Ko se zaljubiš ...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 24. Okt. 2009 22:34

ana, na kak način pa si dobila njegov kontakt, o čem sta govorila?
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 24. Okt. 2009 22:45

Klicanje nekoga ali pošiljanje SMSov ipd, ki te najbrž sploh ne pozna je nesmiselno in otročje.
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 24. Okt. 2009 22:46

Jochie napisal/-a:ana, na kak način pa si dobila njegov kontakt, o čem sta govorila?

Službeno vizitko, da pokličem, če je zadeva pripravljena.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 24. Okt. 2009 22:48

se pravi, da če jaz prav razumem, moraš ti njemu narediti neko storitev oz. on je tvoj kupec?
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 24. Okt. 2009 22:56

Ne ravno obratno. Jaz sem k njemu peljala nekaj servisirat in šla nato tja iskat.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 24. Okt. 2009 22:59

pol pa najbolš da tko al pa drgač poskrbiš, da se zadeva spet pokvari in voila... spet ga boš lahko vidla :D ...
ok šalo na stran... kako se je pa tip obnašal do tebe... a je bil bl uraden, al te je kej bl lepo gledal pa kazal kakšn interes?
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 24. Okt. 2009 23:04

ta pa je poslovnež! :D :D :D

on ti popravlja zadevo, ti ga moraš pa klicat, kdaj bo popravljena? ne bi bilo lažje, da on pokliče, ko bo popravljeno? :D
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 24. Okt. 2009 23:06

Prvič, ko sem šla tja je bil prijazen in vljuden (takšen najbrž mora bit do strank). Ko sem šla drugič tja, se pravi zadevo iskat, je imel toliko strank in dela, da pomoje sploh ni vedel kje se ga glava drži.
Ja nič od folka bom skušala malo poizvedet, če kdo ve iz kje tip sploh je, in če je sploh samski.
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 24. Okt. 2009 23:07

Jochie napisal/-a:ta pa je poslovnež! :D :D :D

on ti popravlja zadevo, ti ga moraš pa klicat, kdaj bo popravljena? ne bi bilo lažje, da on pokliče, ko bo popravljeno? :D

Ja saj je klical, ko je bilo popravljeno. Malo narobe sem se izrazila, vizitko mi je dal, če bi jaz zadevo dvignila izven delovnega časa, da bi prej poklicala, če je kdo tam.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 24. Okt. 2009 23:11

a da bi šla pa spet k njemu pod pretvezo, da kupuješ nov avto pa ne bi šlo skoz... ker bi se ti v takem primeru pa že mogu mal bl posvetit, pa še za kšno testno vožnjo bi se lohk zmenla :wink:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 24. Okt. 2009 23:13

ti je drago zaračunal? :D

je kakšna možnost, da se zadeva spet pokvari? bi bilo pametno, da ti nekdo zadevo pokvari, potem greš pa do njega pa mu rečeš, da ti ni jasno, ali neka višja sila želi, da se pogosteje videvata ter ti proizvod pokvari, ali pa je ta proizvod en orng šrot... :D

edit: a za avto gre??? :eek:

pokliči sredi noči, da si na cesti ostala in da je njegova številka po tvojem mnenju edina rešitev zate v tem trenutku! :D
Zadnjič spremenil Jochie, dne 24. Okt. 2009 23:14, skupaj popravljeno 1 krat.
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 24. Okt. 2009 23:13

micamaca napisal/-a:a da bi šla pa spet k njemu pod pretvezo, da kupuješ nov avto pa ne bi šlo skoz... ker bi se ti v takem primeru pa že mogu mal bl posvetit, pa še za kšno testno vožnjo bi se lohk zmenla :wink:

Ne ker kolikor sem seznanjena nove avtomobile prodaja nekdo drug in v drugem prostoru. Z njemu si v kontaktu samo, če greš na servis.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 24. Okt. 2009 23:25

pa sej nč hudga tud če ma sam servis čez... tok bolš... pokličeš pa rečeš, da ramišljaš o nakupu avtomobila točno te znamke, ki jo on servisira in da te zanima, kako kvalitetni so ti avtomobili oz. ali se kaj kvarijo ipd... rečeš da pač rabiš malo več informacij in ker imaš ravno njegov kontakt si se pač obrnila na njega za nasvet... mal domišlijo vklopi pa en scenarij oz. ene par vprašanj si vnaprej zamisli pa bo nekak stekla debata... pa vprašaš ga lahko kak avto vozi on oz. kaj priporoča ipd, pa potem še kakšno malo bolj osebno vprašanje če bo pogovor stekel... vse se da če se hoče, sam mal se je treba znajdt
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 24. Okt. 2009 23:28

lahko ga tudi pokličeš pa ga vprašaš, če slučajno tudi doma na fuš popoldan popravlja.... :D
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 25. Okt. 2009 12:21

Jochie napisal/-a:ti je drago zaračunal? :D

je kakšna možnost, da se zadeva spet pokvari? bi bilo pametno, da ti nekdo zadevo pokvari, potem greš pa do njega pa mu rečeš, da ti ni jasno, ali neka višja sila želi, da se pogosteje videvata ter ti proizvod pokvari, ali pa je ta proizvod en orng šrot... :D

edit: a za avto gre??? :eek:

pokliči sredi noči, da si na cesti ostala in da je njegova številka po tvojem mnenju edina rešitev zate v tem trenutku! :D

:D :D

Račun je bil itak na firmo. Možnost, da se pokvari, a bo šel tja šef kot običajno gre. Tokrat je bil k sreči odsoten in sem šla jaz namesto njega, ker je bil njegov namestnik odsoten,...
Ja za avto gre ja.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov