napisal/-a:Hej pa to je službeni avto.
Pa ne morem tipa klicat dokler ne vem, če je samski. Lahko ima doma že otroke. Se moram prvo pozanimat kaj več.
A boli človeka normalno povabit na kavo?
Če je poročen, s tremi mulci, psom in hišo z belo ograjo, ti bo mnde to že dal vedet...
My point exactly
- *milka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 10. 2009
keepsake napisal/-a:ana27 napisal/-a:Hej pa to je službeni avto.
A boli človeka normalno povabit na kavo?
Če je poročen, s tremi mulci, psom in hišo z belo ograjo, ti bo mnde to že dal vedet...
To se tudi jaz sprašujem.
Saj s kolegi tudi gremo na pijačo, čeprav imajo svojo boljšo polovico. Zakaj potem takem ne bi mogla iti z njim? Kot kolegica? Ana27 vse je le v tvojem umu, ker veš, da si želiš nekaj več. Vse lepo in prav, da imaš svoje vrednote in se jih držiš, jih imamo vsi. Vendarle pa se mi zdi, da malce pretiravaš in zapletaš zadevo bolj kot je potrebno. Saj ne greš z njim na pijačo, ker bi želela kaj od njega, ampak, da ga bolje spoznaš.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
ana27 napisal/-a:jullia_ napisal/-a:ana27 napisal/-a:Ne bi rada vletela v kakšno vezo.
A si tako samozavestna, da misliš, da se bo zaradi enega vabila na pijačo tip kar ločil?
Takšna ideja pa res lahko samo tebi pade na pamet.
Ja ne bi rekla. Ti bluziš o tem, da boš uletela v zvezo, delala štalo,... Zame je kava pač kava. Hodim na kofete s samskimi ljudmi, s poročenimi, enkrat sem šla celo z župnikom na kebab, torej sem vletela v celibat
Mater ste ene smešne. Vse naduvane, kako ste odrasle in zrele, nonstop kot argument uporabljate svojo starost (pa 5 let si starejša od mene, btw, ne 42), po drugi strani pa vse v povezavi s tipi tako resno jemljete in komplicirate, kot da bi človek Smrkljo bral.
Namesto, da bi res celo zadevo izpeljala kot zrel človek, šla v salon in mu povedala, da ga vabiš na kavo, ker se ti dopade, raje na forumu sprašuješ, kako bi čimveč izvedela o njem, pa bognedaj da bi on izvedel, da ti je všeč. Za božjo voljo, saj gre samo za eno pijačo, ne pa za snubitev.
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
jullia_ napisal/-a:Ja ne bi rekla. Ti bluziš o tem, da boš uletela v zvezo, delala štalo,... Zame je kava pač kava. Hodim na kofete s samskimi ljudmi, s poročenimi, enkrat sem šla celo z župnikom na kebab, torej sem vletela v celibat
Mater ste ene smešne. Vse naduvane, kako ste odrasle in zrele, nonstop kot argument uporabljate svojo starost (pa 5 let si starejša od mene, btw, ne 42), po drugi strani pa vse v povezavi s tipi tako resno jemljete in komplicirate, kot da bi človek Smrkljo bral.
Namesto, da bi res celo zadevo izpeljala kot zrel človek, šla v salon in mu povedala, da ga vabiš na kavo, ker se ti dopade, raje na forumu sprašuješ, kako bi čimveč izvedela o njem, pa bognedaj da bi on izvedel, da ti je všeč. Za božjo voljo, saj gre samo za eno pijačo, ne pa za snubitev.
Če se imam možnost prepričat, če je samski bom rajši prvo to naredila kot pa ga klicala na telefon, da naletim na kakšno ljubosumno žensko, ki mu bo potem težila. Sama vem kako je bilo, ko me je klical en neznani fant, ki sem mu bila všeč in je nekje izbrskal mojo številko, moj bivši pa potem skoraj živce izgubil od lubosumja. Ne gre se samo za kavo, ampak fant mi je dejansko všeč. Če je samski bom šla v akcijo, če ni, ga tudi na kavo ne bom vabila. Tudi sama hodim na kavo s samskimi, zasedenimi in poročenimi, ampak jih poznam že dlje časa. Ne uletavam pa k poročenim neznancem.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pa ne moreš kar računati na vse ali nič, ko osebo še poznaš ne dobr (a naj začne že otroke načrtovat? )
Pojdi v salon, se predstavi, vprašaj če je samski. Če ni, rečeš Škoda , če a je, povabiš na pijačo Svet se ne podre, pa tudi če odkloni, si ne bo nič slabega mislil.
Meni je bedasto to preverjanje osebe za hrbtom, kot kakšen vohun.
Pojdi v salon, se predstavi, vprašaj če je samski. Če ni, rečeš Škoda , če a je, povabiš na pijačo Svet se ne podre, pa tudi če odkloni, si ne bo nič slabega mislil.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- mateja79
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 9. 2009
*mala* napisal/-a:Pa ne moreš kar računati na vse ali nič, ko osebo še poznaš ne dobr (a naj začne že otroke načrtovat? )
Joj kako dobesedno vzameš kar je napisala. Jaz to razumem tako, da če bo izvedela, da je samski bo šla v akcijo, če izve, da ima družina ga pač ne bo vabila niti na kavo.
Jaz mislim, da če je oddan je bolje nič, kot da postane samo prijateljica, ker jo bo to morda bolelo. Nobenih otrok ni omenjala. To kar nekaj pišete.
Jaz osebno ne bi hodila v salon in ga spraševala, če je samski. Moški niso tako pogumni kot zgledajo in se znajo tudi vstrašit. Iz svojega doživetja vem, da včasih kakšno nepričakovano vprašanje koga preplaši. Vse je bilo lepo in prav dokler nisem nekomu poslala sms, če je samski. Od takrat naprej se me je začel izogibati. Nekateri sploh ne prenesejo, da bi punca osvajala, ker menijo, da mora to storit moški. Čeprav časi se spreminjajo. Ampak nekam direkt in otročje se metat za enim pa spet ni treba.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov