Ko se zaljubiš ...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Definitivno sedanjega ne bi pustila zaradu tistega fanta, ampak občutek imam, da je to samo neka potrditev, da to ni to. Saj veste, tista pika na i, ker težave so ble že prej in sem že prej razmišljala, da bi vsemu naredila konec, ampak kr ni blo poguma... S fantom sem drugače že govorila, mu povedala kaj me moti(še preden sem tistega spoznala), vendar se stvari niso spremenile...Ne vem, nekako nisva za skupaj zgleda. Saj zveza ni tako slaba, ampak ni tiste strasti, z nim ne počnem tistih norih malih stvari, ki začinijo vse skupaj...samo neka rutina...opazla sem, da me je začelo v zadnjem času na njemu motit veliko stvari.
Glede prijateljstva...tudi jaz bi si želela, da bi ostal v mojem življenju, vendar ni tak karakter+prou strah me je njegove reakcije, ker je zelo čustven. Pa tudi sedanjemu ne bi rekla, da ga zapuščam zarad drugega. Dala sem mu vedet, da ne štima vse skupi, tko da upam, da bo razumel da pač ne gre, da brezveze mučiva drug drugega, ker naju lahko nekje čaka nekaj lepšega.
S tem simpatičnim fantom uidi ne mislim takoj neke zveze začet, samo želim mu dat vedet, da mi je všeč, potem bova pa videla, kako se bo razvilo vse skupaj.
Pa hvala za odgovora
Glede prijateljstva...tudi jaz bi si želela, da bi ostal v mojem življenju, vendar ni tak karakter+prou strah me je njegove reakcije, ker je zelo čustven. Pa tudi sedanjemu ne bi rekla, da ga zapuščam zarad drugega. Dala sem mu vedet, da ne štima vse skupi, tko da upam, da bo razumel da pač ne gre, da brezveze mučiva drug drugega, ker naju lahko nekje čaka nekaj lepšega.
S tem simpatičnim fantom uidi ne mislim takoj neke zveze začet, samo želim mu dat vedet, da mi je všeč, potem bova pa videla, kako se bo razvilo vse skupaj.
Pa hvala za odgovora
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
kalanhoja napisal/-a:Kako vam pa rata bit v vezi in spoznat drugega fanta. No saj vem, da je to možno, amapak pogosto ga še samski težko spoznaš.
No torej kje si spoznala simpatičnega fanta?
ubistvu ni tezko...itak so povsod kamor se obrnes...enim pac rata
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
SWEETprinces napisal/-a:kalanhoja napisal/-a:Kako vam pa rata bit v vezi in spoznat drugega fanta. No saj vem, da je to možno, amapak pogosto ga še samski težko spoznaš.
No torej kje si spoznala simpatičnega fanta?
ubistvu ni tezko...itak so povsod kamor se obrnes...enim pac rata
Ja to že. Ampak glede na to, da nekatere nikamor ne greste brez svoje polovice.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov