Ko se zaljubiš ...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 126 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
micamaca napisal/-a:pa sej nč hudga tud če ma sam servis čez... tok bolš... pokličeš pa rečeš, da ramišljaš o nakupu avtomobila točno te znamke, ki jo on servisira in da te zanima, kako kvalitetni so ti avtomobili oz. ali se kaj kvarijo ipd... rečeš da pač rabiš malo več informacij in ker imaš ravno njegov kontakt si se pač obrnila na njega za nasvet... mal domišlijo vklopi pa en scenarij oz. ene par vprašanj si vnaprej zamisli pa bo nekak stekla debata... pa vprašaš ga lahko kak avto vozi on oz. kaj priporoča ipd, pa potem še kakšno malo bolj osebno vprašanje če bo pogovor stekel... vse se da če se hoče, sam mal se je treba znajdt
Ja težka bo, ker imam skoraj nov avto in to je on videl in bi bilo čudno, da bi kupovala nov avto. Itak bi me pa sigurno poslal k tistemu, ki prodaja avtomobile.
Nič kot sem rekla, se moram pozanimat pri enem kolegu, če ga pozna, in če je samski, ker živi v bližini tega servisa.
- TOM-Lady
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Pa sej ka mora bit nujno nek izgovor. Kaj pa če ga pokličeš, glede na to, da imaš kontakt ter ga povabiš na drink. Navsezadnje, kot sklepam, izgubit nimaš ničesar!
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
-
Pyrexia - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 2. 2005
ana27 napisal/-a:Jochie napisal/-a:lahko ga tudi pokličeš pa ga vprašaš, če slučajno tudi doma na fuš popoldan popravlja....
On ne popravlja. On je v pisarni, tako da dvomim.
Sami izgovori. Na vsak predlog najdeš izgovor
Očitno ti že ni dovolj všeč, ker če bi ti bil, bi šla brez izgovora tja in ga povabla na pijačo Vsaj jaz bi
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
TOM-Lady napisal/-a:Pa sej ka mora bit nujno nek izgovor. Kaj pa če ga pokličeš, glede na to, da imaš kontakt ter ga povabiš na drink. Navsezadnje, kot sklepam, izgubit nimaš ničesar!
razen svojega dostojanstva in ponosa ...
kokrkol upam da bo ana pročala če kej zve
The secret of success is consistency of purpose.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
ana27 napisal/-a:Jochie napisal/-a:lahko ga tudi pokličeš pa ga vprašaš, če slučajno tudi doma na fuš popoldan popravlja....
vleti do njega v pisarno ter ga vprašaj: oprostite, nisam odavde, je tukaj kje kakšna restavracija? in ko ti bo obrazložil, ga prosi, če te tja pospremi, ker se bojiš, da se boš izgubila...
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
Pyrexia napisal/-a:ana27 napisal/-a:Jochie napisal/-a:lahko ga tudi pokličeš pa ga vprašaš, če slučajno tudi doma na fuš popoldan popravlja....
Sami izgovori. Na vsak predlog najdeš izgovor
Očitno ti že ni dovolj všeč, ker če bi ti bil, bi šla brez izgovora tja in ga povabla na pijačo Vsaj jaz bi
Ti bi. Ampak ti bi tudi trapasto izpadla. Kajti če nekdo ne loči med avtomehanikom in pisarniškim delavcem.
- ana27
- Kofetarica
Ja kar tko klicat pa res ne morem, ker niti ne vem, če je tip samski. Ne morem delat neke štale. Prvo se bom prepričala kakšna je situacija.
Sem šla v akcijo in vprašala kolega, če ga pozna. A ga žal ne pozna
Se bo pa vseeno poskušal malo pozanimati okrog o njemu
Sem šla v akcijo in vprašala kolega, če ga pozna. A ga žal ne pozna
Se bo pa vseeno poskušal malo pozanimati okrog o njemu
-
la HauteCouture - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 10. 2009
Si tega sanjskega srečala slučajno v avtosalonu Modri Lev Peugeot LJ?
Tam vem, da en hud tipček dela
Tam vem, da en hud tipček dela
- ana27
- Kofetarica
la HauteCouture napisal/-a:aha ok, ker tist je moj!
Prav kar naj bo.
Tale bo pa moj sicer ne vem, če je tko "hud", ampak mene je prevzel, čeprav ni strogo po mojih merilih. Ampak očitno izjema potrjuje pravilo. Tako, da ja, ... meni je noro dober.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Ko se zaljubiš, u glavi se ti zvrti
ko se zaljubiš, vse lahko se ti zdi.
ko se zaljubiš, svet nazaj se vrti,
ne delaj si skrbi.
Ko si zaljubljen, zamenjaš noč za dan,
ko si zaljubljen, vidiš le svojo madam,
ko si zaljubljen, in poješ rad te imam
nikoli nisi sam
Zasleduj ga, kdaj gre iz službe in da vidiš, če se bo peljal domov ter ga bojo na pragu pričakali žena in otroci. Če ja, itak ni kaj za mrdat, če ne, pa...fijuuuu
Ko se bo spet kaj pokvarlo, se pa kr javi na šihtu, da boš ti to zrihtala, ne rabi šef nikamor hodit!
ko se zaljubiš, vse lahko se ti zdi.
ko se zaljubiš, svet nazaj se vrti,
ne delaj si skrbi.
Ko si zaljubljen, zamenjaš noč za dan,
ko si zaljubljen, vidiš le svojo madam,
ko si zaljubljen, in poješ rad te imam
nikoli nisi sam
Zasleduj ga, kdaj gre iz službe in da vidiš, če se bo peljal domov ter ga bojo na pragu pričakali žena in otroci. Če ja, itak ni kaj za mrdat, če ne, pa...fijuuuu
Ko se bo spet kaj pokvarlo, se pa kr javi na šihtu, da boš ti to zrihtala, ne rabi šef nikamor hodit!
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Pyrexia - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 2. 2005
matjazd napisal/-a:Ti bi. Ampak ti bi tudi trapasto izpadla. Kajti če nekdo ne loči med avtomehanikom in pisarniškim delavcem.
Sigurno ne bi iskala nekih izgovorov, ampak bi šla v akcijo. Pa tudi če izpadem glupo. Bi vsaj vedla, da sem nekaj naredila in je šlo po zlu, ne pa da potem objokujem vse zamujene priložnosti.
- ana27
- Kofetarica
positive vibration napisal/-a:
Žal ne bo šlo. Ta servis je 40km stran od moje službe, oz. mojega doma.
Pojma nimam kdaj on sploh hodi iz službe. Poleg tega se ne bi imela kam skrit in zasledovat.
Nič, čakam, da kolega kaj poizve o njem.
Prvi neprebran prispevek • 126 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov